Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyrzuciłem ją....

Wyrzuciłem córke z domu bo......zaszła w ciąże

Polecane posty

Gość ssijjjjjjjjjjjj
ta maamusia a twoja zona to zwykla zarana katolica szmata... Kurwa wstyd przed ludzmi? ale jak ja widzieli na ulicy biedna wychudzona zapewne to bylo ok? zniszczyles jej zycie smieciu.

Gość ssijjjjjjjjjjjj
pal sie w piekle smieciu

Gość wyrzuciłem ją...
Zasługuje na tego typu wyzwiska, czuje się jak śmieć. Pisałem już że od wyrzucenia z domu widziałem ją kilka tygodniu po tym wydarzeniu, jak przyszła do nas i sama chciała wyciągnąć ręke do zgody, nie dostała jednak od nas szansy. Na ulicy jej już nigdy nie spotkałem. Żałuje tego i chce jej to wszystko wynagrodzić.

Gość proszee o pomocc
ale dopiero po 7 latach to zrozumiales? ja rozumiem ze przez rok mozna unoscic sie duma i nie wyciagnac reki ale 7 lat? jesli naprawde zalezy ci na corce to najlepsze co dla niej zrobisz to dasz jej swiety sposob i nie zburzysz tego co przez 7 lat probowala sobie ulozyc

Gość ssijjjjjjjjjjjj
daj jej spokoj ta twoja zona to dopiero ziolko

Gość wyrzuciłem ją...
Chyba mam prawo poznac swojego wnuka?, zależy mi na tym i to bardzo.

Gość powiedz
Powiedz czy ta twoja żona mogła spokojnie umrzeć. Zona św.p.gorsza od ciebie,bo każda matka chroni swoje dzieci chodżby nie wiem ile lat miały.Doborowa z was para była.

moja mame tez rodzice wyrzucili bo byl aze mna w ciazy...i co miala przchlapane zycie ..odbilo sie to wszytko na mnie ..dlaczego? bo matka mnie odepchnela bo to ja bylamproblem .

Gość wyrzuciłem ją...
Moja żona się tym nie interesowała, podobnie jak ja. Ale przed śmiercią chciała się skontaktowac z naszą córką, jednak się nie udało.

Gość poczytaj sobie
Chłopie ale czego ty tutaj szukasz?Potwierdzenia,że zachowałeś się jak potwór?Dostałeś je!Czy masz szansę by to naprawić?Szansa zawsze jest ale to już zależy od twojej córki-nie od nas!Więc zakończ ten temat i przestań się użalać nad sobą,bo i tak w naszych sercach nie wzbudzisz współczucia dla siebie.Zacznij działać!Długa i bolesna droga przed tobą.Nikt nie wie jak się zakończy!

Moją mame też rodzice wyrzucili :-( ale ja moge was zapewnic że ona wybaczyła swoim rodzicom. Ona nie żyje, a moi dziadkowie mnie nie akceptują :-( ojciec też ma już swoją rodzine :-( też mnie nie trafi, ale ja na 100% gwarantuje wam że jakby potrzebowali pomocy to bym im pomógł. Raczej :-O

Gość ja pierdykam
Chyba mam prawo poznac swojego wnuka?, zależy mi na tym i to bardzo. Nie, moim zdaniem nie masz prawa poznac swojego wnuka. Nie masz prawa zawracac corce glowy! Narobiles bigosu, to go teraz zjedz! Smacznego!

Buuuuuuu!!!!! W Wielkopolsce rozpoczęły sie ferie- czeka nas wysyp rzewnych/fantazyjnych opowieści. ...Żeby to się chociaż czytać dało... :(

Gość wyrzuciłem ją...
Nie wiecie jak jest mi z tym ciężko, bardzo bym chciał żeby oni mieszkali teraz ze mną. Czuje że potrzebuje tego.

ale najpierw zanim ona ci owoli poznac wnuka to moze zacznij ja ponzawac na nowo...bo to chyba kobieta jest ktora ty nie znasz.

Gość Antii89
kazdy popelnia błędy i ma prawo je naprawic... Nie rozumiem czemu tak po autorze jedziecie!!!! sami swieci? Przeciez to jak on sie czuje jest dla niego juz najlepsza kara;/ Stało się czasu nie cofiesz.... Ale zrob wszystko zeby oodowic kontakt z corka... Probuj.. Tylko potrzeba cierpliwosci skruchy i pomocy Boga....

Gość l...mnn
teraz jak zostales sam to chcialbys zeby corka z toba mieszkala, a gdy byles z zona miales ja w tylku .

Gość wyrzuciłem ją...
Najlepiej już bedzie jak zakoncze ten temat, ale teraz mówie do wszystkich rodziców by nie popełniali takiego błedu jak ja, bo potem się tego gorzko żałuje.

Gość szzzzzoookkkkk
ja pier*** tego czytać nie można , panie puknij sie pan w czoło i to porządnie , a co ty myślisz że nawet jeśli ją odnajdziesz to rzuci ci się na szyje i powie że tęskniła ???? powiem ci że mnie też ojciec skrzywdził i żygać mi sie chce jak go widzę choć mieszkamy pod jednym dachem , dziewczyna ma święty spokój .... wolałabym żyć sama z dzieckiem niż z ojcem padalcem .FFFFFFFUUUUUUJJJJJJJ

zachowaliście się jak ostatnie mendy ale teraz skoro poczułeś wyrzuty sumienia to weź się k....wa w garść i stań na uszach żeby dziecko znaleźć i błagać ja na kolanach o wybaczenie. mój ojciec tez wyrządził mi wiele przykrych rzeczy i nigdy mu ich nie wybaczę ale jakoś z nim kontakt utrzymuję i rozmawiam

Gość szzzzzoookkkkk
wyrządzić wiele przykrości a wyrzucić z domu córkę w ciąży to jest różnica nie?

A jeśli to nie prowokacja to jedyne co możesz zrobić dla córki to pamiętać o niej w testamencie. Ale Tobie bardziej zalezy na tym by Ci wybaczyła, niż na niej samej.... Brzydzę się takimi ludźmi jak Ty.

Gość wiecie co m nie wkurza
kazdy nowy który tu sie pojawia zaczyna od wyzywania i bluzgania autora !TACY PORZĄDNI WSZYSCY JAK CHOLERA !! A od początku nie łaska poczytac !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nie potrzebnie tak na jechaliś
cie na autora.

ja teraz tez mam dziecko i bardzo bym chciala zeby poznalo moja mame:(:( nie mam takiej mozliwosci niestety...a corka da napewno szanse panu!!! powodzniea zycze.

Hmmm.... To, ze zle zrobiliscie z zona to juz wiesz ... To, ze jestes okrutny tez wiesz ... To, ze nie zasluzyles na jej dobra dln tez wiesz ... Co tu sie rozpisywac , gdy wszystk zstal nap[isane wyzej... hehe nie n ale najbardziej nie rozumiem tego jak mozna, zesrac komus zycie bo po prostu liczyla sie opinjia innych ludzi . Ja tam mam w dupie innych opinie, to kurde jest moje zycie, i takie ejst, ni9e zawsze klrowe, ale t nei znaczy, z etrzeba sie kogos pzbywac , bo przynosi ta niby \"hanbe\" Wiekszym wstydem ejst t,ze zostala wyrzucna z dmu, a nie to, ze byla w ciazy w takim ,a nie innym wieku !!! Szukaj i pros, pwinnenes byc z niej dumny, a wiesz czemu ??? Bo mimo to, ze nie miala tego c najwazniejsze, wsparcia w rodzicach, t potrafi, sobie dac rade bez was, i ma swoja dume i serce... A z uczuciami d innych sie nie igra - teraz jusz wiesz co powinn sie liczyc w zyciu.

Gość Bogumiła
Nie ma złych dzieci,są tylko żli rodzice.

Gość zalamany tatus
a mi zona splodzila dwoje dzieci i zostawila bez grosza na zycie i lataja z kochankiem po kokalach a ja dziecmi sie zajmowac musze i nie ma kto mi pomoc ;(

Gość Tacy ludzie którzy wyrzucają
swoje dziecko z domu :-( nie powinni byc rodzicami ❤️