Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bulgotkamamulka

takie kopnięte pytanie

Polecane posty

Gość bulgotkamamulka

czy to normalne że w 21tc wciąż tylko czuje "bulgotanie" maluszka? czy to juz nie jest czas na kopniaki? czy ktoś też tak długo czekał?

Gość zainteeeresowana
ja jestem w 18 tygodniu i chyba nic nie czuje

jezeli to 1 ciaza to normalne ;) ja pod koniec 22 tyg poczulam pierwsze kopniaki :)

Gość ja jestem w 15 tc i nadal nie
czuje kompletnie nic, a tu byl wczesniej taki topik, gdzie dziewczyny juz czuly bulgotania i laskotania w 13-14 tygodniu...:-S

moj gin jak bylam w 2 ciazy nie chcial wierzyc ze w 16 tyg czuje ruchy ;) ale czulam duzo zalezy tez od polozenia lozyska ponoc

Gość bulgotkamamulka
a ja pierwsze bulgotki poczułam dość wcześnie no i tak trwają i trwają... To moja 1 ciąża no i nie jestem za chuda :D wiec to może dlatego. Juz nie moge sie doczekac

Gość do Evi
Ja też czułam ruchy w pierwszej ciąży w 16tc ale mój gin powiedział, że kobieta bardzo szczupła czuje ruchy wcześniej

calkiem mozliwe ale ja w 1 ciazy tez bylam raczej szczupla - przynajmniej tak sie czulam :-D ;) (58kg/170) a ruchy tak pozno czulam mi gin mowil ze to zalezy od polozenia lozyska naprzyklad a w 2 ciazy czulam b szybko ruchy i wiedzialam ze to napewno "to" :)

Gość ja jestem w 15 tc i nadal nie
To takze emoja pierwsza ciaza i tak caly czas sie zastanawiam kiedy w koncu poczuje mojego maluszka. Bardzo szczupla nie jest, puszysta tez nie, po prostu normalna. Teraz jestem w 15 tc jak napisalam wczesniej i dopiero teraz troche pokazal mi sie brzuszek, wiec przynajmniej z tego sie ciesze :)

Gość do Evi
ja miałam 49/164 a przy drugim 50,5kg i czułam ruchy w 18tc więc może Twój gin ma racje

ja bulgotania poczulam jakos pod koniec 16 tygodnia a takie wyrazne kopniaki czulam juz na poczatku 18...a jest to moja pierwsza ciaza...:)... takze chyba faktycznie Evi ma racje z tym lozyskiem...bo ja ani sczupla nie jestem ani grubsza wazylam 55 kg przy 165 przed ciaza..:)