Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babay

DRUGA Kreska na tescie BLEDSZA!! to ciaza czy nie??

Polecane posty

Gość babay

czy to zalicza sie jako ciaze? jesli druga kreska jest blada??

Gość ok ale czy
raczej

Gość mamkamilki234
o matkoooo luudzie przeciez tych tematów jest 150000000 , wyszukiwarka naprawde nie gryzie!!!!!!!!!!!!!!!! a odpowiadając na pytanie to ciąza na 100%

Gość no to musze pogratulowac
ja też miałam druga bardzo bledziutka a teraz mam dziudzisuia

Gość babay
ja ciesze sie strasznie i wlasnie chcialam sie upewnic czy napewno to ciaza ...

Gość jak chcesz się upewnić
to sobie zrób B (beta)HCG - badanie z krwi potwierdzające lub negujące ciążę ze znacznie większą pewnością niż test ciążowy. Ja też miałam drugą krechę bledszą (ale test robiony po południu) - dziś jestem mamą ponad 2-letnich Bliźniąt. Jednak dla 100% potwierdzenia ciąży po telefonie do gina kazał mi biegiem do szpitala na betę gnać, wynik potwierdził przypuszczenie.

tez naleze do kobiet ktore mialy druga bledsza,i ktora sie pokazala chyba po 20 min-myslalam ze to poprostu nasiąkło ale jednak NIE:)tez robilam po tym tescie BETA:) A do dziewczy ny ktora pisala ze tematow tych jest tu 15000000000. -kazdy ma tu prawo pisac co chce i nie musi grzebac w wyszukiwarce-tu odpowiedzi nie sa obowiazkowe-jak cie nie interesuje temat to na niego nie wchodz.Moja opinia. Pozdrawiam was dziewczyny

Gość bledsza czy nie bledsza
to reackja zaszla i temu kreska sie pokazala. Pracuje w laboratorium i takich testow mamy na peczki. Nawet cien kreski jest wynikiem dodatnim, po prostu wskazuje na male stezenie substancji badanej.Jak nie ma substancji ktora badamy to nawet po godzinie kreska sie nie pojawi (choc w instrukcjach pisze by po takim czasie nie odczytywac testu) jednak osobiscie sprawdzilam z ciekawosci.

Gość babay
czyli ciaza na 100% ? :)

Gość bledsza czy nie bledsza
jak nie miescisz sie w tym procencie osob z wynikiem falszywie dodatnim to tak :)

Gość babay
;) :) :)

U mnie druga kreska była prawie niewidoczna-moja córeczka ma 14 msc:D

Ja moja 2 kreske wypatrzylam po 6 godzinach od zrobienia testu. Byla prawie niewidoczna, moj maz mowil ze sobie ubzduralam. Po 3 dniach wyszla wyrazniejsza ale tez bardzo slaba. Jestem teraz w 3 miesiacu ;)

Gość babay
ja robilam tescik tydzien po spodziewanym @

Gratuluję!!!! moja bledsza kreska ma już 10,5 miesiąca:D

Gość babay
:D

a mnie wychodziła w kazdym teście 2 kreska słabsza i póżniej się okazało że ciąża przestała się rozwijać i poroniłam :( ale tobie tego nieżyczę gratuluję

rob nowy test, po tylu dniach wyjdzie juz mocna. u mnie tez byla slaba i tez tydzien po terminie @, wczesniej nic nie wychodzilo

Gość babay
a jak oblicza sie tygodnie ciazy? np tydzien temu powinnam dostac @ nie dostalam to tera jestem w 5 tygodniu??

ja pierwszy test zrobilam 4 dni przed @ po kilkudziesieciu minutach wyszla druga slaba kreska pozniej zrobilam 2 dni po spodziewanej @ drugi test i nie wyszlo i co myslec? nie wierze juz testom :)

jesli po terminie @ wyszedl negatyw to nie ma ciazy, ale poczekaj jeszcze , mi dopiero tydzien po terminie @ wyszedl pozytyw.

Gość .II77
Mi okres spóźnia się juz 8 dzień. Zrobiłam test druga kreska delikatnie widoczna.. wydaje mi się, że ciąża, ale jeszcze umówie się na wizytę u lekarza. ;)

Gość cobi89
dziewczyny pomozcie nie mam z kim o tym pogadać a wasza opinia napewno mnie podniesie na duchu.... robilam dzis rano test z porannego moczu i wiecie co???? jedna krecha czerwona i ta druga tez byla..... ale bledsza choc widoczna nie mialam problemu z jej dostrzezeniem.... zostawilam test i po okolo 15, 20 minutach spojrzalam jeszcze raz to juz ta druga kreska byla tak blada ze mialam problem z jej zauwazeniem.... czy to mozliwe ze jestem w ciazy??? jaka jest wasza opinia chcialabym miec dzidzie... ale jesli to nie ciaza to bede dalej probowac