Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takiczlowieczek

Kto ma ochote pogadac o wszystkim lub o niczym?

Polecane posty

Gość laleczka z porcelany
jestescie jeszcze ?

Gość kopara sza
ItsOnlyMexx_20 --- do zobaczenia

mam odzywki az 2 na przemian je stosuje, mam tez jedwab i nic nie daje :( podejrzewam ze jedynym ratunkiem bedzie sciecie, bo mam strasznie zniszczone koncowki i jeden wielki koltun mi sie ciagle robi :O

jak pojdziesz do fryzjera to on da Ci na pewno jakis swietny specyfik tylko wystarczy zapytać

Gość kopara sza
no ale polecam ten Wax w aptece go kupisz mi go poleciła fryzjerka , i teraz to włosy mam piękne , ( nie chwale się) może jakiś szampon ziołowy kup , i pij cherbatke ze skrzypu i pokrzywy a fryzura to idz do dobrego fryzjera , no zniszczone końcówki nie ma rady trzeba obciać

laleczka - kopara sza ma racje,chcialam to smao napisac:zadbaj najpierw o wloski a pozniej szalej,wax polecam ale tzreba byc cierpliwym.a moze tak na razie mala zmiana typu treska,pasemka clip on,in, i zawsze to jakas odmiana

no nie wiem, jak bylam u fryzjera to powiedzialy mi ze na rynku jest tyle odzywek ze napewno cos sobie znajde :O zreszta mieszkam w malym miescie i nie ma za dobrych salonow, dlatego wybiore sie chyba w miejscu gdzie studiuje, moze tam beda potrafilu sensownie doradzic i sciac w koncu tak jak chce :D

dlatego na razie nie chce farbowac niech sie wlosy zregeneruja, tylko o sciecie mi chodzi bo juz znudzila mi sie obecna fryzura

tak tłusty tłusty :D:D wepchne w siebie tyle paczkow ile sie da az mnie obrzydzenie do nich wezmie :D juz sie doczekac nie moge hehehe

Gość kopara sza
hm dobra tylko fryzjer najczesciej poleca drogie szampony które można u nich w salonie kupić , np krasta za 80 zł lub wella za 60 zł ja kupiłam wax i mam już 3 miesiace wydatek 26 zł , i nafte kosmetyczna za 6.80 i naprawde mam zdrowe . ja zapuszczam bo fryzjerka mnie tak opitoliła że mam za krótkie te włosy i mi się tak strasznie odwijaja

Gość kopara sza
monte --- no własnie tlusty czwartek a ja kurde musze zaczac ta diete

e tam kochanego ciałka nigdy przeciez za duzo :D:D

Gość kopara sza
Haniah --- jdz na zdrowie uwielbiam pączki chyba się jutro pewnie skusze , kurde musze schudnac , do wakacji albo do moich urodzin

a u mnie mama robi sama paczki wiec bede miala peeelno pewnie zostana jeszcze i bedziemy je meczyc pare dni :D

_monte_ - oj tak wiem,tlusty czwartek paczki,chruściki i te inne pysznosci:)ja mam cukrzyce i nie powinnam ale co tam,jutro trza paczuszka zjesc:) alkoholu tez nie powinnam pic ale jedna Pani powiedziala mi,ze alkohol zbija cukier i mi ta wersja sie podoba i ja sie jej trzymam:) haniah - a Ty moze zapodasz jakas smieszna historyjkę ze swojego zycia:)

Gość kopara sza
oj tak tylko ja nie lubie tego ciałka 68 kg a wzrost 165 nie no kurde , ja lubie jeśc , lubie a nie lubie cwiczyć , ale miałm sie nie użalkać nad soba

kurczę tez bym wolała domowe pączki ale musze sie zadowolic sklepowymi zawsze jak je jem to zastanawiam sie czy ktos do ciasta nie napluł czy babola nie wepchnął :O:O:O

Gość kopara sza
ej a u was też jest tak że w tłusty czwartek chwyta się osobe za ucho i się mówi comber

szczerze to mi bardziej te kupne samkuja :P ale ja mam tendencje to pakowania w siebie konserwantow zamiast zjesc cos zdrowego

Gość kopara sza
Haniah --- oj jakbyśmy się tak przejmowali co ta,m zrobili z tym jedzeniem to byśmy nic nie jedli

a mam jedną historyjkę akurat o tłustym czwartu z koleżankami opychamy sie smacznie aż tu jedna wyciąga ze swojego pączka paznokcia sztucznego pomalowanego na czerwono komuś zleciał przy robieniu :D haha jeszcze byl taki długi szok ze w takich ktos robil ciasto :D

lapanie za ucho :O niee nigdy o tym nie slyszalam

Gość kopara sza
no widze że tu wszystkie modelki sa

oo u mnie sie tak nie chwyta ale od jutra tak bede robic :D

o matko paznokiec fuj, ten kto robil tego paczka pownien wyleciec za paznokcie ze tez saniepid sie nie czepial, zeby pracownicy zachowali pewne standardy higieniczne

laleczka - to wpadamy jutro do Ciebie na paczki:) kopara sza - ja tez codziennie mowie od dzisiaj dieta i co???Nic.tak jest codziennie,chociaz fakt,ze nie jem slodyczy tyle co kiedys bo zdrowie mi na to nie pozwala ale sa dni kiedy po prostu wszystkie te slodkosci tak sie do mnie usmiechaja,ze musze je zjesc:)

Gość kopara sza
no do mnie to wszystko się ostatnio uśmiecha , kotlety , ziemniaczki , cukiereczki , moja choinka po 2 dniach była pusta a tyle cukierków na niej było

a ja jem slodycze bez ograniczen, ale mam dobra przemiane materii i w ogole nie widac nic, no czasami mam brzuch wiekszy, ale znika mi i jest luz :)