Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość echhh...

ratunku! czy moge byc w ciązy?

Polecane posty

Gość echhh...

otóz współżyliśmy z męzem ostatniego dnia miesiączki, tzn sama końcówka :-/ a dziś nie ma @ :-(

Gość o rettty
i po co zasmiecasz foru? nosz kuźwa nie wiesz co się robi? o testach nie słyszałaś?! niesamodzielna jesteś i niemyśląca!

zalezy jakie masz cykle ,, zrob test jutro z rana bedzie wiarygodniejszy

Gość pewnie że tak
ostatni dzień miesiaczki czyli który dzień cyklu ? 3? 4? 5? czy 6-7 ? owulacja może wystąpić między 10-14 dniem, chyba liczyć umiesz

Chyba nigdy nie zrozumiem takich kobiet. Niby dorosła, a podstawowe wiadomości w powijakach... :(

Gość echhh...
dziękuję jestem samodzielna i myslaca...a ty nie musisz wyzywac:-( spadaj poprostu 7my dzień cyklu... jestem po 2 poronieniach i nie chce znowu tego przechodzic. dlatego juz nie zdecyduje sie na dziecko. boje sie zrobic ten cholerny test.

to idz z tym pytaniem na temat \"ciaza obumarta-dlaczego\", bo widze ze u ciebie to glebszy problem.

kurde no ma racę. Jeżeli masz problem z utrzymaniem ciąży, to dopisz się do tamtego topiku.Polecam też stronkę http://poronienie.pl/ Wiele kobiet ma za sobą poronienie - ja też. Strach jest normalny po takich przeżyciach, ale nie pozwól żeby Cię zdominował. Na pocieszenie dodam, że 2 lata po poronieniu urodziłam zdrowego chłopca. Co prawda długo leżałam na podtrzymaniu, ale było warto. Trzymaj się :D

Gość echhh...
byłam juz na wielu forach, dziekuję... ale dziecka juz nie chcę nigdy. dziękuję za wypowiedzi. trzymajcie sie równiez

Gość nie poddawaj sie

w sumie to nie wiem jak zacząc bo to takie hm... pare miesiecy temu zaczełam sypiac* z facetem wszystko ładnie pieknie tyle ze ze od tego czasu sie dziwnie czuje.. tak jak tu czytam 3 miesiące podczas ciązy mozna okres dostawac.. no jakby nie patrzec moja kumpela tak miala i test ciągle jej pokazywał ze nie zaszła a teraz ma ślicznego półtoraj rocznego synka ;]. co do tych okresów to nie wiem czy 1 mozna tak nazwac bo to nie byla krew.. tylko coś takiego jakby mi sie przez 5 dni kończył..właśnie ta taka tzw "koncówka" 2 byl normalny.. a teraz dostałam strasznie bolesny mdli mnie i słabo mi(w sumie zawsze jak dostaje bolesny okres to "zdycham"czyt. słabo mi) jasny bez zadnych skrzepów itp.. a test robiłam po 2 okresie i niby nie jestem tyle ze ostatnio współżyłam w płodne i po tym testu nie robilam ale sie zabezpieczyliśmy. chciałabym tylko wiedziec czy mam co podejrzewac??