Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takiczlowieczek

Kto ma ochote pogadac o wszystkim lub o niczym?

Polecane posty

Gość dwadziescia szesc
to ja ponarzekam, 3 lata zwiazku zero deklaracji, to przygnebiajace:(

zdradzę wam tajemnicę...jestem" miszczyni" otwierania nowych stron:classic_cool: co widać na załączonym obrazku;)

kopara sza - wlasnie mam nadzieje,ze topic przetrwa tak jak monte napisala to wtedy beda zyczenia:) a co do grypy to ja niedawno chora bylam 3 tygodnie wiec mysle,ze juz mnie nie chwyci zaden wirus;) i Wam tez zycze zdrowka:)

Gość kopara sza
a tam dwudziesta nie nazekaj ja mam 20 i nic na horyzoncie nie widze zero facetów , tylko praca , a teraz urlop bezpłatny i nie wiem do kiedy

Niby nie daleko wiosna ALE roznie to moze byc . Niepamietam dokladnie ale rok temu czy 2 lata temu bylo tak ze w świeta chodzili wszytscy jeszcze w kurtkach zimowych , to bylo starszne :O ehhh... chce wiosny ! :)

Gość kopara sza
kurde już w domu cieżko wysiedzieć , mama mi gada kiedy sie wrescie ustatkuje , trudno mam z tymi facetami , już chyba zostane samotna

Gość laleczka z porcelany
a w jakim sensie zero deklaracji, ze nie wychodzi z pierscionkiem, czy w ogole nie mowi ze chcialby wziac z toba slub ? :)

Gość kopara sza
a tam dzieci przynajmiej się ciesza , u mnie sa ferie zimowe , brat szalej na sankach

Gość dwadziescia szesc
no wlasnie zawsze mowi o mnie moja malzonka itp albo ze niedlugo sie zareczymy a teraz stwierdzil ze nie wie czy mnie kocha

Gość kopara sza
własnie nie nie nie nie ustatkowałam się tylko mma by tak chciała żebym sobie chłopaka znalazła trobi mi że moje kolezanki już za maż wychodza , zareczył się a ja sama , no ale ja uważam ze 20 lat to jeszcze za wczas na jakies deklaracje

kopara sza- sie ciesz ze masz prace , ja nie mam i sie nudze oraz sie rozleniwiam :/ ale z drugiej strony rozumiem Cie , pracujac tez czasem narzekalam ze nie mam na nic czasu aczkolwiek wole nie miec JEgo niz miec az za duzo :) Odn. facetow - nie , nie nie bede juz beczala i rozpaczala a szcegolnie tutaj na forum ale chcialabym aby zaden sie nie pokazyal na horyzoncie , lepsze to niz swiadomosc ze jest ktos daleko na tym swiecie na kim bardzo zalezy ale niestety nic z tego nie bedzie , a wyleczyc sie raczej nie da z tego uczucia , choc z czasem mam nadzieje ze minie aczkolwiek nie zapowiada sie na to .

nie jest fajnie uslyszec taki tekst, ale ja tez czesto mam takie mysli, ze nie wiem czy kocham swojego itd tylko ze mu tego nie mowie sama sie z nimi bije

Gość kopara sza
tak tak nie nażekajmy tylko , może zrobimy protest przeciwko zimie

laleczka z porcelany nieraz tez mam takie mysli i sie zastanawiam czy skoro mam takie mysli to czy ciagnac ten zwiazek? ale nieraz jestem tego pewna i nie mogłabym skonczyc tego zwiazku bo strasznie go kocham chociaz nieraz mam go dosyć dziwne nie umiem samej siebie zrozumieć

zima tylko 2tyogdnie w ciagu roku kto jest za? :D

dwadziescia szesc - rzeczyiwscie dosc trudna i malo wyrazna sytuacja , jakis niezdecydowany Ci facet sie trafil .

Gość kopara sza
dobra dziewczyny nażekacie na tych facetów ale macie w nich oparcie i 14 lutego miałyscie romantyczne walentynki , a ja beczałam bo byłam w pracy i chodzac po sklepach widziałam te pary jak się całuja , w tranwaju nawet wierszyki mówili o miłosci

błagam, nie róbcie z tego topiku kolejnego lamentu smutnych w związkach, lub smutnych samotnych😭:o

Gość kopara sza
z drugiej strony jak nie jesteście pewne swoich uczuć to lepeij zastanówcie się po co się pózniej męczyc całe życie i brać rozwod

tak jak sie jest samemu w walentynki to jest bardzo przykro przechodzilam to rok temu i dwa lata temu w te walentynk mi sie poszczescilo ale i tak twierdze ze to przereklamowane swieto :P

Gość kopara sza
monte ---- podsuń jakiś temacik , iosny nikt nie czuje , wszyscy podłamani zimnem , dlatego takie lamenty

no ja wcale takich super romantycznych walentynek nie mialam :O

gdzie tam:D ja jestem radosna :D i oczywiscie ze zima tylko w czasie swiat bozego narodzenia !!! :)

Gość kopara sza
tak tylko ja 20 lat sama spedzam walentynki , w szkole podstawowej to swiento lubiałam w liceum tez kartki od kolegów były bardzo miłe ale teraz tego świenta nie lubbie