Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wściekła żona

właśnie spakowałam mojego męża

Polecane posty

Nena24 a mieszkasz z narzeczonym czy już mąż?

Nena, każdy wierzy. My z żoną też wierzyliśmy no i u nas się sprawdza. I oby tak zostało. Zresztą, w krótkim czasie przeżyliśmy ze sobą tyle różnych - dobrych i złych - chwil, że nie wyobrażam sobie, że mógłbym być z inną kobietą. Może tak się czuje i myśli kilka lat po ślubie (tak jak my) a potem nagle coś człowiekowi odwala? Nie wiem, nie chciałbym czegoś podobnego przeżyć. Bo przecież różne sytuacje się trafiają i różnie może się ułożyć. Ja mogę przestać jej odpowiadać, mogę się jej znudzić - no i tak samo może być w drugą stronę. Ale o tym nie myśli się w chwili przysięgi.

Gość Nena24
agnieszka jeszcze nie nazeczony, ale juz niedługo :) , w kwietniu chcemy razem zamieszkac. Chce zostac jego zoną, ułozyc sobie z nim życie, mysle ze to ON...ale ja czytam takie tematy to sie boje :(

Gość Nena24
* narzeczony

Nena, więc nie czytaj! :) Ja jestem przykładem, że facet niekoniecznie musi po ślubie zmienić się w chamskiego pijaka i dziwkarza.

Gość Nena24
Giovanni masz racje.. Badź dobry dla zony ;) pozdr.

Jestem :) Przynajmniej nie słyszę skarg hehe :) Szczęścia w małżeństwie Tobie życzę :)

To dobrze że będziecie razem mieszkać :) JA nie mówiłam że każdy facet sie zmienia na chama... :) I całe szczęscie bo byłaby wojna damsko-męska :P

Gość wściekła żona
Dałam radę :-) Tylko co będzie jutro itd..... Dobrze, że mam dzisiaj browar. Jutro do pracy - będzie ciężko. Teraz muszę pomyśleć nad separacją. Trochę czytałam jak to się załtawia, aż się boję tego co przede mną.

Super! To jest babeczka z klasą! Nie daj się, bądź twarda. Będzie Ci ciężko. Jeśli on nic ze sobą nie zrobi to nie widzę przyszłości. Jak zareagował?

Gość wściekła żona
Tak na marginesie Giovanni - szacuneczek :-) Zawsze dbaj o to co masz (trochę Ci zazdroszczę, bo ja zawsze marzyłam o własnym domu i dzieicach). Młoda jestem może i mi się kiedyś przydarzy coś dobrego. Tylko, że ja mam wstręt do wszystkich facetów.

Gość zabrałam mężowi- śmieciowi
nowy dom i 50 tys za to, że najpierw nosił na rękach, potem zaczął się kurwic, a na końcu uderzył mnie, gdy odmówiłam usunięcia ciąży zazdroszczę innym kobietom tylko jednego: dobrych, normalnych i porządnych mężów....

Gość wściekła żona
Troche się zaskoczył, że tym razem nie żartuje. Ociągał się, myślał, że zmienie zdanie. Narazie czuje się o.k. Jutro zapewne zaczną się telefony i sms-y "przepraszam" itp.... abym nie wymiękła. Chyba zmienie numer tel.

Gość wściekła żona
Fajnie, że znalazłam tutaj tyle miłych słów i wsparcie. Jesteście super. Dzięki. Zajrze tu czasami. 👄

dbałem, dbam i dbał będę :) tymczasem idę - powodzenia i wytrwałości! 🌼

Gość wściekła żona
Szansę to on miał i to nie jedną. Rozmawiałam, prosiłam, krzyczałam, chciałam iść do psychologa (czy tam jakiegoś specjalisty). Ale co tam - nigdy nie było problemu, bo on nic złego nie robi, a wszystko to moja wina "bo zupa za słona". A ty siedz babo sama w domu, bo mąż musi balować.

Gość nenisss
super ;) Wsiekla Zono, gratuluje ! nie wiele kobiet by sie na to zdobylo ;) zaslugujesz na super faceta i dobrze,ze o tym wiesz. powodzenia z męzem.oby zrozumial i wszystko Wam sie dobrze ulozylo

Gość a ja mam urlop
a to mieszkanie to twoje ? intercyza jest ? bo jak nie to prawnie moze i jutro wrocic - czy tego chcesz czy nie... :)

Gość wściekła żona
Na całe szczęscie mieszkaliśmy w częsci domu moich rodziców - on wziął samochód i nie powiniem rościć sobie praw do niczego.

Gość G...
Zazdroszczę odwagi... może i ja wkońcu się zdecyduję...;(

Gość koniec z fusem
a ja rozstałam sie ze swoim nażeczonym za nadużywanie alkoholu pierdziele borykać sie potem przez życie z mężem alkoholikiem.Straciłam tylko czas z tym gnojem.

Gość wściekła żona
Dzisiaj niesety czuję się chujowo, ale nie żałuje. Myślę ile jeszcze trudnych spraw mnie czeka.

Gość trzymaj się dzielnie
chwasty trzeba wyrywać śmieci trzeba utylizować ułożysz sobie jeszcze życie z kimś wartościowym, kto uszanuje związek

Gość wściekła żona
czuje się strasznie samotna :( jest mi smutno (nie żałuje) tylko tak strasznie smutno

Gość wściekła żono
nie smuć się, jeszcze sie ułozy, zobaczysz :) a póki co nie siedź sama, wyjdź do ludzi :)

Gość wściekła żona
dzięki :) tylko, że wyć mi się chce

Gość co sie ludzie z wami dzieje
trzymaj sie żono. ja trzymam kciuki za ciebie