Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lece ponad chmurami

pytanie do wszystkich mam

Polecane posty

Gość lece ponad chmurami

pamietacie jakie byly wasze pierwsze objawy ciazy? , juz tydzien temu powinnam miec okres ale wstrzymuje sie z kupnem testu, gdyz brzuch i piersi bola mnie tak jak przed okresem a wy- juz mamusie- jakie objawy mialyscie? bo juz sama nie wiem czy to bedzie dzidzia czy miesiaczka :)

Mi okres spóźniał się 2 tygodnie zanim zrobiłam test :) Myślałam że dostane orkus gdyż bolał mnie brzuch właśnie jak na okres.

Gość lece ponad chmurami
a jak inne mamusie, czekam na wiecej opini :)

Gość lece ponad chmurami

Gość papryczka12
najpierw rosna piersi i mnie odrzucilo od alkoholu i od kawy

Gość lece ponad chmurami
ech, no alkoholu i kawy to i tak nie pije :) a bolaly was sutki? bo mnie bola tylko po bokach piersi :/

mnie bolaly sutki w 1 i w 2 ciazy ale nie pamietam od jakiego momentu w 1 ciazy jakos czulam ze jestem w ciazy w 2 kompletne zaskoczenie ;) w obu bolal mnie brzuch jakbym zaraz miala dostac mega okres ;)

Gość mama w październiku
mnie przed okresem lekko pobolewał brzuch i jajniki, miałam mleczne upławy i bardzo wyraźnie oblały mnie piersi teraz jestem w 7 tygodniu i oprócz bólu piersi, który się jeszcze troszke nasilił, w zasadzie już mi nic nie dolega

Gość mama w październiku
jeszcze dodam, że właśnie te mleczne upławy mnie naprowadziły na to, że chyba jestem w ciąży, bo wczesniej takich przed okresem nie miałam. Lekarz mi potem powiedział, że rzeczywiście jest to typowy objaw (często kobiety nie zwracają na to uwagi) i jeszcze się mogą nasilić

Gość patusia925
jak trzeci dzień z rzędu przyniosłam z piwnicy słoik ogórków i zjadłam cały na KLANIE to pomyślałam że coś jest na rzeczy a podziewięciu miesiącach - bliżniaki

u mnie to samo co u princpolo Zanim zrobilam test minelo 2 tygodnie, a bole mialam takie jak na okres,czyli: bole podbrzusza,i piersi.

Gość Martux
Ból brzucha jak przed okresem i bardzo silny ból piersi. No i jakieś takie "przeczucio- poczucie", że coś się dzieje...

od początku przeczucie,póżniej przed okresem,który sie nie pojawił otoczki na piersiach mi sciemniały no a potem test i ....syn:))))

Mnie piersi bolą po bokach właśnie i trochę u góry. Sutki tylko jak są drażnione :P

Gość babki
ja przy pierwszej ciazy zrobilam test kilka dni po spodzewanym@ wyszly dwie druge kreski. piersi bolaly mnie jak przed okresem a pozniej przestaly a okresu nie bylo wiec podejrzewalam ciaze. i slusznie. teraz przy drugiej ciazy piersi mnie bolaly strasznie ale tylko sutki @spoznial mi sie tydzien zrobilam test no i pokazaly sie dwie kreski. od spodziewanego @ minely 2 tyg. a pierski bola nadal -juz troszke mniej ale jednak.....

przy pierwszej i drugiej ciazy mialam identyczny objaw-uczucie ciezkosci w podbrzuszu(jakbym tam miala kamien) jeszcze pzred terminem @ poza tym takie zwykle uczucie ze sie okres dostanie testy robilam w dniu spodziewanej miesiaczki i juz byly 2 slabiutkie kreski