Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joanniaaaaaa

Antoni - imię dla syna

Polecane posty

Gość gość
Co jest piękniejsze - Antoni Leśniewski czy Dylan Wszołek ??! Niech każdy sobie uczciwie odpowie !

Gość Wielka Cindy
Antoni- bardzo ładne imię. Nie wahaj się i nadaj synkowi to imię. Wielu moim znajomym ostatnio porodziły się chłopcy i nadali to imię. A więc nie tylko ładne, ale i modne:-)

Gość gość
Jestem właśnie w ciąży i jeśli dziecko okaże się chłopcem, dostanie na imię Antoni :) to naprawdę przepiękne i szlachetne imię, nosił je z resztą mój stryjek, podobno bardzo dobry człowiek. Opinie innych mam głęboko w pupci :)

Gość gość
Mały Antek jeszcze ujdzie. Ale np. dwudziestolatek? To tez jeszcze Antek, czy może już Antoni? Ale to imię jest oklepane do bólu. Raz, że trąci mychą na kilometr, a dwa że OKLEPANE!

Gość gość
No Cindy, super mieć na imię tak jak pięcioro Twoich kolegów. Super :/

Gość gość
Co jest piękniejsze? Antoni czy Dylan? Okropne oba, niezależnie od nazwiska.

Gość gość
Mały Antek jeszcze ujdzie. Ale np. dwudziestolatek? A co powiesz o imieniu Kacper? :o to jest dopiero wiocha, mały Kacperek a taki dwudziestolatek?

Gość gość
Fakt, czterdziestoletni Kacper dziwnie :/ albo dr Kacper Jakiśtam. Niepoważne imię. Ja jestem fanką imienia Maciej. Mały Maciuś, średni Maciek i dorosły Maciej. Zresztą wiele jest takich normalnych imion, ale ludzie dziś wymyślają i myślą że są tacy oryginalni w swej oryginalności.

Gość perełkowa ja
dziś nagle wszyscy twierdza, że Antoni to takie cudowne imię, ale 20 czy 30 lat temu nikt tak nie myślał? dziwne :) w grupie przedszkolnej syna mojej koleżanki jest 4 Antków, 2 Franków, a dwie moje sąsiadki mają po dwóch synów: każda Antka i Franka :)

Gość gość
perełkowa, no mówię że oklepaneeee

Gość gość
piękne imię

Gość gość
Nie podoba mi się.Kojarzy mi się tak dresiarsko .Różowy dres tipsy solarium i mały Antek na rękach.Nie nie nie

Gość gość
Chcesz się dowartościować bo w życiu Ci nie wyszło .Daj dziecku imię Franciszek lub Antoni to takie ostatnio modne imiona w środowisku patologicznym.:-)

Gość gość
U nas na wsi teraz same Antki Franki Aleksy lub jak kto woli Olki Mileny Ole Zośki

Gość gość
Bardzo ładne imię :)

Gość gość
Bardzo ładne imię , mój synek właśnie takie dostanie :) Czytam ten temat od początku i w postach z przed 6 lat narzekają że ludzie wymyślają jakieś dziwne oryginalne imiona , i jak dziecko dorośnie to inne dzieci będą śmiać itd. a w ostatnich postach ze to imię oklepane i teraz same antki :) Proponuje troszkę ogarnięcia , imion jest wiele i każdy ma swój gust . A Antoś , Antek , Antoni to bardzo piękne imię jak dla mnie

Gość gość
Antoni Macierewicz i Jaroslaw K. Te imiona beda obciachowe nastepne 20 lat , takze wspolczoje w szkole dzieciom o imieniu Antek .Beda sie ich pytac gdzie rosna mirabelki itd . PA Antki.

Gość gość
Kuźwa tylko nie macierewicz.

Gość Konsternacja

Nie dawajcie dzieciom na imię Antek...Please😊  Nie musi to przecież być znowu Brian, Oskar lub Olivier. Może coś pośredniego? Piotr, Adam, Damian, Wiktor, Mariusz, Tomasz. To piękne imiona z którymi nigdy nie ma obciachu.