Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzie to sa nienormalni

czy ludzi nie pogieło z tymi wymaganiami finans na all ?

Polecane posty

:I

A w życiu tyle kasy bym nie dała :) I jeszcze umieszczać fotkę swojego dziecka.....

a jeszcze ta podstawina kupująca zuzanka :O mał drugą a ukcję to sobie 300 zł zyczyl za pare szmat ............... i tez zuzanka wygrała :D

Gość shelle22
Niejaka zuzanka zalogowala sie o 21:21 i juz o 21:25 wylicytowala te ubranka...Podstawiona jak nic...

Gość o matko faktycznie masakra

raczej drugie konta sprzedającego a najlepsza jest przebitka-20 zł a potem 220 zł (własnie dlaczego program nie pokazał 22 zł )

Gość bo cena minimalna
była pewnie 220

ja nie należe do biedaków ale czesto kupuje swojemu dziecku rzeczy używane ,mam zaprzyjażniony sklepik i kobieta dostaje rzeczy z UK I np ciepła bluza z kapturem na 128 mało używana za 10 zł koszulki kolorowe z dobrej jakościowo bawełny po 4 zł spodenki różne z bajeranckimi dodatkami ,naszywkami od 7-10 zł uwazam ze to dobra cena ....mam zasade nie kupuje butów używanych i bielizny .🖐️

ostatnio kupiłam dla synka 3 kpl pościeli disneya po 10 zł za komplet a nowy kosztuje 80 zł ....Z tymi aukcjami na allegro to widze ze ostre przegięcie ! :O

Gość brzydulka ulka
za kilka ubranek tyle pieniazkow no i wlasnie ta podstawiona zuzanka. dalby cene minimalna albo kup teraz a nie przebija z innego konta, juz wole isc do lumpka i kupic wiekszosc ilosc rzeczy ktore moge rzeczywiscie obejrzec i zaplacic o wiele wiele mniej

dokładnie! Zapłacisz mniej ale i weżmiesz do reki i obejrzysz dokładnie

Gość bo cena minimalna
Ale głupie jestescie, cena minimalna była 220 zl, bo inaczej przebiloby tylko na 20,50... Na cholere sprzedajacy mialby podstawiac kogos zeby kupil za cene minimalna? Po to zeby zaplacic prowizje? A jesli ubranka sa wstanie idealnym to 10 zl za sztuke to nie jest drogo, ostatnio w smyku zaplacilam 80 zl za spodnie w rozmiarze 74...

Gość brzydulka ulka
bo cena minimalna chwalisz sie czy zalisz tym zakupem??? ja kupuje markowe ubranka w dobrych podkreslam dobrych sklepach o wiele taniej, a odziez ze smyka jakosciowo nie jest az taka super, czesto odpadaja napki i szybko traca kolory

bo cena minimalna -----Niekiedy warto zapłacić 2 zł prowizji niż sprzedać parę ciuszków za 30zł :D

Nie wszystkie ciuchy oryginalne są SUPER! Wiele razy się przejechałam! Bywa że spodnie kupione za 50zł dłużej posłużą mojemu dziecku niż te za rpzeszło100 zł.

Gość era tondera
Jesli ta osoba była faktycznie podstawiona to mogą zawiesić obydwa konta za cos takiego.

Gość shelle22
Sama jestes glupia. Zalicytowala z innego konta, bo widziala, ze ludzie nie sa zainteresowani i cena minimalna nie zostala nawet przekroczona. Jednak jesli ktos sie zdecyduje, to bedzie teraz musial zaplacic powyzej 220zl. Dziwne jest to, ze osoba, ktora zalozyla sobie konto 1 lutego 2009 loguje sie na allegro i juz po 4 minutach licytuje...

Gość bo cena minimalna
princepolo, po prostu by nie sprzedała, bo nie zostałaby osiągnięta cena minimalna :) po co miałaby się wyginać? Jeżeli na aukcji jest cena minimalna i ktoś da taką albo wyższą to ona się wyświetli jako aktualna, jeżeli ktoś dałby tylko 200 zł, to aktualna cena wyświetliłaby się tylko 20,50 kumasz?

Gość shelle22
O prosze, nie zauwazylam tego drugiego linka, gdzie znowu zuzanka licytuje 1 minute po zalogowaniu sie:D:D Ludzie sa jednak glupi...

Gość bo cena minimalna
shelle, musiałby zapłacić 202,50 ale mi wielka różnica

Gość shelle22
Ona po prostu myslala, ze tym osobom, ktore licytowaly pierwsze bedzie zalezc na tych ubrankach na tyle, ze przebija zuzanke...

za 150 zł widzialamnaprawde piekne zestawy i chyba 40 szt a tu ? przynajmniej zachlanny sprzedawca zapłaci prowizję :D

Gość 1003
podejrzane to jest...od razu o tyle by ta ''zuzanka'' przebiła :O...no chyba ze te małe ceny nie osiągneły ceny min....a zuzanka od razu ja dała...a zresztą cholera wie :O:P

Gość gkdsie
wystarczy poobserwować czy za tydzień dwa znów nie wystawi tych samych aukcji tylko ubrania przemiesza;)

Gość shelle22
Ustalmy chronologie: Zuzanka loguje sie o 21:20:54 O 21:21:17 licytuje 250zl w 1 aukcji mimo iz poprzednik licytowal jedynie 50zl. O 21:25:45 licytuje 220zl w 2 aukcji mimo iz poprzednik licytowal jedynie 20zl Jezeli to nie jest podstawka, to ja jestem Madonna:D

Gość bo cena minimalna
Dla mnie nie ma tu nic dziwnego Zuzanka napisala maila do sprzedającego, dowiedziała się o ceny minimalne, zalicytowała dzień wcześniej (może dała nawet więcej, ale póki nie znajdzie się inny licytujący to tego nie widać) A baba jej spakuje w jedną paczkę i zaoszczędzi na wysyłce. Albo jest z tego samego miasta i nie będzie płacić za wysyłkę wcale. podstawianie jest skuteczne tylko na aukcjach bez ceny minimalnej, jeśli przypuszczamy, że ktoś dał od razu więcej.