Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vfgdgdr

czy jest jaki sposób by utwardzić biust???

Polecane posty

Gość vfgdgdr

nie chodzi mi o to, by go powiększać, bo wiem , że to nie jest realne. chciałabym tylko aby w swojej strukturze był bardziej "twardy", bo ne te chwilę jest miękki i sflaczały :( ćwiczę od 2och tyg. całkiem sporo, balsamuje i łykam tabsy. ile muszę czekać na jakikolwiek efekt i czy to jest możliwe? niestety schudłam sporo (ale powoli) więc nie wiem skąd taki brzydki biust:(

Gość dccdd
ćwiczenia

Gość vfgdgdr
no ćwiczę 2,3 razy na dzień jak dlugo muszę czekać by cokolwiek zobaczyć :(?

Gość z pol roku a nawet rok

Gość najlepiej utwardzić
butaprenem, ewentualnie kropelką.

Gość kasia 876
Myślałam o powiększeniu piersi, ukształtowaniu go, szukałam, czytałam, pytałam. Kupiłam sobie zestaw komponentów i biorę od 2 miesięcy. Taniej wyszło niż operacja, ale efekty są, choć małe . O jeden rozmiar mam większy biust, a przynajmniej tak mówi mój chłopak . Póki co jestem zadowolona i jakoś mi przeszła ochota na operacje. Zwłaszcza, że koleżanka sobie zoperowała 4 lata temu biust, a teraz idzie na jakąś poprawkę. Wszystko zależy od efekt jaki chcesz uzyskać: powiększenie o 1-2 rozmiar, podniesienie biustu (jakieś kremy tabletki ćwiczenia dają radę), czy powiększenie znaczne 2-4 rozmiary (tylko operacja). Ja używam perfectbius kupiłam na http://www.perfectbust.pl/aff/yzrej (watro wejść i poczytać) i ćwiczę podnosząc 2 kg codziennie po 15 minut (kładę się na plecach ręce rozkładam na boki i podnoszę do góry obciążniki łącząc je nad klatką piersiową. Biust jest ładniej uformowany i się powiększył. Ja jestem zadowolona. Pozdrawiam i powodzenia