Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troszke zalamana

ale zdzierstwo!!!!!! czy to jest normalne??

Polecane posty

Gość troszke zalamana

dzisiaj zalozylam sobie spirale - koszt 400 zl, bylo troche ciezko wygospodarowac tyle pieniedzy no ale trudno, jak mus to mus przyjezdzam do domu, sprawdzam w internecie a koszt samej spirali to 40 zl!!!!!!!!!!! myslalam ze szlak mnie trafi to za co on bierze 360 zl??? rozumiem ze 60 zl wizyta, ale brac az 300 zl za 15 minut roboty? zeluje ze sie nie spytalam jaki bylby sam koszt zalozenia, jakbym spirale sobie kupila :/ a jak to u was cenowo wyglądalo?

Gość zrób mu opie.rdol
oszukał cie.naiwna!

Gość faktycznie cię orżnął
jak prywatnie to koszt założenia powinien bć 100-200zł. czyli w sumie nie powinnaś zapłacić więcje jak 250zł. można to też zrobić na nfz - wtedy płacisz tylko za spiralę, a kupić ją możesz w każdej aptece. i spirale niehormonalne są tanie.

Gość troszke zalamana
ale jestem zła :) dodam ze bardzo lubie tego lekarza , calą ciąze mi prowadzil no i jeszcze mi nawet poszedl na ręke z cesarką. dodam ze mialam jeszcze znieczulenie podane

Gość troszke zalamana
dziewczyny a wy ile placilyscie za miedziana spirale z zalozeniem?

Gość mycha11111
ja zakładałam z nfz za darmo a cena spirali w aptece 120 miedziana ze srebrem dziwie sie kobietom ze zakładaja spirale prywatnie po co płacic tyle kasy za pół minuty roboty czyste zdzierstwo

Gość ja tez placilam 400 zl

Gość pomyśl ile kosztowałoby cię
kolejne dziecko :D:D:D

Gość karoolek......
co to za spirala za 40 zł buahahahaaaaaaaaa! powodzenia kobietki

Gość troszkee zalamanaaa
no troszke pociesza mnie fakt ze 400 zl to wydawalam przez rok na tabletki no a spirale mam na dluzej tylko wkurzylam sie jak zobaczylam ze ta spirala kosztuje 40 zl a on wzial 400!!! poczulam sie oszukana, za bardzo mu zaufalam , teraz zaluje ze nie zapytalam sie o same zalozenie z tego co teraz zauwazylam to wiekszosc wkladek jest do 100 zl, no oczywiscie oprocz mireny tlumacze sobie ze w normalnej aptece byloby drozej niz internetowej w ktorej trzeba jeszcze doliczyc koszt wysylki