Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aagfdsafdd

ile pampersow dziennie?

Polecane posty

Gość aagfdsafdd

ile razy dziennie zmieniacie pampersa 7 miesieczniakowi??? moja cora potrafi caly dzien przechodzic w jednym pampersie(oczywiscie jesli nie zrobi kupy) a na wieczor i tak jest ledwo mokry, doslownie.Pije normalnie, je normalnie. Je tez w nocy i w nocy musze jej raz zmienic wtedy pieluche, a rano iak jest pelna. Czy to miesci sie w granicach normy??

jej to chyba nie dobrze powinanas zglosic to lekarzowi mysle ze norma sa 3 pieluszki w tym wieku no dwie juz tak osatatecznie ale caly dzien w jednej :O i mowisz ze ledwo co mokra :( moj synus jak mial do rana do 12 to byla mokra a co dopiero do wieczora mysle ze powinnas powiedziec o tym lekarzowi mam ndzieje ze to nic groznego a twoja coreczka tylko poprostu malo siusiusa :) ale lepiej to sprawidzic pozdrawiam :)

Mojej corce ( 8 mies) zmieniam pieluszke co 2-3 h, bo jest mokra. Mysle, ze powinnas zglosic to lekarzowi, bo cos jest nie tak, skoro mala robi tak malo siusiu. Zdecydowanie to nie jest normalne.

No to dziecko rzeczywiscie malo siusia. u mni ejest tak: 6:30m zmiana po nocy ok 9:30 - kolejna zmiana(przed pojsciem spac; jesli nie przebiore, to obudza sie o 11 mokrzy - cali do przebrania) ok 13 - przed lub po obiadku ok 16 i na noc ok 19 :30 plus jeszcze jedna extra z kupka:) ale czesto robia rano po kaszce, wiec przebieram wlasnie ok 9 30. czyli ok 6 pieluch na dobe pozdr.🌻

to tylko ja - masz dwa razy bliźniaki??? niesamowite! co za traf! jak sobie radzisz? Cudownych masz chłopców - widziałam na zdjeciach. co do tematu- mam synka 5 miesięcy. zużywa 6-8 pieluch, w zależności od ilości kupek dziennie (od 0 do 3)

moja ma dwa latka i jeszcze niestety bywa że cały dzień robi w pampersa. W ciągu dnia zużywa ok 4 pieluchy, ale ona sporo soczków pije. Kupe robi już do nocnika.

Gość Katy Perry
Moj tez ma 2 latka i korzysta z pampersow.. dziennie ok 8 pije jak smok, wiec przebierac trzeba go czesto. Z nocnika nie chce korzystac :( Mam nadzieje, ze na wiose jak sie ociepli...

Gość aagfdsafdd
ale mala robi za to duzo w nocy, ma wtedy bardzo "napompowana"pieluche, niewiem moze dlatego w dzien tak malo siusia bo w nocy nadrabia???