Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takiczlowieczek

Kto ma ochote pogadac o wszystkim lub o niczym?

Polecane posty

_monte_ to za wiosne:) a mi sie teraz jakos wspominaja czasy liceum:)kurcze szkoda,ze nie mozna wrocic na chwilke do tych czasow...oj jaki czlowiek byl wtedy hihi:)

Nie , nie nie robimy a w rozmowe przelatamy male dygresje :D Ale faktem jest ze w tym roku moje walnetynki tez nie byly za wesole , upilam sie w 3 dupy :)

Gość laleczka z porcelany
pytalam sie o tego fryzjera zeby bylo neutralnie to mi nie odpisalyscie :P

Gość kopara sza
a tam przynajmiej się upiłaś raz za czas można

dwadziescia szesc - nie doluj sie facetem,co ma byc to bedzie:) a na tym topiku daj sobie troche odpoczynku od tych smutkow:)Glowka do gory:)

Gość kopara sza
no ja nie wiem , co jeszcze mogło by byc moze koleżanki i koledzy coś podsuna

Gość kopara sza
dobra to gdzie szukac tych facetów , ????pomocy

hehe ja sie tam lubie upic raz na jakis czas :d a wrecz musze :D

mi sie nie zdarzylo jeszcze zeby mi sie film urwal, a chcialabym zobaczyc jak to jest, ale jakos nie umiem sie tak upic, jak pije duzo to predzej rzygac mi sie chce niz film strace

jak to jak to jest :D normalnie nic nie pamietasz wiec nie zobaczysz jak to jest :D ja za kazdym razem wymiotuje przez to ze bardzo rzadko pije :D a pije rzadko bo zawsze wymiotuje bleeee

no tak , mozna ale lepiej pic na wesolo niz na smutno :D Apropo szkoly i walentynek . Kolega w podstawowce przynisol mi na Walentynki kartke , breloczek serduszko i czekolade , nie powiem mimo mi sie zrobilo ale ten jego tekst jak spjrzalam na czekolade : kochanego cialka nigdy za duzo . A wcale gruba nie bylam , bylam jedna ze szczuolekszych dziwczyn w klasie jak On mogl? 😭 Teraz sie z tego smieje ale wtedy wcale do smiechu mi nie bylo aczkolwiek wiadomo ... podstawowka ... chlopcy byli malorozgarnieci i nie wiedzieli jak sie brac za dziwczyny :D

Gość kopara sza
oj ja nie moge , cały czas pracuje , a moja praca wymaga jakiego takiego wygladu na drugi dzien , nigdy sie nie upilam , ale napewno jest fajnie , jak się nie wie jak się dotarło do domu

moze chcial zebys przytyla wlasnie :P

ItsOnlyMexx_20 - twoje walentynki byly bardzo podobne do moich:) laleczka z porcelany - ja nie jestem fryzjerka ale mam nadzieje,ze jakas sie tu znajdzie i pomoze Tobie:) Haniah - ja tez tak mam:)a trzeba sobie sprawiac przyjemnosc:)

Gość kopara sza
a niedługo Drogie PANIE NASZE ŚWIENTO 8 MARCA DZIEŃ KOBIET

Gość kopara sza
LALECZKA Z PORCELANY --- POTRZEBUJESZ PORADY FRYZJERA???

Gość dwadziescia szesc
a najlepsze jest to jak mi mowi zebysmy odpoczeli od siebie, ja mowie ok to a on na drugi dzien pyta sie co na obiad albo czy moze przyjechac na weekend:D nie rozumiem tego, i mowi ze chce byc ze mna.

hehe no właśnie dlatego jednak nie zrezygnowałam z calkowitego braku alkoholu :) hehehe kochanego ciałka nigdy za duzo dobre dobre :D:D

no przydalaby sie porada, bo nie mam pomyslu na fryzure :O

jak nie masz pomysłu to dredy sobie zrób :D bedzie inaczej haha

Gość kopara sza
kurde nie momoge ci bo nie jestem fryzjerka , ej nie mówcie o kochanym ciałku bo myśle wtedy o mojej diecie , która miałam stosowac takie było moje postanowienie

gdzie szukac facetow? na sile raczej sie nie da ALE ... mozna oblukac Nasze polskie "ciacha" .Czasami mozna fajnych spotkac w autobusie , w parku , w restauracji , pubie , Uczelni itd ogolnie w miejscach publicznych :) Na szczescie rzadko wymituje jak sie napije a pije stosunkowo dosc rzadko , najczesciej z kolezankami z Uczelni aczkolwiek na 1 roku , dzialo sie oj dzialo :D teraz troche spasowalam . BEdac w Londynie zaczelam czesciej popijac ale nie zeby sie upic , codzinnie wieczorem winko musialo byc ale z czasem z 2 kieliszkow zrobila sie cala butelka :O Ale kiedy wrocilam do domu juz nie pilam z wiadomych powodow ... :) ale przyznam od czasu do czasu sie napic mozna a nawet trzeba ;) :D

Gość kopara sza
a jakie masz włosy długie krótkie , chcesz zmienic kolor ?>>>

Gość kopara sza
no może poszukam w tranwaju i w autobusie , chociasz nie nie bede szukac miłosc sama przyjdzie

dosyc dlugie za lopatki, ale niestety bardzi zniszczone wiec koloru zmieniac nie bede, bo mi wypadaja, dosyc cienkie mam, dlatego tez chcialabym fryzure, ktora optycznie pogrubia wlosy i zeby nie trzeba bylo ich ukladac specjalnie, prostowanie i podkrecanie odpada

tak właśnie opowiedzcie co wam sie smiesznego przytrafiło w zyciu :D

laleczka - > to mogl to wyrazniej powiedziec i okreslic o co jemu chozilo a nie tak mi dowalac , nie od dzis wiadomo ze kobiety sa przewrazliwione na pkt swojej sylwetki a fakt faktem tekst byl dosc dwuznaczny :) ok dziewczynki , narazie spadam pod szalera wpasc i wracam . narazie :D

Gość kopara sza
ok laleczka z porcelany , napoczatku to ty zaiwestuj w maseczke wax i w nafte kosmetyczna i dobry szampon , musisz te włosy zregenerowac .