Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilnie musze coś kupić

Muszę kupić zabawkę dla 13 miesięcznej dziewczynki POMOCYYY

Polecane posty

Nie mam pojęcia czym sie może takie dziecko chcieć bawić, jakieś klocki czy co??

*może chcieć bawić ;) zgubiłam słowo

Gość kika mika fika pika
stolik edukacyjny-rewelacja

Gość ja bym włączyła światło
jaką kwotą dysponujesz??

Gość jestem w 21 tyg
kup jej coś co wydaje dzwieki... jakies pianinko z dzwiekami zwierzatek... albo cos w co mozna wrzucac i dopasowywac ksztalty... klocki to tez dobry pomysl ale takie duze zeby nie polknela

fajne sa ksiazeczki elektroniczne, garnuszek z fisher price, szczeniaczek uczniaczek. zalezy jaka kwote chcesz na to przeznaczyc

a moze jakies wieksze klocki, tzn. o duzych ksztaltach, z figurkami. takie klocki to zabawka na kilka najblizszych lat. albo drewniane ukladanki takie gdzie trzeba dopasowac np. zwierzatka w odpowiednie miejsce.

http://www.krainazabawy.pl/mega-bloks-disney-klocki-pojemniku-ksiezniczki-1153-p-3244.html my mamy akurat z kubusiem puchatkiem, ale mozna dokupywac mase roznych innych gadzetow do tych klockow, np. autka, statki, jakies zestawy z roznymi elementami...moja dostala na roczek i ciagle sie nimi bawi, a ma juz ponad 2 latka:)swoja droga musimy kupic te ksiezniczki;)

Kwota tak max 100zł. Wiem, że mała nie bardzo sie im chce bawić zabawkami, widziałam u nich takiego ślimaka i żyrafę i telefon z fisher price to pamiętam. I taką piramidę z kółkami. Reszty nie wiem. Kurce boje sie ze kupie a ona nie bedzie sie chciała bawić. Już sprawdzam to co napisałyście na allegro. Piszcie prosze jeszcze

Gość klocki jej kup
klockami zawsze się dzieci bawią, jak nie akurat teraz, to za przyjdzie czas, że będzie się nimi bawić. etap zabawy klockami przechodzi większość dzieci.

te stoliki edukacyjne fajnei wyglądają, kostka edukacyjna też. A te klocki to jakie konkretnie - drewniane czy takie żeby sie dało je łączyć?

klocki czy drewniane czy laczone sa fajne. tam wyzej podalam ci linka do fajnej serii klockow mega blocks, rodzice moga pozniej dokupywac rozne inne zestawy. swietna zabawa.

zabawki do kąpieli są super dla dziecka w tym wieku i mieszczą się w twoim przedziale cenowym