Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bellisami

boje się sprawdzić wynik testu...

Polecane posty

Gość Bellisami

Kurcze, tak bym chciała, aby tym razem pojawiły się dwie kreski...Test czeka sobie spokojnie w łazience a ja boje się iśc sprawdzic wynik. Coś czuje, że będzie negatywny. Pomimo, że nie staraliśmy się o dzidzię, jakos pod koniec cyklu zaczęłam się łudzić, że "a nuż". Dzisiaj miałam dostać okres i nadal go nie ma:(

no to trzymam kciuki za II kreski daj znac jak juz sie zdecydujesz wejsc do lazienki ;)

Gość dorcia33
Znam doskonale to uczucie powodzenia!!

Gość miałam ale
A nie uważasz, że trochę jest za wcześnie na "testowanie"? Piszesz, że dzisiaj powinnaś dostać @, ja bym sie jeszcze wstrzymała na Twoim miejscu.

Gość Bellisami
nie no boje się, wiem, że jak tylko wejdę to go zobacze, bo bezczelsnie czeka na umywalce...co za straszne uczucie, dobra ide!

Gość no idz sprawdzic
trzymam kciuki i pisz

Gość A jaaaaaaaa
bym się nie wstrzymywała, ale jeśli już go zrobiłaś to się sprawdza jak na jszybciej i nie czeka, jeśłi chcesz miec pewny wynik.

Gość Bellisami
dzięki za wsparcie, cholerka negatywny :( Szkoda, miałam taka nadzieję, chyba niepotrzebnie się nakręcałam - szczególnie, że to by była wpadka, ale taka "pozytywna". Może to znak, że czas zaczać się starać zamiast liczyć na łaskę losu. Nie wiem czy za miesiąc wytrzymam to napięcie:(

Gość no idz sprawdzic
to do dziela.powodzenia zycze :)

Gość Ja tez sie boje ale mam
odwrotny problem :(

Gość Bellisami
ja mam 25 a on 26. Wiesz do tej pory jakoś tak ciągle nie było czasu - praca, studia miliony spraw. Już miesiąc temu tak sobie pomyslałam "co by było gdyby" i w tym cyklu przez cały czas miałam jakieś nadzieje, nie piłam winka w walentynki, zastanawiałam się, czytałam o dietach, suplementach itp. U nas jest tak, że zrezygnowaliśmy ze wszystkiego poza stosunkiem przerywanym - zdjąc się na los - będzie bobas - super, nie będzie - ok. Chyba sie we mnie instynkt macierzyński obudził i chyba nie chce liczyć na wpadkę - jak ktoś chce to i tak nic z tego nie bedzie, prawda?:)

Gość Bellisami
do "ja też" --- no jak u Ciebie jest pozytywny to czysta ironia losu! Daj znać :)

Wolalabym, aby mnie ominela ta ironia :( Ale sa szanse, bo okres mialam dostac ponad 2 tyg. temu :o

Gość przy stosunku przerywanym
masz niewielkie szanse na wpadkę ja stosowałam tę metodę przez ponad 5 lat i dopiero, gdy zdecydowaliśmy się na dziecko i poszliśmy na całość zaszłam w ciążę udało się od razu, za pierwszym podejściem:)

Gumka nam pekla, weekend, wiocha, wszystko pozamykane :(

Gość Bellisami
Dziewczyny, u mnie nadal nie ma @. Od ok. 10 dni boli mnie brzuch, piersi, jestem jakoś podejrzanie zadowolona, wpierniczam wszystko co znajdę w lodówce...Zastanawiam się czy iść po drugi test? Co jeśli znowu będzie negatywny? Z drugiej strony nie wiem co to wszystko ma znaczyć, jeśli to nie ciąża to czekając na okres przytyje jeszcze z 10kg. Co wy o tym myślicie?

Nie stresuj się tak, może po prostu zrobiłaś test za wcześnie - ja zrobiłam test dzień po terminie @ wyszedł negatywny, po tygodniu zrobiłam drugi - i wyszły 2 krechy ;)

Gość idźźźźźźźźź
Pierwszy test mógł wyjść negatywny bo mogło być jeszcze za wcześnie.

Gość Bellisami
Na moje "oko" ciąża mogłaby być efektem stosunku z 7 lutego. Test robiłam 18. W styczniu miałam normalnie okresu 20.01 (po 28 dniach cyklu). Dzisiaj jest już 23.02 - iść po drugi test? Kurcze strasznie się boje, że nic z tego:( Jak to było u Ciebie smarkula? Naprawdę był negatywny a później pozytywny? Nie chcę się nakręcać, ale co może się dziać jeśli nie to?

Gość idźźźźźźźźź
ja miałam 3 negatywne;)Dopiero beta potwierdziła ciążę;)

Właśnie nie zawsze pierwszy test wychodzi bo jest za wcześnie.No i czasem wcale nie wychodzi a jest sie w ciąży.Beta jest tylko bezbłędna:)

Gość Bellisami
no to chyba przejdę się do tej apteki, zawsze myślałam, że to takie internetowe "opowieści dziwnej treści" z tymi kłamiącymi testami, ale chyba czas przekonać się na własnej skórze.

Gość Madzianekkk
A my staraliśmy się trzy miesiące,też się bałam że nie zajdę ale udało się ... :):) teraz mamy śliczne DWIE dziewczynki :):) maja już 13 miesięcy i jesteśmy BARDZO SZCZĘŚLIWI :) pozdrawiam i życzę powodzenia, może i tobie uda się podwójnie heh ;);)

Gość NAJPIERW SLUUB APOTEM dziecko
..autorko zacofana !! :O

Gość Madzianekk
TY zasofańcu na jakim świecie żyjesz teraz to większość na kocią łape żyje i też jest dobrze a nawet lepiej. My tak żyjemy i jesteśmy zesobą juz 8 lat ,jesteśmy bardzo szczęśliwi i niepotrzebjemy papierka :P

Gość ej no
Slub to nie tylko papierek - jakbyś miała to byś wiedziała :p

Gość ej no
a za autorkę trzymam kciuki ;)