Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadbane pazurki ale nie te

mysle o upiekszeniu paznokci z okazji slubu. ale te zdiecia mnie przerazily.

Polecane posty

patrze jak wygladaja wzorki delikatne na frenchu bo chce wyprobowac przed slubem. ale chce na moje paznokcie zel polozyc bez tipsow. znalalzm ta strone i sie przerazilam.zobaczcie czy to jest normalne?idac zwlaszcza na fotach od gory. te rany wokol paznokci. http://przedluzanie-paznokci.bloog.pl/ ja zwykle mam zdrowe ladne paznokcie ale te z ppolozonym zelem mi sie podobaja oczywiscie nie dlugie tylo takie lekko za opuszek. jak ogolnie wyglada robeinie zakladanie zelu?ile kosztuje? czy taki french sie dlugo trzyma? jak to jest z uzupelnieniem? ile kosztuje i zrobienie i uzupenienie i zdiecie?

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaa
myslę ze rany sa spowodywane obgryzaniem skorek przez klientki. 2 sprawa to jets to ze zel mogl to dodatkowo podraznic. 3 sprawa ze wiele z tych pazurkow jest zrobione niedbale. widzialam tylko pare zdjec tam porzadkie wykonanego manicure.

Gość lenkaaan
zobaczyłam - po prostu masakra, takich dłoni to bym z kieszeni nie wyjmowała

Gość a mnie sie podobaja
ale jak ktos nie ma ladnego ksztaltu paznokcia to cudow z tym sie nie da zrobic. pod koniec jedna dziewczyna miala ladne podluzne paznokcie i od razu ladniej wygladaly tipsy

ja przedluzalam paznokcie akrylem i bardzo sie ciesze ze sie na to zdecydowalam bo pieknie wygladaja moje dlonie na zdjeciach i filmie z wesela. Jak ktos ma naturalne ladne paznokcie to nie musi ich przedluzac. Ale ja mam slabe wiec nie bylo mowy o ich zapuszczeniu - zrobilam delikanty french z dzecikami na palcach serdecznych tak zeby pasowalo do suni bo tam tez mialam takie swiecidelka. Moja znajoma miala krotkie paznokcie i tylko je umalowala w salonie - ale niestety nie bylo juz takiego efektu bo byly poprostu za krotkie. Uwazam, ze na taka okazje warto jest sobie przedluzyc paznokcie nawet jesli pozniej musisz je sciac

Gość ladne paznokcie ale nie te
mi sie na tej stronie nie podobaja. ten french jest jakis taki niedbaly pozatym te ksztalty paznokcia sa brzydkie. nie lubie takich zwyklych kwadratow. no ale to co sie dzieje tam wokol paznokcia to masakra jakas. samo obgryzanie czy tam odrywanie skorek chyba by czegs takiego nie spowodowalo

ja zawsze mam nieco dluzsze paznokcie lekko za opuszek ale jakos tak mnie naszlo zeby cos z nimi zrobic. i to nie tlyko na sam slub ale moze juz niedlugo na probe. moze ktos wie gdzie we wroclawiu mozna ladnie zrobic i miec pewnosc ze profesjonalnie?

no ale ja wlasnie niechce przyklejac. tylko ten jakis zel polozyc. oczywiscie wolalbym wlasne ladnie frenchem zrobic ale te z zelem jak slyszalam wytrzymalosc tego wzoru maja miesiac. a na naszych naturalnyh to po 4 dniach zejdzie

Gość olllllllllka
slicznie wyuchodza na żelu delikatne ,np na jednym z opaznokci maluyki brylancik,a reszta z leciutkim frenchem

Gość olllllllllka
zrób jak najbardziej naturalne,tyle ze uwazaj ja w naprawde dobtrym salonie robiłam pazurki przed ślubem i zarazono mnie grzybicą paznokci:/pół roku się leczyłam:/ masakra

Gość olllllllllka
jak zrobisz pazurki kup jakiś preparat przeciwgrzybiczy płynny w aptece i polewaj od spodu pasurki i obok skórek,ma wszelki wypadek

Gość olllllllllka
pazurki -oczywiscie

napewno skorzystam z rady apropo plynu z apteki:-)

Gość a jak to jestt
z ywtrzymaloscia takich pazurkow pokrytych zelem? a normalne french na naturalnych?

Gość one są obrzydliwe

Gość pikkapika
ale ktore? te z pierwszej strony tak ale jak sa ladnie zrobione to sa sliczne .pod warunkiem ze to french z delikatnym zdobieniem i nie dlugie tlyko normalne

Gość piikapika
no one sa ladne. i wlasnie o czym takim pewnie autorka ma na mysli. ja bym jeszcze delikatne biale z dobienie dodala zawsze to urozmaica. ale cos takiego to i sama bym sobie zrobila. i dolaczam sie do pytania,. ile sie utrzymuje na zelu a ile na normalnej plytce paznokcia?

Gość zolwikk
noooo sa sliczne. tylko no wlasnie. jak dlugo trzyma sie taki french na normalnych a ile na zelu???

Gość zolwikk
i jak wytlumaczyc bbace ze chcialabym np. ten ksztalt ? http://wedding.w8w.pl/ŚLUBNY%20MANICURE/slides/wedding%20-%20sylvia%201.html nie migdala ksztalt i nie kwadrat?:-) bedzie wiedziala

tragedia...:/jezeli masz ladne paznokcie to nie kombinuj z zadnymi wzorkami,tipsami i zelami...znajdz dobra manikurzystke,ona bedzie wiedziala co robic.wedug mnie najladniej prezentuja sie poldlugie paznokcie potraktowane delikatnie lakierem.zadnych cyrkow.pozdrawiam

no tak. ale tez chialabym cos zaoszczedzic. jesli bede robic french na naturalnych moich to pewnie co 5 dni musialabym powtarzac a takie cos z 40 zł oosztuje. tam pewnie co jakies 3 tygodnie bym powtarzala.

Gość gość
Ale to musisz się zainteresować tym dużo wcześniej, paznokcie wymagają zainteresowania i opieki przez dłuższy czas. Zacznij od odżywki new nails, a na samą imprezę proponuję lakiery hybrydowe - efekt będzie super i będziesz mogła sobie zrobić paznokcie kilka dni wcześniej.

Gość gość
O łeeee...te z linka od autorki to w większości strasznie mi się nie podobają. Okropnie to wygląda, zwłaszcza, jak ktoś ma maleńką płytkę a tu nagle taaaaki długi pazur i wielgachny ten biały pasek od frencza. Ja na szczęście mam takie paznokcie, że nawet jak mam króciutko obcięte (czyli prawie cały czas, bo pracuję w przedszkolu :p ) to i tak znajoma kosmetyczka zawsze mówi, że u mnie to jest na czym malować :) A jak latem zapuszczę, położę kilka warstw "eveline 8 w 1" to wszyscy pytają, czy to naturalne :) No ale ja to ja, nie każdy ma niestety szczęście mieć dużą płytkę. Więc szczerze mówiąc nie wiem nawet co doradzić autorce, ale na pewno nie to, co jest w pierwszym linku! Moja mama ostatnio zapodała sobie kurację "eveline", potem na wesele kuzynki robiła sobie hybrydy. Paznokcie nie były jakieś super długie, ale bardzo ładne, estetyczne i dosyć długo jej się to trzymało - może coś takiego?