Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pituppitup

miesiaczka po miesiaczce- czy ktoras miala 2 okresy w miesiacu?

Polecane posty

Gość pituppitup

witam serdecznie, bardzo sie boje co moze mi byc. mianowicie z jakis tydzien temu skonczyl mi sie okres, a 3 dni temu ropoczal mi sie drugi. domyslam, ze nie jst to okres, ale jakies dziwne, bofite krwawiene. wpierw w styczniu okres sie spoznil o 2 dni- nie jest to tragedia, potem mialam male plamienie (lekarze wczesniej zbagatelizowalito powiedzieli, ze w srodku cyklu jest ok- to byly krotkie krwawienie-1-2 dniowe. zadziwilo mnie to, ze wtedy poraz pierwszy mialam plamienie taka czerwona krwia. nastepnie pod koniec stycznia dostalam okresu, ze wszelkimi objawami, bolesnosc piersi etc. a teraz kolejne krwawienie. i leci ciurkiem. piers nieco bolala, ale nic ponadto. ktos wie co to moze byc. plamic pomiedzy okresami zaczelam mniej wiecej od 9 miesiecy. zaczelam tez tyc. szlam z tym do lekarza, ale jak napisalam mowili-albo stan zapalny, a jak to srodek cyklu, to ze to normalne (w sumie tak bylo). a teraz takie cos. w ciagu 1,5 miesiaca 3 obfite krwawienia a to ie jest normalne!ide do lekarza, ale sie boje. czy ktoras cos takiego miala?

Gość to jak najszybciej szybciej
szybko pedz do lekarza krwawisz z drog rodnych a ta juz bardzo niebezpieczna moja siostra tak miala dostala leki, musisz isc jak najszybciej bo takie rwawienia swiadcza ze nie bedzie ci latwo zajsc w ciaze i moga bardoz wiele znaczyc od nadzerki po nowotor wiec sie nie boj tylko idz to twoje zdrowie

Gość roxxana
no mnie sie tez to niedawno zdarzylo ale zbagatelizowałam ale też ide do lekarza nie chciałabym późnij miec jakichs problemów z ciążą .

Gość pituppitup
wlasnie wrocilam. 0czywiscie do zrobienia mam usg dopochwowe i marker ca125 na raka jajnika. :( co prawda babeczka powiedziala, ze nie "czuje" zadnych guzkow, torbieli ani nic, nadzerki nie mam, wszystko gładkie, ale badania musze wykonac :(. ja nie wiem dlaczego tak sie ze mna stalo. chce to zrobic jak najszybciej, ale z tego co slysze to pierwsze terminy za miesiac. trzeba przysiasc przy telefonie. martwie sie bo to nienormalne, ale jak sie dzieje cos takiego to zaplace nie wiem ile. jakos kasa niewazna. ;/ trzymajcie kciuki, moze faktycznie "wybryk organizmu"

Gość roxxana
Na pewno wszystko będzie dobrze, ja też sie wybieram z czyms odobnym do lekarza.

Gość pitupitup
dzieki.mm na dzieje ze i u Ciebie to "wybryk" jednorazowy. To naprawde nic fajnego.

Gość roxxana
no własnie dlatego trzeba to zbada żeby spa spokojnie.

Gość fiolka085
tak mialam okres co 2 tyg. okazało sie ze to hormony. prokaltyna leczenie miesiac i wszytsko ok

Gość kocie oczko
Ja miałam w styczniu dziwna rzecz mianowicie miałam okres po 2 tyg i tez sie bardzo zdenerwowalam ale wczesniej przechodzilam silne przeziebienie i to dlatego,teraz dostalam dokladnie za mc okres wiec wszystko ok ale tez musze do gin isc bo moze cos tam sie robi

Gość pitupitup
kurde- no i wyszlo, ze mam torbiele. teraz pytanie, czy zlosliwe. za----iscie! Niech ktos mnie pocieszy, bo sie boje!