Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jasioolka

Moje problemy z rodzicami chłoapak -- - Prosze pomocy

Polecane posty

Cześć:) Jestem jasia i mam 17 lat : ) kochani mam bardzo wielki problem .Rodzice mojego chłopaka mnie nie lubią :( od 9 miesięcy jestem z Krzysiem on ma prawie 18 lat, bardzo go kocham z nim spędziłam moje najpiękniejsze chwile.... wiele razy on sypiał u mnie w domu a ja u niego ... Głupio mi mówić ale mój chłopak jest w ośrodku opiekuńczym z winy rodziców bo go tam oddali bo nie potrafili sobie z nim poradzić ...Od kod krzysiu jest ze mną to bardzo się zmienił, nie pali nie pije po prostu uspokoił się. Ostatnio jak on był na przepustce to ja byłam u niego , parę razy byłam światkiem kłótni jego rodziców.... mój chłopak się rozpłakał :( i powiedział mi wszystko co mu leżało na sercu i dlaczego chciał iść do ośrodka ,bo uważał że tam będzie mu lepiej niż w domu.Ja znałam go 2 lata wcześniej byliśmy przyjaciółmi ... A gdy jesteśmy razem to on chce być zawsze przy mnie :( Jego rodzice bardzo mnie znienawidzili za to że krzysiu się zmienił na lepsze wiec robią wszystko aby nas rozdzielić :( Wiele razy gadałam z Krzysiem na ten temat on mówi że on woli z rodziny zrezygnować niż żyć beze mnie... Ale wszystko się komplikuje coraz bardziej bo moja mam wyjeżdża do pracy do Niemiec i planuje tam zostać na stałe :( ja musiała bym jechać taż ale bardzo nie chce zastawiać Krzysia.... a jemu jeszcze został rok w ośrodku i potem wyjdzie i dosianie wyprawkę około 8 tysięcy i będzie miał skończoną szkołę ... ale on mówi że jak wyjadę o się zabije bo on nie chce żyć beze mnie i to jeszcze sam ..... Błagam pomocy ; ( ; (

Gość akinusia
Jeśli uważasz że to wartościowy chłopak zostań z nim czasami takie wsparcie dużo daje ,porozmawiaj z mama i to poważnie zawsze jest jakieś wyjście po roku możecie jechać do mamy.Przez ten rok musicie jakoś przewegetować krótko mówiąc ale mają obok siebie kochającą osobę to dużo daje trzymam kciuki i życzę powodzenia

Dziękuję kochana na pewno porozmawiam z mamą o tym :) i dziękuję za to ,że starasz mi pomóc ....