Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalka9323

on jest chamem a ja nadal go kocham !!!...

Polecane posty

Gość natalka9323

Kiedsys poznalam chlopaka i mozna pow ze od razu sie w niem zakochalam on tez wydawało mi sie ze mnie kocha miło spedzał ze mna czas bardzo dobrze sie przy nim czulam po pewnym czasi dowiedzialam sie ze on ma tez inna dzieczyne bylam zalamana w czasie roku bylam z nim 5 razy i zawsze konczylo sie na tym samym czasmi mialam dosyc ciełam sie bralam tabletki z nikim nie moglam sie dogadac od tego czasu minął rok mam teraz chłopaka ale wiem ze dalej go kocham i nie zapomnie o nim szybko chciaz bardzo bym tego chciala

Gość gazik_na_lysych_oponach
a ona jest szmata i tez nadal ja kocham

Gość natalka9323
aa masz kogos teraz ?? kogos kto kocha ciebie calym sercem i kto chce bys z Toba juz na zawszee/

Gość gość
Poznałam Michała kiedy się rozwodziłam. Z początku traktowałam go z dystansem pomna doświadczeniami z mężem. Nie wierzyłam że będzie w stanie zaakceptować mojego 4 letniego synka. Ale on się bardzo starał i cały czas udowadniał mi że jest wartościowym człowiekiem. Niestety, ja głupia go odrzuciłam. Kiedy zdałam sobie sprawę on już nie chciał ze mną rozmawiać. Czułam się jak ostatnia idiotka. Z pomoca przyszła mi strone http://urok-milosny.pl pomimo że wcześniej takiego czegoś nie uznawałam i w ogole w to nie wierzyłam. Myslałam że ten rytuał nic nie da. Ale byłam w błędzie. Michał znow zaczął ze mną normalnie rozmawiać i zdecydował się na związek. Jest świetnym ojcem i mężczyzną, mówiąc krótko – jest nam super.