Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden..................

Babka z dzieckiem-taka jak kazda inna

Polecane posty

Wkurzyłeś się - nie potrzebnie. Ja mam ubaw. No to się zdziwisz, bo ja spogladam na ta moją sytuacje tymi samymi oczyma i jak już pisałem dokoptuje ja do zbliżonych. :) Za twoja sis uganiaja sie tacy sami frajerzy jak ty, cóż się dziwic koleszko...

xkamyk-po co te kontrowersje, ile ty masz lat, nastolatek jestes czy jak?! Po co te chamskie posty, przeczyta jakas porzucona mamuska i sie zalamie-jakby jej malo jeszcze bylo.

Gość a co jesli
rzeczywiscie katoliczka :-o no tak, zapomnilam przeciez katolicy kieruja sie przede wszystkim nienawiscia :-o

To cos sporo takich frajerow jest wtakim razie, bo wiekszosc tych samotnych matek se zycie uklada xkamyk-bidny dzieciaczek ze wsi, ale ma ucieche ze mu necik zalozyli

Wiesz... to prowokacja. Chociaż myśle tak jak napisałem wcześniej nigdy bym w taki sposób nie napisał takich racji. Sex po ślubie :P? ja tak nie napisałem. Pisałem, iż trza się dobrze zabezpieczać - w tym sensie. Niestety, ale specjalnie pisze aby im przykrość zrobic :( Wiem, że jestem kawał chuja. No cóż bywa...

Jimena-gdyby matka cie samotnie wychowywala tez bys tak mowila Ta kafe naprawde wciąga, aż mi sie spodobalo hehhheh Chyba zacznę czesciej tu bywac:p

Jimeno polecam psychiatre, skoro jesteś katoliczką to powinnaś wiedziec jakie rzeczy potrafił wybaczyc Jezus. Katolik to brzmi dumnie, to jest ktoś a ty jesteś taką katoliczką jak z koziej dupy trąba bo zapominasz o miłosierdziu. Żegnam

Mam 20 latek, nie mam problemu z dziewczynkami :P:P:P Anielica, umówimy się? :D:D:D

Nie taki kawal chuja skoro zes sie przyznal-no chyba ze to podszyw..postaw sie w sytuacji takiej bidulki-pisales ze tez masz taka samotna mamusienke na uczelni i ze jest mila i fajna-wiesz ile kosztuje takie kobiety zdobycie sie chocby na jeden usmiech..?

No pisz, pisz 2 i 3 :) Chcesz napisać, że jesteś mamuśka xD he he he

mamuska ktora uzala sie non stop nad soba i placze-taka mozna pocieszyc co najwyzej, ale jak laska fajna i wesola-mimo ze samotna mama-takiej mozecie mi tylko pozazdroscic;))

Tylko jest jeden haczyk, zapomniałem, ze jestes z piekla rodem ;o ;x / Noooooo ja to doskonale rozumiem, zdaje sobie sprawe z ich stanu psychicznego. Moich racji jednak nie zmienisz Ty ani nikt (chyba). Mogła nie odwodzić ud i tyle :P

Jimena to dobra dziewczyna...całą kafe rozwalasz swoimi poglądami-eee załóż swój topik dla katolikow to sie wspólnie pośmiejemy:D A tak wogóle fajna z Ciebie katoliczka, to po katolicku przeciez wypierdaczyc wlasna córke z domu

PRAWDE TYLKO WALE NA STÓŁ MÓWIE CO MYŚLE O TAKICH KOBIETACH KTÓRE MAJĄ NIEŚLUBNE BACHORY MÓWIE TO PONIEWAŻ W ŻYCIU KIERUJE SIĘ RELIGIJNYMI ZASADAMI A TUTAJ MI JAKIŚ KOLEŚ NIE LEPSZY OD TYCH PAŃ MÓWI O KOBIETACH Z NIEŚLUBNYMI BĘKARTAMI DO KTÓRYCH LUDZIE PO PROSTU NIE POWINNI MIEC SZACUNKU BO JA DO TAKIEJ TEGO SZACUNKU NIE POSIADAM JAK JUZ PISALAM GDYBY MOJA CORKA WROCILA DO DOMU Z NIESLUBNYCH BACHOREM WYWALILABYM JA NA ZBITY PYSK

do xKamyk-jak kiedys taka poznasz to zmienisz zdanie:)))) wiesz, lubic Cie zaczynam, nie takiś głupi jak myślałem:D

Pyśle bardzo podobnie do jeremi za wyjątkiem : sex może być przed slubem swoja córke bym przyja z otwartymi rekoma :)

Jimena w dalszym ciagu nie odpowiedzialas mi na moje pytanie. Jestem bardzo ciekawa co "katolicy" uwazaja na temat slubow cywilnych oraz posiadania dziecka w takim zwiazku. Prosze - nie trzymaj mnie w niepewnosci :D