Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzie to sa nienormalni

czy ludzi nie pogieło z tymi wymaganiami finans na all ?

Polecane posty

a gdzie wy widzicie ta godz logowania?

Gość 1003
a ten opis zdjęć :D 1.moja córeczka...tak jakby ta mała tez na sprzedaz była :P

Gość nick mowi sam za siebie

Gość 1003
ciekawe czy te buty z jej innej aukcji tez zuzanka wygra...

Gość shelle22
godziny logowania sa w profilu allegrowicza Taaaa, napisala maila do sprzedajacego i ta podala jej ceny minimalne, dobre:D

bo cena minimalna ----A może to Ty jesteś zuzzanką :P :D czy jak jej tam :P A może tez stosujesz takie praktyki :D

Gość bo cena minimalna
boze, przecież można dać od razu swoje maximum! Mi jak na czymś zależy i chcę kupić np. za max 200 zł, to od razu je licytuję choćby licytacja była na razie 1 zł Wtedy pokaże się tylko, że ja zalicytowałam 1,25 no chyba, że jest cena minimalna 180 zł np to wtedy pokaże się 180 od razu chociaż ja zalicytowałam 200 ale dopiero jak wejdzie następny kupujący i da też 200 to pokaże się cena 200. Ale ja wygram, bo dałam pierwsza, kumasz? Jak ci na czyms zależy, to lepiej jest od razu dać dużo, bo tego nie widać, i ci co chcą na ostatnią chwilę zalicytować zostają na lodzie

dobre sobie-zaoszczedziła na wysyłce :D czy ty widzisz co ona 'kupiła' i za jaką cene?!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

Gość shelle22
bo cena, kazdy ma prawo do wlasnej oceny sytuacja, dla mnie to podstawka i tyle:D

Gość ewaaaaa
no z tym akurat nie ma problemu, sama podaje ceny minimalne i pytam tez czesto

Gość shelle22
*sytuacji

Gość bo cena minimalna
zebys ty widziala co ludzie kupują i za jakie ceny.... ale nie w każdym miescie jest lumpex

Gość ale tu prawie same śpiochy

No rzeczywście bardzo dużo chcą za używane ciuszki. To w lumpeksie są po 10zł za kilogram :) Znam też użytkownika allegro, który sprzedaje używane stare szmaty z lumpeksu za 20-50zł Sama się kiedyś nadziałam.Są tylko ładnie sfotografowane, a jak dostałam przesyłkę to była sprana, rozciągnięta szmata. A jeszcze na przesyłke czekałam MIESIĄC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeszcze do allegro mnie zakapowała, że nie zapłaciłam, a jak sie potem okazało, to ona miała taki bałagan, że nie zauważyła mojej wpłaty!!!! ŻAL,.....:-o http://allegro.pl/item549821693_zolta_bluzeczka_ze_srebrem_doda_szyku_40_42.html

czy ty masz małe dziecko ? ta co mowi o spiochach bo własnie sie dziwie ze taka popularnościa ciesza sie rzeczy z smaum fiku -miku z anglii ale teraz to juz chyba nie MAM NIEMOWLAKA I POWIEM CI ZE ŚPIOCHY SĄ NAJNAJLEPSZE te wszyskie sukienusie dzinsiki bluzeczki to o dupe roztrzaskac mam i owszem bo sama kupowałam taka głupia byłam to jak idziemy w gości na godzine a poiem hop znów w sposzki