Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neska2003

Dziwny wyciek z piersi,pomocy!

Polecane posty

Gość neska2003

Witam,wszystko zaczęło się w połowie stycznia,mianowicie jak zawsze przed miesiączką(jakiś tydzień)zaczęły mnie boleć piersi miesiączkę dostałam 31 stycznia zwykle ból piersi mijał po 2-3 dniach krwawienia ale nie tym razem.Ból trwa do dziś.Odkąd mam miesiączkę trwała ona 7 dni,nie zawsze była regularna 2-3 dni różnicy.Ale w styczniu była oczywiście jak zawsze obfita ale trwała tylko 5 dni,naduszając na prawą pierś pojawił się zielony wyciek,robiłam test ale wyszedł negatywnie,byłam u ginekologa ale on stwierdził że wyciek jest normalny jeśli się dusi piersi badając mnie na usg powiedział że wszystko jest ok,jest co prawda jakiś mięśniak na macicy ale tym nie trzeba się przejmować.Piersi bolą mnie nadal do tego stopnia że sypiam w biustonoszu bo z bólu nie mogę a do tego jeszcze dzisiaj po 20 dniach zaczęłam krwawić,nie mam pojęcia co to jest jestem przerażona od 12 lat nigdy mi się coś takiego nie przytrafiło,może któraś z was mi pomoże lub coś doradzi!

Llekarz stwierdził,że wyciek z piersi to normalne zjawisko ? Zmień koniecznie lekarza - bo to nie jest normalne zjawisko .Pozdrawiam .

Powinnaś zbadać poziom hormonów , zrobić usg i mammografię piersi i pewnie jeszcze inne badania .Nie lekceważ tego .

Gość neska2003
Tak wiem ten lekarz u którego byłam nie dał mi żadnego skierowania powiedział tylko że na Śródce w Poznaniu jest taka fundacja gdzie robią bezpłatną mammografie tylko że ludzi chętnych jest tyle,że dostanie się tam graniczy z cudem.Po prostu w Poznaniu kobieta mająca 26 lat i podobne problemy nie ma szans na darmowe badania zupełnie tak jakby młode kobiety nie musiały się badać:( Dziękuję muszę poszukać dobrego lekarza:)

Poszukaj innego lekarza lub ( jak możez ) zrób badania prywatnie .Powodzenia i pozdrawiam :)

Koniecznie idź na badanie piersi do lekarza co sie tym zajmuje, ginekolog co on może wiedzieć