Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze tak mozeNie

szczere wyznanie-chce miec corkea mam syna

Polecane posty

jak urodziłam dwóch synów zaczełąm marzyć o córeczce, no i ...znowu urodziłam dwóch synów....:-) Córeczka pozostanie moim niespełnionym marzeniem... Acha, próbowałm metod planowania płci, ale u mnie nie działaja ...

Gość mamuśka córeczki
Ronja... lubiłaś Astrid Lindgren w dzieciństwie?

a jesli urodzi Ci sie córka to znaczy ze syn bedzie przez Ciebie bardziej odtrącony bo bardziej bedziesz kochac coreczke. Moim zdaniem powinno sie kochac tak samo a nie jedno dziecko mniej drugie bardziej. dziecko to wyczuje

nie mamy wpływu na uczucia...ja bardzo płakałam kiedy w czasie 3 ciaży na usg dowiedziam sie ze znowu bede miała syna, a w czwartej ciaży przypuszzcam ze miałam nawet depresje...nie miałam na to wpływu, ale kocham swoich synków bardzo, to nie ulega watpliwosci, a marzenia cóż, sa po to by zyć nadzieją na ich spełnienie... i mysle ze moje dzieci absolutnie nie odczuwają braku akceptacji :-) Tak samo mysle będzie u autorki topiku...zresztą jak nie tym razem to moze uda się za nastepnym :-)

Gość matka 2 dzieci
ja kocham moje dzieci tak samo. Mimo wszystko gdybym miała wybór to chciałabym zeby 3 dziecko bylo dziewczynką.