Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amacharm

Po co facet wyznaje zajętej kobiecie że jej pragnie?

Polecane posty

Gość izetta
Do kogo te przemowy? Bo jeśli do mnie, to niepotrzebnie.. Nie spałam z nim. Choć sukcesywnie próbuje. Nawet przyjeżdzając do pracy..

Gość Amacharm
GolfzNiemiec - nie rozumiesz oburzenia? Bo to nie oburzenie.... Przykre bo potraktował mnie zupełnie przedmiotowo. Tak wiem - naiwna jestem - liczyłam na to że z facetem można się też kolegować, rozmawiać, przyjaźnić... - ale jak widać wszystko prędzej czy później sprowadzi się do jednego. Szkoda tylko że tacy faceci nie zdają sobie sprawy co czuje kobieta sprowadzona do roli przedmiotu do przelecenia :( A i nie był to dla mnie ktoś zupełnie przypadkowy - naprawdę go lubiłam (czas przeszły zamierzony)

Gość Pinezkaaaaaa
Posłuchaj przemądrzały ndflivn Niestety nie masz racji, więc się nie wymądrzaj. Pragnie JEJ, a nie ją.

Gość Amacharm
"proponowanie sylwestra (bez męża), dyskotek, bzyknięcie za salą przez przyjaciela, wciskanie wizytówek przez nieznajomych" Izetta to rzeczywiście początkująca jestem ;-) Po pierwsze nie rozumiem takiej metody podrywu, po drugie myślałam że ludzie którzy się nawzajem cenią, lubią i szanują nie traktują się w taki sposób :(

Gość smutna dziś bardzo
bo faceci ruchaliby tylko na około :/

Gość Inezaaaa
chyba na okrągło :-)

"Amacharm Lubią się, są dobrymi znajomymi i tu taki tekst :/ I po co to robi? Przecież i tak niczego nie osiągnie... Nie dość że nie mogą być razem to jeszcze w taki sposób. Ehhh zdołowało mnie to A tu taki romantyczny dzień " Po 1 14 lutego nie jest dniem romantycznym:P.Po 2 jest grupa spaczonych psycholi co lecą tylko na zajęte:P.

Gość Amacharm
W ogóle na świecie istnieje wiele różnych wypaczonych psycholi, ale my mieliśmy być po prostu dobrymi znajomymi. Bardzo go lubiłam (bez podtekstów seksualnych). Powiedziałam mu, że po co to mówi, że wszystko psuje, a on na to że musiał mi to powiedzieć :\ ale kurcze PO CO MUSIAŁ? dobrze wiedział, że nic tym nie uzyska bo sam stwierdził, że nie powinien tego robić. Ale zrobił i tym samym wszystko rozwalił :(

Gość nie rozumiem imbecyli
Mój bardzo dobry kolega z czasów mego panieństwa zaproponował mi "gorący romans".Ale się wpieniłam!!!!!:o

Gość Ilkaaaaaa
Buaha ha ha - ekstra sposób na zdobycie kobiety