Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pestka winogrona

hormony. baardzo przytylam.suknia za mala. zwariuje zaraz

Polecane posty

Gość mie chcę byc nieuprzejma
ani autorki dobijac ale przecież te kilogramy nie przybyły w tydzień ? Skoro zauważyłaś że masz ewidentnie żle dobrane leki , że puchniesz i tyjesz to juz po pierwszych 5 kilogramów trzeba było zmienic , teraz nie ma innej opcji niz szukanie nowej sukienki, popatrz na allegro czy w wypożyczalniach . może tam cos znajdziesz tańszego ale też efektownego ?

No, same wszechwiedzace tutaj. Ja tez mam ten problem, przytylam 10kg podczas antykoncepcji hormonalnej. I nie zalezy to wcale od zarcia. Moje cialo bylo spuchniete. Odkad przestalam zrec te tabletki, to od razu czuje sie lepiej fizycznie i psychicznie. Autorko, miesiac czasu to szansa dla Ciebie. Jesli zalezy Ci na tej sukience i chcesz troche schudnac, to niestety, ale musze polecic diete i to taka drastyczna. Zero slodyczy, tluszczy, fast foodow. Duzo wody mineralnej nie gazowanej, najlepiej jakbys sobie glodowke potem zrobila oczyszczajaca. Schudniesz w mig ograniczajac kalorie. I pamietaj: woda, woda i jeszcze raz woda. Mozesz troche cwiczyc, ale najgorsze co ozesz zrobic to trening silowy. To tylko zwiekszy mase miesniowa i bedziesz jeszcze grubsza. Polecam kardio. Bieganie, jazda na rowerze. Zycze powodzenia i nie lam sie. W miesiac mozesz schudnac 10kg jesli zastosujesz sie do moich zalecen. Po prostu nie jedz, pij wode i chudniesz w oczach.

Gość nieznajaca sie na pawianach
na krawiectwie sie nie znam ale mysle, ze na upartego daloby sie cos zrobic. rozciac na plecach i wstawic z tylu wiazanie to przeciez chyba nie jest jakas wielka sztuka? Miesiac to faktycznie malo ale jakbys troche sie zawziela to moze? ö pierwsze waza to nie jest dobry pomysl bo sie nia nie najesz. lepiej kup zytni razowy i jedz 2 kromki. po drugie piec malych posilkow dziennie, zadnej chemii - warzywa, malo owocow, nabial, chude mieso i tyle. jakos to bdzie, nie lam sie ale na wselki wypadek poszukaj innej sukni na allegro.

jezeli sytuacja jest rzeczywiscie tak tragiczna i nie mozesz za nic w nia wejsc to nie ma co czekac tylko kupuj nowa.wieczorowe rowniez sa bardzo ladne:)moja suknia slubna w rzeczywistosci jest suknia wieczorowa:)jest szyta dla mnie w kolorze ecru,bo bardzo spoodbal mi sie fason tej sukni:)

Gość pestka winogrona
no dokladnie.brzuch mi napuchl okropnie. i biodra. niesteyy

Gość tiaaaaaabnfgmrtm
po prostu nie jedz , pij wodę :O:O a przed ołtarzem padniesz plackiem , super rady faktycznie , potem jak ci się odbije jojo to wogóle będzie jeden wielki lament

ale to koscielny czy cywilny? mnie sie zdaje, ze to juz wielki post i wtedy chyba slubow nie daja w kosciele czy moze sie myle?

Gość pestka winogrona
agata naprawde uwazasz ze clowiek moze miesiac nie jjesc tylko pic wode? bez przesady. niechce katowac organizmu

Gość pestka winogrona
koscielny. daja normalnie

skontaktuj sie z tym lekarzem ...moze przepisze Tobie jakis zamiennik?to jest efekt uboczny...nie powinno tak sie dziac przy normalnym trybie zycia.cos Ci nie sluzy przyjmowanie tego:(

http://allegro.pl/item553196169_suknia_slubna_42_44.html ladna i niedroga suknia. http://allegro.pl/item554554375_modna_suknia_slubna_rozm_42_poznan_zapraszam.html kolejna ladna i niedroga. http://allegro.pl/item547982252_super_okazja_tania_suknia_slubna.html rownie ladna i prosta poszukaj, nie wiem jaki rozmiar nosisz ale wnioskujac po wymiarach mozliwe, ze 42/44.

Gość czarna koala
"W miesiac mozesz schudnac 10kg jesli zastosujesz sie do moich zalecen. Po prostu nie jedz, pij wode i chudniesz w oczach." no jak nie bedzie jadła to schudnie na pewno :) pytanie czy przezyje ;)

Totez napisalam, ze biorac hormony trzeba sie bardziej pilnowac z jedzeniem i tyle. Zreszta jak tu ktos napisal - 13 kilogramow nie przybylo w tydzien, 13 kilogramow widac golym okiem i czuc w ubraniach bo sie w nie czlowiek nie miesci. A tu nagle miesiac przed slubem czlowiek sie budzi i juz. Moze trzeba bylo zadzwonic do salonu i poprosic o ponowne zdjecie miary? Nie to, juz po ptokach. 13 kilo nie schudnie biorac dalej hormony, moze uda sie zrzucic 5 ale jest ryzyko, ze w dniu slubu nie wejdzie w sukienke i dopiero bedzie lipa. szukac sukienki na godzine przed slubem. Poza tym spojrzmy prawdzie w oczy - moze autorka jest po prostu w ciazy bo kto normalny bierze slub w wielkim poscie?

nieznajaca sie na pawianach nie rob z dziewczyny wieloryba!!!gdzie 42/44?na moje oko 40/42.nie kupuj na allegro nic na sile.lepiej juz wybrac cos skromniejszego,a w salonie,ale przynajmniej bedziesz wiedziec jak wygladasz w danej rzeczy:)

Gość purpleday
Autorko- możesz spróbować diety oczyszczającej- wtedy zejdzie z Ciebie woda- a przy tym opuchlizna. Jeśli wyrzucisz z diety chleb, ziemniaki, makarony i zastosujesz zamienniki w postaci kasz- jeczmiennej i gryczanej to brzuszek się zmniejszy. Ale proponowałabym iść do endokrynologa- przedstawić sytuację i zapytać czy nie ma przeciwskazań do zastosowania oczyszczania- np. dietą warzywną.

A jakiego potwora ja z niej robie? Dziewczyna w rozmiarze 42/44 to potwor? No prosze Cie. Tym sposobem obrazasz wszytkie, ktore sa wieksze niz przepisowe 36/38 a jeszcze przed chwila tutaj ludzie najezdzali na tych co mowili, zeby schudla. Niewazne - jesli cos znajdzie w salonie to niech kupuje. Ale jesli nie to na allegro mozna cos wypatrzec, potem smignac do krawcowej i w razie czego zwezic. 42/44 to tez poprawka na to, ze autorka moze jeszcze utyc do slubu a wtedy co? Bedzie szukala sukienki dzien przed slubem czy jak? W koncu wciaz bierze hormony.