Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radosny komornik

Banki w Polce będa przejmować mieszkania!

Polecane posty

Gość radosny komornik

To co do niedawna było czarnym scenariuszem zza oceanu, zaczyna się również w Polsce. Podczas gdy frank szwajcarski bije kolejne rekordy, eksperci prognozują nowe zjawisko na polskim rynku: masowe przejmowanie mieszkań przez banki. Dla zadłużonych szykuje się horror, dla komorników - szansa na świetny biznes - czytamy w "Dzienniku". Donek obiecał drugą Irlandie i plan wykonał z nawiązką - mamy drugie USA!

Gość przezylismy ruska przezyjemy
i tuska Nie mogłam zrozumieć dlaczego tyle osób głosowało na tego faceta KOMPLETNIE bez jakiejkolwiek znajomości programu wyborczego tej partii. Wystarczyło przejrzeć aby zrozumieć ze o gospodarce to to towarzystwo ma cienkie pojęcie :O

Gość mysle ze wiele osob
glosowalo na zasadzie wyboru mniejszego zla :O A nie dlatego, ze byli przekonani o szykujacym sie dobrobycie.

Gość bedzie jak mowisz
juz niedlugo:)

Gość pobożne życzenia
Już sobie wyobrażam ile wynosi rata we frankach od 400 tys. wziętych na 30 lat... :( Niektórzy już za kilka miesięcy stracą chałupy

Gość rata wynosi.
chyba 3000 zl

Gość 124214
To myslałam, że tak jest......

Gość jak sie jest malomyslacym
i wierzy mediom to sie potem stosuje debilna 'zasade' mniejsze zlo, jakby zlo tracilo na znaczeniu :O wybraliscie to macie i dalej wierzcie TVNom i innym pierrdoletom ze walka jest tylko miedzy zlodziejskim zaklamanym Po a poyebanym, psychopatycznym PiS :O

ja brałam prawie 2 lata temu kredyt we frankach i teraz mam ratę w takiej wysokości, jak na początku rok temu miałam jakieś 10-12% niższą czyli - nie przesadzajcie z tym frankiem

Gość 124214
ale jak ktoś jest zadłuzony to chyba powinni przejmowąc mieszkanie??? co w tym dziwnego? Chcialibyście żeby w tym kraju było dobrze i jesteście za popieraniem złodziejstwa?

Gość tak po prawdzie to bardzo
dobrze i szkoda, że dotyczy tylko dłużników banków a nie mieszkających LATAMI za darmo meneli w kamienicach, które na dodatek demolują. Niech te mieszkanie też zajmą banki, przynajmniej jakiś pożytek będzie :)

Gość komornik to zawód przyszłości
od dawna o tym wiadomo ;-)

Gość notariusze też się obłowią
to bardzo potrzebne zawody są

Gość no i chyba..
bedzie mozna kupic tanio mieszkanie/dom od banku.. bo co oni beda robic z tymi mieszkaniami?

Gość żadne rewelace
Takim sposobem z przetargu kupiłam domek z garażem i ogrodem za jedyne 150 tys.zl Przeprowadzam remont,który pochłonie mi też sporo kasy.Uf,trochę to potrwa.No,ale mam wlasne miejsce na ziemi

Gość yywona
przeciez jesli ktos normalnie splaca kredyt i wyrabia sie z ratami to nikt nikomu nic nie zabierze.

Gość do yyvona
to ty chyba nie wiesz, ze duzo dluznikow sie nie wyrabia. Czytaj wiecej wiadomosci!

Gość up..
.