Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takiczlowieczek

Kto ma ochote pogadac o wszystkim lub o niczym?

Polecane posty

Gość takiczlowieczek

Jesli ktos ma ochote pogadac o wszystkim lub o niczym?O zyciu,pracy,milosci,rodzinie lub tez o pogodzie i takich roznych błahostkach... moze byc wesolo,smutno,milo,wsciekle,powaznie i z na zarty ale wazne zeby sie wygadac...

Gość laleczka z porcelany
ja chce bo nudze sie strasznie :O

Hej monte!! czy ty mnie kojarzysz...? :D Ja tez moge pogadac, chociaz dzis dlugo nie dam rady- wlasnie mialam spadac. Ale bede tu zagladac :D

o czym bedziemy gadac ?

wykręcona....ja dzisiaj sławo w ogóle kojarzę:o np poczucie humoru jednego prawiczka dzisiaj do mnie nie trafia:o

Gość takiczlowieczek
ooo jak fajnie,ze sa ludzie ktorzy chca pogadac:) to zaczynamy...

ja to np mogę napisać, że obecna zima mnie wkurwia😠 ile ten snieg może jeszcze padać?:o

to kto zacznie jakis temat :D

ja juz chce wiosne, najlepiej koniec kwietnia, maj uwielbiam cieplo, a nienawidze zimy, czasami mi sie wydaje, ze tamtym wcieleniu urodzilam sie w afryce :P

Gość kopara sza
no ten śnieg jest już dobijajoncy u mnie za kolana nasypało i codziennie trza odśnieżać

no a u mnie pada, posypie troche na trawnik po czym rozplywa sie i jest chlapa, juz wolalabym snieg do kolan, przynajmniej ladnie wyglada :O

monte- topik o rozstaniach i radzeniu sobie To i ja ponarzekam na zime! Juz sie cieszylam, ze to koniec a tu jak dzis nie zasypalo!! 😡

no ładnie wygląda...teraz, jak się nie topi:o a co będzie później, boję się myśleć:o

co racja to racja - jak dla mnie zima zbyt dlugo trzyma , jeszcze jakis tydzien temu zaczynalo cieplo sie robic , tak fajnie sloneczko swiecilo i grzalo , na spacer sie wybralam i cieszylam sie jak male dziecko a teraz? znowu zamiec , sniegu powyzej kostki , wieje i zimno jest brrr... chce wiosne!!!! Mam nadzieje ze na Wielkanoc ociepli sie i bedzie mozna w cienszych kurtkach wyjsc i szpileczkach :D

Gość kopara sza
do kwietnia to jeszcze tyle czasu ale załuż topik Mam urodziny to poskładamy ci życzenia ,

a jest tutaj moze jakas fryzjerka ? jakie fryzury sa teraz modne bo chce obciac wlosy, ale nie mam pomyslu na fryzure, nie czuje sie dobrze z grzywka na calym czole, chcialabym miec tak fajnie wycieniowana, ale grubsza, zeby opadala na oczy, ale byla scieta na bok :D

do kwietnia to jeszcze tyle czasu ale załuż topik Mam urodziny to poskładamy ci życzenia , nie musi, myślę, że ten topik przetrwa spokojnie do kwietnia:)

Gość kopara sza
hej a panuje u was grypa , bo w krakowie podobno co 3 osoba jest chora ja narazie odpukac jestem zdrowa

u mnie nie panuje, przynajmniej nikogo nie znam kto jest chory, a jak bylam u lekarza to nie bylo wcale ludzi w poczekalni

Gość kopara sza
no to spoko , ja codzienie odsnieżam , teraz mam urlop i niec nie robie tylko ogladam seriale , odśnieżam i pilnuje lodówki , cały czas jem i jem

u mnie grypa się panoszyła...ale teraz to nie wiem, bo prawie 2 tygodnie w domu siedzę:p:classic_cool: i do ludzi nie chadzam:P