Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loikoooo

Czy on mnie juz olal ? ale mi smutno

Polecane posty

Gość loikoooo

tak bardzo mi smutno dzis bo facet z ktorym sie spotykalam jakies 4 miesiace nie umowil sie dzisiaj ze mna a wiadomo sa walentynki wczoraj przypadkowo spotkalam go na miescie i sie pytam co u niego i czemu nie dzwoni bo ostatnio gadalismy prze tel w ubiegla niedziele a on sie wymowil ze jest bardzo zajety ostatnio i ze musi juz isc i zero slowa o walentynkach i pozegnal sie i poszedl dzis nic sie nie odezwal jak do tej pory Czy mam rozumiec ze to juz koniec ?? a jeszcze 3 lutego mowil mi ze zamiast siedziec w pracy wolal by byc razem ze mna w niedziele w rozmowie tel nic nie wskazywalo na to ze tak sie zachowa wczoraj i dzis a mowil ze mu zalezy na mnie ... :-(

być może szykuje ci jakąś niespodziankę bo wątpię aby tak z dnia na dzień ciebie olał

Może i olał tylko nie ma jaj aby ci o tym powiedzieć to ciota nie facet :O

wiesz to rożnie bywa, ale osobiście nie mam najlepszych doświadczeń, u mnie tak mniej więcej wszystko się skończyło, a tez były zapewnienia, chyba dla zmyłki tylko :(

Gość kochanie przykro mi to mowic
ale prawdopodobnie "cos mu sie odmienilo". Nie przejmuj sie

Gość loikoooo
gdy go spotkalam wczoraj przypadkowo pod bankomatem byl jakis taki speszony taki dziwny jak mnie zobaczyl wiem ze sie mnie nie spodziewal spotkac ale myslalam ze cos wspomni o walentynkach a on nic i tylko sie tlumaczyl ze jest zajety i a pozniej sie pozegnal i poszedl

Gość loikoooo
ale ja jestem glupia ja sie w nim chyba zakochalam teraz placze bo chyba on nie chce juz sie ze mna spotykac i ma mnie gdzies :-( a najgorsze jest to ze poprzedni facet tez mnie olal urwal kontakt w taki sposob ze zmienil numer telefonu i nie mozna bylo sie z nim skontaktowac a nowego mi nigdy nie podal a najgorsze jest to ze faceci sami ze mna zaczynaja znajomosc a poznij po jakims czasie mnie olewaja a nie jestem jakas brzydka czy glupia mam skonczone studia mam nienajgorsza prace wyglad tez ok chociaz nie uwazam sie za pieknosc ale czemu nikt mnie nie chce pokochac

Gość ejbisi
Nie tak łatwo spotkac prawdziwa miłosc... Nie poddawaj sie, ktos tam gdzies na pewno na ciebie czeka :)

Gość loikoooo
ale ja mam juz 26 lat to stara krowa jestem coraz trudniej mi jest kogos fajnego spotkac niby mieszkam za granica ale tu chyba jest tridniej poznac kogos odpowiedniego niz w polsce on ma 28 to myslalam ze moze ze mna sie zwiarze bo ma juz swoje lata ale nie wiem czego i kogo on szuka

Mogę wiedzieć ile masz lat? Skoro z chłopakiem rozmawiasz jedynie przy spotkaniu na mieście, a ostatni raz rozmawialiście przez telefon prawie tydzień temu, to nie związek, a znajomość! Pomyliłaś definicje...a walentynek nie obchodzi się ze znajomym z którym gada się raz na tydzień.

Gość ty masz 26 lat i nas
pytasz o rade? sama powinnas juz wiedziec ze Cie olal....to nie jest wiedza tajemna przekazywana tylko wybrancom ale zycie...

Pociesze Cię, że mam identycznie. facet z którym sie spotykam już jakiś czas- ale nie mój chłopak- tez mnie dziś olał. W dupie mam:o

Gość loikoooo
poprostu chcialam sie wyzalic nie mam teraz komu jestem sama tu daleko od domu rodzinnego dzieki za wasze wypowiedzi musze sie wziac w garsc

NMie przejmuj się. Też jestem dziś nie w sosie. Przecież tego dnia nie trzeba spędzić z kims kogo sie od razu kocha, ale przecież mozna z kims kogo się po prostu lubi...Przecież chcemu faceta który zapomni o ws z y s t k i c h innych sprawach w swo im ż y c i u , z a n i m zapomni o nas , prawda? :o