Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Donata M

w jakim wieku byłyście kiedy urodziłyście pierwsze dziecko??????

Polecane posty

Gość Donata M

lub kiedy zamierzacie urodzić

Gość ten turkusowy
22,23

Gość aroniaa a
20 :)

może zmien temat na w jakim wieku zaliczylyscie wpadke skoro takie odpowiedzi sa

Gość talkowa
chciałabym jak bede miała tak ok 24,25

Gość Maryla 5678
dlaczego wpadke ja świadomie chce zajsc w ciąże w wieku 22-23 lat

Gość aroniaa a
Niby czemu wpadke... Twoim zdaniem ciaza w mlodym wieku to tylko wpadka? Ja wyszlam za mąz w wieku 18 lat. Nie bylam w ciazy... Prosze nie przesadzac :o

Gość ja mam 29 i nawet w ciązy
nie jestem :P

Dziewczyny, piszcie na temat. Nikogo nie powinno interesowac w jaki sposob ktora zaszla w ciaze, bo temat jest konkretny i na niego powinno sie odpowiadac.

Gość Maryla 5678
tez tego nie rozumiem wiekszość mysli ze ciąza przed 25 rokiem zycia to wpadka nigdy nie chciałabym urodzic pierwszego dziecko mając 30 lat, no dobra wiek moze i ok ale pomyślcie kiedy urodzicie nastepne, oczywiście jesli macie zamiar miec wiecej niz 1 dziecko

Gość aroniaa a
Nie potrzebuje waszych kondolencji, bo jestem szczesliwa :) Nie oceniajcie ludzi, skoro nawet ich nie znacie. Poza tym malo mnie obchodzi co kto na ten temat mysli, to moje zycie, nikt go za mnie nie przezyje.

Ja nastepne chcialabym urodzic w wieku 32-33 lat. NIgdy nie chcialam duzej roznicy wiekowej miedzy dzicmi, a i zawsze zalezalo mi na bardzo dobrej sytuacji materialnej zanim zdecyduje sie na dziecko mimo, ze mezatka jestem 4 lata (a razem z mezem jestemy 9 lat) Moze inaczej mysle, bo nie mieszkam w Polsce. I najsmieszniejsze jest to, ze gdy w moi m holenderskim otoczeniu dowiedziano sie o ciazy, to wiekszosc kobiet zareagowala "Boze, juz? Tak szybko? Taka mloda jestes i juz chcesz sie w pieluszki pakowac!" , kiedy natomiast dowiedziala sie o tym polska czesc mojej rodziny to reakcja byla "NO, NARESZCIE! najwyzszy czas!" :D Taka oto roznica kultur i mentalnosci...:)

co złego w późnym macierzyństwie? a co dobrego wg Ciebie? bo ja jakoś plusów nie widzę

Teraz będzie wojna na bardzo młode (szczęśliwe) mamusie i dojrzałe i ustatkowane materialnie mamusie. Czy Wy nie myślicie, że każdy może mieć dzieci kiedy czuje się na to gotowy a nie wtedy gdy Wy będziecie gotowe?

Gość aroniaa a
Mlode tez moga byc ustatkowane materialne :) Ale zgadzam sie z celownik.

Gość DOMIA_
16 lat

Hmmm moje dziecko było chciane i oczekiwane. Nie było wpadką. Tatianka jesteś tak pusta, że nie dopuszczasz do myśli faktu, że ktoś chce mieć dziecko przed 30??? Dodam, że musiałam użyć pomocy clo, żeby zajść w ciążę :) Żal mi takich żałosnych kobiet :)

Gość ivona890
pierwsze 22 dziewczynka drugie 26 chłopiec trzecie 28 chłopiec czwarte 32 dziewczynka i na tym koniec

Gość Maryla 5678
ivona to masz duża rodzinke:)

Gość wpadka to jest wtedy
jak -ojciec dziecka ma w dupie kobiete i dziecko -kiedy owa rodzinka zyje na koszt panstwa w 100% -patologia-bo jak inaczej nazwac "swiadome plodzenie dziecka w srodowisku patooooooooologicznym"