Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cosmopola

TURBO ODCHUDZANIE!!!!!!! NOWE CIAŁO W 30 DNI!!!!

Polecane posty

Gość pierwszaaaaaaaaaa
Ja też z Poznania , mamy ładną palmiarnię, zapraszam też nad sztuczny stok nad Maltę , mamy tam fajową politechnikę ;))) , ładny rynek i koziołki, koniecznie zajrzyj do starego browaru, zazwyczaj są tam darmowe galerie, wystawy sztuki, zresztą Stary sam w sobie to sztuka !!! Zapraszam !!!

Ja nie wiem co można poradzić na takie chudnięcie o jakim mówisz chyba tylko pusch up i makijaż ale nie sądzę żeby to była prawda z tą szczurzą twarzą :D przesadzasz

Gość pierwszaaaaaaaaaa
Naokoło jeziora Maltańskiego (około 4 km) , na Cytadeli (to taki wielki park prawie w centru miasta ), w lasku Marcelińskim, na Campusie Uamu (lasy naaokoło) a jak dla mnie najurokliwsze miejsce do biegania to lasy nad Wartą

Gość pierwszaaaaaaaaa
lasy nad Wartą w okolicach naramowic

supeeeer! dzięki za info może razem się wybierzemy? Niestety będę jeździć co miesiąc przez najbliższe 10 m-cy :( Niestety nie dlatego że nie lubię Poznania (nigdy tam nie byłam, ale dlatego że żal mi synusia którego muszę zostawiać w domu :( )

Gość pierwszaaaaaaaaa
Bardzo chętnie , z tym, że ja wracam do Poznania dopiero w maju, aktualnie na obczyźnie :( , ale jeśli oferta będzie nadal aktualna to będzie mi miło , uściski dla maluszka :)

Gość pierwszaaaaaaaaa
będę zaglądała z nadzieją na odpowiedź dotyczącej diety "nie z biustu" ;) hi hi o ile coś takiego istnieje

Gość Toss_and_Turn
pierwszaaaaa możesz popracować nad wyglądam biustu poprzez ćwiczenia. Stań ok. metr od ściany, oprzyj dłonie o ścianę i rób tzw. pompki na stojąco, codziennie po 50 przez tydzien i w kolejnych tygodniach dokladaj liczę o ok. 10. Zobaczysz efekty!

Gość pierwszaaaaaaaaa
zrobiłam pierwsze 30, nie wiem dlaczego ale w klacie nic nie czuję , tylko w ramionach, ale porobię , porobię i efekty opiszę Jeśli masz jeszcze jakieś cud ćwiczenia na boczki/schabiki/wałeczki nad spodniami to będę bardzo wdzięczna (ale nie na brzuszek, mam prościuteńki)

Gość Toss_and_Turn
Pierwszaaa czujesz tylko w ramionach, ale ujędrnia się również biust (podnosi) :)) hmm na boczki dobre są brzuszki z przeciwskrętem, tzn prawa ręka do lewego kolana i na odwrót :)

Gość pierwszaaaaaaaaa
dziękuję ślicznie :) Ćwiczę , ćwiczę , przeciwskręt co 2 dzień- 10 na każdą stronę , plus 10 obiema uniesionymi nogami, do tego twister, tak z 5 utworów z Winapa ;) prócz tego rower lub bieganie, zakupiłam sobie też pas wibrujący z nagrzewaniem, wysmarowana evelainem codziennie masuję 40 minut i uwaga , to drugi tydzień a różnica już jakaś jest :)(dziś przymierzałam swoje rurki i lepiej leżą) , może wreszcie się pozbędę tego paskudztwa , a nie polików i biustu !!! dziś pierwsza 50 ćwiczeń "ościennych" ;)

ale mnie brzuch dzisiaj boli :( co chwile latam do łazienki :( mam cos z jelitami :( nic mi sie jesc niechce bo wiem ze zaraz polece do łazienki a ten bul brzucha jest nie do zniesienia. pije wode tylko :(

Gość Toss_and_Turn
Cucarach, może lepiej nie pij wody, jak cIę brzuch boli!! Lepiej może herbatę! Trzymaj się! Ciekawe, jak u Cosmopoli na szkoleniu, czy podjada hihihi

juz lepiej sie czuje :) no ciekawe :P ja myśle ze nie podjada i trzyma sie dzielnie! znacie jakieś skuteczne ćwiczenia na boczki ? musze je zgubic z 3 miesiae realne to ?

Gość jabluszko
czesc dziewczyny!mozna sie do was przylaczyc??pisze tez na innym topicu ale tam udzialaja sie tylko 3dziewczyny a ja potrzebuje wiecej wsparcia;D przeczytalam caly ten temat i widze ze niezle chudniecie!pogratulowac! zaraz uzupelnie wasza tabelke z waga... a co do mojej diety to stosuje diete nielaczenia, dla mnie jest rewelacyjna!od dzis przez tydzien bede jechala na 500kcal a pozniej co tydzien o 100 wiecej, nie jem po 18, cwicze codziennie ok godz (30min krece hula hop o 30min cwiczenia na nogi rece tylek) dzis tez zaczelam A6W, robila moze ktoras?? co do cwiczen na boczki to naprawde polecam hula hop!tez mialam niezle ale krece i efekty sa!ostatnio przez 3dni krecenia pol godz dziennie mam w pasie 1.5cm mniej;D nie jem wogole slodyczy, fast-foodow, gotuje na parze lub grilluje, niczego nie smaze, ostatnio tez nie pije alkoholu.to tak z grubsza tyle by bylo o moich postanowieniach:) a warze teraz jakies 62kg (nie wiem dokladnie ile bo waga mi sie zepsula;/) do 20 marca chcialabym zrzucic 2kg a moj cel to do swiat jeszcze dwa tak zeby warzyc 58kg no a pozniej pewnie jeszcze troche bede chciala zgubic...;)

Gość jabluszko
Nick.......wzrost.....waga startowa.....waga obecna.....cel 20marca...do zrzucenia Cucarach...175.............63kg..........61kg...... ..........59kg...........2kg Cosmopola 160cm......59kg.............56,8kg...........54kg........... ...2,8kg Toss_and _Turn..164....72kg............71kg............69kg.......... ......2kg diet coke....165cm.......54.5kg........54.2kg...........52kg..... ........2.2kg Heledore...173cm...66kg..........59 kg...........66................7kg jabluszko...170cm...64kg.........62kg............60................2kg

jabluszko próbowałam hula hop ale nie mumem kręcic :p znacie jakies inne cwiczenia. ja też stosuje diete niełączenia. 3 razy podchodziłam do areobicznej 6 weidera dla mnie jest za monotonna najdalej doszłam do 18 dnia. widze że masz cel podobyn do mojego :).

Gość pierwszaaaaaaaaa
Witaj jabłuszko , zawzięta jesteś , ja 6w 2 razy próbowałam , ale jakoś tak nie wiem, brak motywacji , a może to , że brzuch mam po prostu płaski a wydaję mi się , że to na brzuszek .... Właśnie wróciłam z rowerka i jem obiadokolację (makaron, olive oil , pomidorki, oliwki, bazylia- weekend to można poszaleć ;), zresztą ja nie chce dietować, bo od razu twarz i biust leci :( ) ale spać dziś w nocy nie zamierzam , za dużo roboty komputerowej :/ , myślę, że spokojnie spalę, tym bardziej ,że troszkę pokręcę Twista ;) Ja też się wtabelkuję: Nick.......wzrost.....waga startowa.....waga obecna.....cel 20marca...do zrzucenia Cucarach...175.............63kg..........61kg...... ..........59kg...........2kg Cosmopola 160cm......59kg.............56,8kg...........54kg........... ...2,8kg Toss_and _Turn..164....72kg............71kg............69kg.......... ......2kg diet coke....165cm.......54.5kg........54.2kg...........52kg..... ........2.2kg Heledore...173cm...66kg..........59 kg...........66................7kg jabluszko...170cm...64kg.........62kg............60..... ...........2kg Pierwszaaa....170cm...57kg.....57 kg..........57kg .. 0kg ale BOCZKI i uda (zamiennie na policzki i biust ;) )

Gość jabluszko
cucarach>> mi na poczatku tez krecenie nie wychodzilo ale probowalam do skutku i sie nauczylam!;D mam takie o srednicy 90cm i nasypalam tam kaszy zeby bylo ciezsze;D w ciagu 30min krecenia teraz spada mi ze 2-3razy!!!mowie ci probuj az sie uda bo efekty sa super!a jesli by Ci sie nie udawalo to rob sklony na boki, najlepiej z potrojnym poglebianiem. ja to robilam w zeszle wakacje po 100 powtorzen na kazda strone i bardzo mi pomoglo!a co do celu to rzeczywiscie mamy pdoobny ale Ty jestes sporo wyzsza!no ale ja widze jzu teraz ze jak schudne 4kg to bede chuda, maksymalnie chcialabym 5kg ale wtedy juz ani grama mniej:) nie wiem moze mam ciezkie kosci hehe co do 6weidera to tez kiedys ja robilam i wlasnie przerwalam bo byla dla mnie nudna strasznie!ale juz od jutra bede robila ze wspollokatorka wiec moze jakos bedziemy sie wzajemnie moblilizowac, tylko czasem na weekendy jak ktoras pojedzie do domu trzeba bedzie samotnie cwiczyc... znacie moze jakies dobre cwiczenia na wyszczuplenie nog??ja jakies robie ale juz sie wciagnelam w te cwiczenia i chce wiecej!;D

Gość pierwszaaaaaaaaa
W dużym tesco około 40 zł, taki z kuleczkami magnetyzującymi (niepotrzebny bibelot) , ćwicząc zakłam obciążniki na rączki , czasem dodatkowo hantelki. na mój gust działa tak średnio , raczej bez rewelacji, ale lepsze to niż w ogóle się nie ruszać ;) Co działa fajnie to wmasować jakiś krem- spalacz, ujędrniacz, co tylko ;) i nagrzewać np pas neopronowy i spodenki, cóż 2 lata temu dzięki diecie i ćwiczeniom w spodenkach neop. zrzuciłam 12 kg, ( ważyłam 47kg) w czasie może 2, 3 miesięcy ale wygląd??? -chodząca anoreksja , brzydactwo!!! Nigdy więcej !!! teraz zazwyczaj 55- 57 kg z tym , że twarz ( a chudziutkie i malutkie to to), zaokrągla się przy 57kg,a do tego zaokrąglają się boczzzzki :/

Gość Toss_and_Turn
Cześć dziewczyny w nowym dniu! Mykam właśnie na śniadanie, czyli mleko z płatkami owsianymi :) A dziś nasze Święto hihi ^^

Gość jabluszko
wszystkiego najlepszego dziewczynki z okazji naszego swieta!!;D a przede wszystkim osiagniecia wymarzonej sylwetki;D u mnie juz z samego rana maly grzeszek;) zjadlam dwie czekoladki ktore dostalam na dzien kobiet... no ale coz nasze swieto wiec mozna sobie pozwolic;D potraktuje je jakos sniadanie weglowe, wlicze w kalorie i bedzie ok:) milego dnia!!!

Hej Dziewczyny:)Dawno nie zagladalm tutaj. Wazylam sie wczoraj i schudlam 2 kg :) Ale to chyba dlatego,ze poznalam w koncu kogos wartosciowego;) hehe. Wszystkiego dobrego w Dniu Kobiet:):) Nick.......wzrost.....waga startowa.....waga obecna.....cel 20marca...do zrzucenia Cucarach...175.............63kg..........61kg...... ..........59kg...........2kg Cosmopola 160cm......59kg.............56,8kg...........54kg........... ...2,8kg Toss_and _Turn..164....72kg............71kg............69kg.......... ......2kg diet coke....165cm.......54.5kg........54.2kg...........52kg..... ........2.2kg Heledore...173cm...66kg..........59 kg...........66................7kg jabluszko...170cm...64kg.........62kg............60..... ...........2kg Pierwszaaa....170cm...57kg.....57 kg..........57kg .. 0kg ale BOCZKI i uda (zamiennie na policzki i biust ) to tylko ja000 167...60kg...58...52..6kg

Gość diet coke
Witajcie Drobinki !Najlepsze zyczenia dla Nas ! Milego dnia ! My dzis czas zmienialismy, nie wyspalam sie wogole. Wczoraj bylam na filmie Watchmen - jesli kiedykolwiek Wam przyjdzie ochotaby to ogladnac, to przestrzegam.Dno totalne, 3 i pol h trwal i nuda i duzo brutalnych scen. Brrr! Ja wlasnie zjadlam sniadanie - bulka biala z nutella - tak w ramach swieta i wczoraj nic nie zjadlam po 17. Zaraz wskakuje na rowerek i masuje cale nogi. Piszcie co slychac dobrego, buziaki dla Wszystkich!

hej :P kupiłam dzisiaj twistera i ćwiczyłam troche i bola mnie skosne miesnie brzucha a todobrze bo na nich mi zalezy. czytalam ze cwiczac na twisterze spala sie tłuszcz z boczkow talii i nog :) fajnie.

Gość Toss_and_Turn
hej :) Ja dziś zgrzesyłam 2 czekoladkami Merci, ale poza tym spoko i ostatni posiłek o 17, teraz tylko na herbatkach czerwonych i wodzie :)) Jutro nowy tydzień, mam nadzieję, że będzie dla nas wszystkich super udany pod kątem diety!! Pozdro :) A co do filmów to polecam Wam najnowszy film Woodiego Allana ze Scarlet Johanson i Penelope Cruz - Vicky, Crisitina, Barcelona, warto!

Hej kobitki! Wróciłam!!!!!!! :D Miło was widzieć i witam nowe twarze! :D STO LAT!!!! Dziewczyny z okazji naszego święta życzę wam samych spalonych kalori!!!!!! Na szkoleniu było super! A po szkoleniu jeszcze lepiej :D mało jadłam bo nie było na to czasu ale jak jadłam to same niezdrowe rzeczy :( ale to nic jutro dieta 500 kcal muszę spalić to co zjadłam i wypiłam :D Oj dziewczyny ale jestem niewyspana! :O trochę byłam chora dziś rano :D ale już mi lepiej za dwa tygodnie powtórka.