Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden..................

Babka z dzieckiem-taka jak kazda inna

Polecane posty

jak babka ma bachora to od razu wiadomo ze to k**wa ktora sie sypala okrutnie od takich dziwek nalezy trzymac sie z daleka wiadomo co to za scierwo Ciekawe co by bylo gdyby twoja siostra czy corka lub nawet matka miala takie nieslubne dziecko(ktore nie jest niczemu winne) tez bys tak wyzywal? -przyjemnie by ci bylo jakby ktos kobiete z dzieckiem z twojej rodziny tak nazwal? człowieku zastanow sie nad soba.

Przykro mi. Ja bym sie brzydził takiej kobiety. Widac, że z nia coś nie tak jak została porzucona przez ojca. Nie poruszam tu kwesti tego, że mąż zaczał pić. Nie bluzgam mojej mamy, bo to inna sytuacja była. Nie szukała wsparcia u innych, a te k**wy szuakaja. Dnooo Same świętoszki!!!!!! he he he ale się uśmiałem :-D :-D

Jesteście frajerami i tyle. Jak może cieszyć używany samochód bardziej od nowego? Ktoś wyspał jakas kobiete a wy bierzecie taka dla siebie... szok. Rozumiem rozwodnicy itp.. ale młode chłopaki, zgroza.

Gość taki jeden.......
Może i troche dzieciak, ale zakladajac ten temat chcialem powiedziec z wlasnego doswiadczenia z reszta-ze jak babka fajna to dziecko zupelnie w niczym nie przeszkadza-przynajmniej dla polowy facetow nie jest to przeszkoda. Duzo zalezy od nastawienia takiej samotnej mamy-jak robi z siebie ofiare skrzywdzona przez los to malo kto zechce sie taka zaopiekowac, ale jak jest usmiechnieta, fajna normalna-nie widze problemu

xKamyk a nie przyszlo Ci do glowy, ze moze jakis nieodpowiedzialny gnojek, ktory zrobil dziecko zwial gdzie pieprz rosnie? Masz prehistoryczne poglady, ktorych bardzo Ci wspolczuje... Pokaz mi jedna kobiete, ktora chcialaby zostac sama z dzieckiem.. i co w tym zlego, ze szuka nowego partnera? To chyba normalne... dziecko potrzebuje obojga rodzicow... matka nigdy nie zastapi Ci ojca, co widac na Twoim przykladzie, na sposopie w jaki sie wypowiadasz o samotnych matkach :o

Sam mam na uczelni taka koleżanke. Jest całkiem normalna, wrecz bardzo fajna i miłoa. Tylko... jest gorsza od innych :) bo skurwiła się :D

No wiesz? Nieodpowiedzialny? Chyba każda panna, która idzie do łóżka wie z kim idzie, ma świadomość ryzyka jakiego podejmuje. Dobrze jej! Trafiła na "nieodpowiedzialnego gnojka"? Widziała o tym! Ja bym to nazwał raczej trafiła na dupczyciela :)

seba nie chce od nikogo żadnego współczucia. Tobie raczej trzeba współczuć bo nie umiesz zrozumieć, że ktoś inny (mądrzejszy od ciebie :P) ma inne poglady. Jak chcesz to kup sobie "używany" samochod za taka sama cene jak nowy - frajer będziesz. Końcowa puenta?!

Anielica, wiem wystarczająco. Jak jest głupia to neich glupio skonczy! I tak każdy wie, że jest dziwka bo sama zostala bez męża. Dziecko robi się po ślubie :) Co do gwałtu są tabletki 7 dniowe na policji, ale te tepe dziewczyny o tym nie wiedzą :D Tak na serio to ubarwiam moje wypowiedzi nienawiścią :D:D:D:D ale pomińmy to. ! Puenta jak najlepsza...

To Twoje zdanie. Mam tylko gleboka nadzieje, ze jest wiecej fajnych facetow, ktorzy doceniaja mamy samotnie wychowujace dzieci. Oczywiscie zgodze sie z tym, ze sa takie, ktore sie puszczaly i maja dziecko.. Ale sa tez takie, ktore kochaly i zostaly porzucone, zycie pisze wiele scenariuszy i nie mozna wszystkich wrzucac do jednego wora. Pamietaj o tym zanim osadzisz jakas kobiete, bo mozesz komus wyrzadzic krzywde, a to zawsze wraca.

xkamyk-ja pierdole ale z ciebie smieszny czlek..nie kazdemu sie w zyciu powoidlo, idąc twoim tokiem rozumowania to twoja matka wiedziala co robi idac do lozka z twoim starym, dobrze ze ja sponiewieral i dobrze ze jest sama-w koncu niky nie chcial takiej uzywanej-szczegolnie jak zobaczyl ciebie!! hahahhh

Pisze moje wypowiedzi, bo chce pchać dalej watek i mimo wszystko dochodzić swojego. Nie mam racji bo każda osoba to pewna indywidualność. No, ale moje zdanie znacie. Lepiej miec nowy samochod niż używany za ta samą cene (rzecz jasna ta sama marka ten sam model ten sam rocznik) :P :)

taki jeden.................. xkamyk-ja pie**ole ale z ciebie smieszny czlek..nie kazdemu sie w zyciu powoidlo, idąc twoim tokiem rozumowania to twoja matka wiedziala co robi idac do lozka z twoim starym, dobrze ze ja sponiewieral i dobrze ze jest sama-w koncu niky nie chcial takiej uzywanej-szczegolnie jak zobaczyl ciebie!! hahahhh Ten komentarz juz byl zbedny, w koncu ty chcesz po jechac po nim a nie po jego matce.

xkamyk-ty sie mscisz po prostu.Widocznie zle cie matka wychowala

hahaha, uśmiałem się. U mnie sytuacja była inna. Ojciec po 2 latach zaczał pić, ja miałem podajże 1 i 8 miesięcy. Tego nie dało sie wyczuć gdyż nigdy nie przejawiał chęci do alkoholu. :) Moja mama poprostu nie chciała mieć w tym okresie faceta gdyż postanowiła mnie dochowac do pewnego wieku :) Już pisałem wszystko jest oka, jeśli rozwodnik z rozwodniczką. A nie jakiś chłopaczek 22 lata z jakas dziwka śpi. Kolego ja wiem, że ciebie stać na coś lepszego. Albo.. albo chyba nie :P Jestes frajer to spi z dziewka co 5 lat starsza jest. Wkoncu odnalazłeś miłość ;] pozodzenia

Do sebastian..-chodzilo mi o to zeby spojrzal na to z perspektywy takiego skurwiela jakim sam jest. moja siostra tez sama wychowuje dziecko-nie ma faceta i nie szuka choc za nia lataja-tez dziwka bo sie puscila?? ja pierdole jaki niedojeb z tego kamyka

Moja kobieta nie jest dziwka-i z tego co wiem to jest sama z wyboru. ale szkoda slow na ciebie frajerze

a co w tym zlego ze uprawiamy sex? Nie mozna? zakazane czy jak?

Nie jestem hipokrytą, dlatego do swojej mamusi ;** mam inna opinie bo inna sytuacja niż ta opisana w 1 poście, ale dokoptuje ją do zbliżonych. Wiem, że w życiu różnie bywa... :) Nie mszcze się, poprostu wzbudzam kontrowersje żeby taki koleszko jak ty pisali :) i sadzili różne rzeczy.

xKamyk - ty nie powinneś miec dzieci, ani swoich, ani przybranych. Tylko by je krzywda w życiu spotkała, życze ci żebyś był bezpłodny, mam nadziej że zmienisz swoje zachowanie i mam też nadzieje że to była tylko prowokacja z twojej strony.

ale samotne mamuski tez to czytaja, i wiesz jak sie wtedy czuja? samotnosc to najgorsze z mozliwych uczuc, nawet Tobie nie zycze abys tego doswiadczyl