Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

labudka82

gdzie można kupić bransoletkę ...po stracie dziecka

Polecane posty

Gość angeline-linee71
Labudka,ale ta bransoletka nie pomoze Ci w staraniu o dzidzie.Ty musisz przestac oplakiwac strate bo w tej chwili blokujesz sie na nowa ciaze :(.Mysl-to potega.

Gość pobożne życzenia
Mój synek skończył by jutro trzy latka. Pozostały mi po nim ubranka, których nigdy nie założył i zdjęcia z pogrzebu. Był taki śliczny... A własny ojciec go nie chciał.... Ech, podłe życie. Pozdrowienia dla matek, które przeszły takie piekło. Będzie dobrze!

Gość angeline-linee71
pobozne zyczenia- Sciskam :*

Gość hgfkmhmdgm
A ja wierzę, że taki drobiazg poniekąd pomaga w pogodzeniu się z myślą o stracie. Ja też szalałam ale znalazłam sobie alternatywę mój sposób na spokój. Taki drobiazg, który pozwala dalej normalnie żyć. Warto spróbować może wtedy blokada minie. Poprostu nie zaakceptowałaś straty i nie bój się , ze zapomnisz.

Gość dima
labudka ja stracilam synka ale trzeba byc silnym i myslec o przyszlosci branzoletka czy cos innego bedzie ci tylko twojo tragedje przypominalo ja szybko zaczelam sie starac o kolejne dziecko i teraz mam kochanego nikolaska! jak chcesz pogadzc to napisz dima1312@op.pl pozdrawiam!

Gość Łańcuszek

Witam. Poszukuję zdjęcia wisiorka. Kształt serca. Jest na nim wygrawerowany aniołek, imię dziecka oraz data. Chciała bym zrobić taki sam, lecz potrzebuję do jubilera na wzór. Przeszukałam cały internet i nie znalazłam. 

Gość mis

Ja poronilam bardzo wczesnie 5/6 tc, ja ma bransoletke Pandora i kupilam sobie zawieszke ze szkrzydlem Aniolka.

Gość Łańcuszek

Rozumiem. Ja w 21tyg. Widziałam maleństwo i chciała bym mieć jakąś pamiątkę, że był. Często są ze stópkami, ale wolała bym aniolka. Bardzo ładnie to wyglądało, żebym wiedziała że już nie znajdę to od razu bym zapisała zdjęcie. Od 3 dni szukam w internecie i nic... 

Gość Podły huj

Kup sobie bransoletke a lepiej naszyjnik z wielkim napisem "jestem idiotką".