Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomarancza na dzis

slub w centum handlowym ... co za zenada

Polecane posty

Gość pomarancza na dzis

http://wiadomosci.onet.pl/114006,21,0,pokaz.html to juz przechodzi wszelkie pojecie. ludzie calkiem zidiocieli? jak mozna z siebie robic takie posmiewisko? i to jeszcze podobno ok. 500 par sie dobijalo ... zenada na calego

Gość japowiemjapowiemjapowiem
slub to taka piekna podniosla uroczystosc powinna miec bardziej intymny charakter odbyc sie w pieknym miejscu nie miedzy sephora i mcdonaldem i powinni towarzysszyc mlodym w tym dniu bliskie sercu osoby a nie ekspedientki i galerianki

Gość krytyczna jolka
z tego co wiem to ci ludzie wygrali organizacje slubu w jakims konkursie. i juz widze jakbyscie tak narzekaly gdyby to za was ktos mial wszystko urzadzic i oplacic tylko za to ze bedziesz przysiegac ukochanemu nie w scianach urzedu stanu cywilnego tylko w sklepie. troche wyobrazni dziewczeta.

Cóż, ważne ze lans w telewizji był. Jak dla mnie okropność.

Gość pomarancza na dzis
krytyczna jolka: a ty dla kasy i zaoszczedzenia czasu zgodzilabys sie na taka zalosna uroczystosc? na towarzystwo obcych ludzi, przysieganie sobie na zawsze jak to ktos slusznie napisal, pomiedzy sephora a mcdonaldsem?

Gość zgadzam się to żenujące
a ta co pisze, że dobrze zrobili... wstydz sie dzeiwczyno... ja bym wolała zrobić tylko obiad dla najbliższych za swoje pieniądze niż zgodzić się na taką sprzedaz prywatności :O

jak widać mozna promocyjnie sprzedac swoja intymność ale na cholere jej biała suknia slub to podniosła chila a tu.........

Gość purpleday
zasponsorowali im stroje- jest napisane w artykule :) Cóż niektórzy tak lubią..kto wie może zawsze chcieli mieć dużo świadków na swoim ślubie ?:)

wesele tez wchodzi w wygrana.tylko gdzie im to zrobia??? na parkingu galerii ??????????????????/ :-/

Gość purpleday
przyjęcie na 30 osób w jakiejś restauracji chyba.

Mówicie o ślubie w Silesii? przecież to był konkurs z radia Eska. Zapłacili za wszystko łącznie z podróżą poślubną do wenecji. Fajny konkurs poza tym że w centrum handlowym:) ale reklama radia musiała być

Gość buru buru
oj ludzie śmieszni jesteście jeśli najważniejsze dla was jest miejsce. Żałosne dziwuszyska rozwydrzone!

No właśnie chyba nie miejsce tylko to że to prywatna uroczystość a nie hokus-pokus na potrzeby mediów. W życiu tak bym się nie sprzedała.

Gość hhhhhhhhhh2345566
nie pasuje mi to wszystko do siebie ta suknia do ślubu cywilnego Ci ludzie kurde a gdzie ta atmosfera ta intymność nie no mimo że za wszystko zapłacili organizatorzy konkursu to wolała bym skromnie a nie taka szopka :( i pewnie prawda jest taka że wygrała para która było stać na organizację wesela a Ci co naprawdę potrzebowali by takiej wygranej nie mieli szans i tak pewnie młodzi to " po rodzinie " wygrali ten konkurs niestety dzisiejsze konkursy gry tak wyglądają :(

Teraz to dopiero oglądałam, wystrój beznadziejny, te czerwone malowidła kicz niesamowity, poza tym biała długa suknia do ślubu cywilnego?pierwszy raz widzę.

Gość purpleday
A dlaczego biała, długa suknia ślubna do cywilnego to coś tak dziwnego? Jak nazwa wskazuje jest to suknia ŚLUBNA a ta para brała ŚLUB, tylko w trochę innych okolicznościach.

Gość pomarancza na dzis
jej, kobiety ale mnie nie chodzilo i suknie panny mlodej, niech nosi co chce ... pewnie i tak nie miala za bardzo wplywu na to w co ja ubiora. mnie jednak chodzi przede wszystkim o fakt ze ludzie tak zalosnie robia z siebie posmiewisko. bo jak inaczej nazwac ten caly cyrk z kamerami, skladaniem przysiegi na tle jakis reklam, wsrod calkiem obcych osob? i co to niby za wesele? 30 osob w restauracji .... zreszta, mnie nie przekonaloby zaplacenie za 300 gosci i podroz w kosmos :P:P:P

Ślub w sklepie żenada rzecz jasna ale pierwszy raz się spotykam z taką suknią na cywilnym po prostu

...tak,tak wydostajemy się z zaścianka Europy,Świata.Pomijając to co jest do pominięcia,ubawił mnie \"orzeł w godle\" nad głową \"świeckiego ksiendza\"...rodem z PRL-u,dobrze,że miał koronę/chyba/:)

Gość kobiecina
co za marudy cholerne na tym forum siedzą :P

Gość żeby ta suknia
bylą chociaz lądna - a tu standard, w dodatku założyli jej diadem do warstwowego welonu - i mamy koleną pannę młodą w stylu "polska księżniczka prowincjonalna"... a pomysł wzięcia ślubu wśród hamburgerowni i sklepów odzieżowych... o tempora, o mores... no cóż, kasa rządzi!!