Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pusta półka

kobiety ile macie flakoników perfum ?

Polecane posty

hahah, osinka dobra jestes, wiedzialam ze wyjedziesz z komentarzem w tym stylu ;) My sie nie myjemy dlatego sie prfumujemy hahahhaha

Gość ONISKA
ALIKA --cha,cha :-) dobre

powachajcie Elle-YSL, ja sie zakochalam! wlasnie sie nimi skropilam :D

Gość mhmmmm
Ja mam ok. 9 flakonow. ;) - avon, little black dress- 49.90. mocne, eleganckie. nie dawno kupilam. mysle ze nie na co dzien. -avon outspoken intense-89.00 mocne, ale piekne. -beyonce heat- mam wode perfumowaną za 30zł. mocne, uwielbiam je. maja taka nutke slodyczy. - oriflame, Miss O Fashion Princess.-54.90. super. a'la ekstrawaganckie. -avril lavigne, black star.120.00. z pazurem i zarazem slodkie. - rihanna, reb'l fleur.-150.00.-uwielbiam je. tez sa mocne. - adidas te fioletowe, cos tam vitality chyba... nie pamietam a napis z flakonu mi sie juz zmazał...25.90. sa genialne tyle mam do powiedzenia... -puma flowing- 25.90.- delikatne, slodkie. mniam ;) -avon,incandessence.49.90.- lubie, juz sie koncza. -coco chanel mademoiselle-300zł - na specjalne okazje. -russian legend urlic. ok. 200 zł nie jestem pewna - mocne, starodawne ale genialne. - jakies bi-es ok. 20-30 zł. ale nie lubie tej marki i nie uzywam, takie zielone flakon ma ksztalt jablka... bi-es? tandeta. zły zapach nie dla mnie, nawet nie pamietam jak sie nazywa...

Gość ja przeliczyłam
i mam 11.

w tej chwili mam 32 flakony. kilka markowych Manię Armaniego, Truth i Euphorię CK, Noir Lacroix i resztę tańszych

Gość ja pietole mialas
2szt