Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwfefwfewfwe

co myslec o osoboe ktora ma71 zdjec na naszej-klasie..

Polecane posty

Gość qwfefwfewfwe

i wszystkie to jej portety? jeszcze kilka w ktorych sie w lustrze przeglada..?

Gość chyba się lubi

Gość nie ma kompleksów

Gość klakierrrr
Że ma biedactwo ogromną potrzebę akceptacji i jest niedowartościowana.I że nie umie się określać inaczej niż poprzez wygląd.

Gość qwfefwfewfwe
klakier jestes facetem:)??

Gość to ja Krysia Chapałowa
znam takich co mają po 200 zdjęc...wiec 70 to jeszcze nic

Gość noc zastanie nasz jeszcze dzis
w zasadzie to jest indywidualna sprawa każdego kto ma tam profil. Ja osobiscie nie dodałabym az tylu zdjec ze soba...sama mam tam tylko jedno zdjecie, nie wiem po co komu wiecej wiedziec o mnie??

Znam taką co ma 255 zdjęć i wciąż dodaje nowe:-P Średnio jedno na dzień.

Gość po 3 paczkach
ze ma kompleksy i chce sie dowartosciowac

ja też mam dużo fotek. a to dlatego ze lubię je sobie oglądać, wracac do nich. przeciez i tak wszyscy oglądaja tylko te najnowsze. te stare sa tylko dla mnie

Gość Ups...........................
Narcyz

Gość do campini
wracać można do fotek z wyjazdów, do fotografii ze swoją miłoscią, rodziną, ale wracać do fotki którą wczoraj przedwczoraj 3, 4 ,5 i 6 dni temu zrobiłas sama sobie? To juz chyba zwykła próznosć

to sobie album kup i wywołaj zdjęcia i bedziesz miec dla siebie.... troche prywatności!! nie rozumiesz, że sprzedajesz swoja prywatnośc, próbujesz sie pochwalic jakiego masz super faceta, czy tam sleczne dziecko...tylko po cholere to wszystko...żeby koleżanki miały o czym mówic???? Znasz takie przysłowie "mniej znaczy więcej"??

Gość do campini
poza tym skoro lubisz do nich wracac Ty sama, to po co je wrzucasz dla innych? myslisz ze komus chce sie oglądac milion twoich zdjęc? sprawiasz tylko niefajne wrażenie, to wszystko.

Gość że to osoba która czuje się
bardzo samotna

Gość to osoba próżna
cóż to za pytanie. Milion zdjęc swojej gęby i siebie przeglądającej się w lustrze - dziewczyna definitywnie zakochana w sobie.

Gość edwdwd
ja mam ochote wywalic swoj profil stamtad jest laska ktora w czerwcu wyszla za maz i po dzien dzisiejszy codziennie! dodaje jedno zdjecie ze ślubu! haahhaha żeby codziennie ktos komentowal i utwierdzal ja w przekonaniu ze dobrze zrobila chyba...inna jak tylko ktorac doda swoje udane zdjecie to ona odrazu wrzuca swoje bojest fotografem wiec nie wypada jej byc gorsza od innych ale najsmieszniejsze sa przepychanki młodych mamusiek ze zdjeciamis woich pociech! i te bzdurne słodzenie "ale śliczny bobasek" "piekny" "jaki słodki trzpiot" bla bla bla rzygac sie chce fajnie bylo dopoki szukalosie osob ktorych nie widzialo sie od lat i czlowiek codzinnie siadaldo kompa z nadzieja ze zobaczy znajoma twarz sprzed lat a teraz o dupe rozbić to co jest... nk zejdzie na psy wraz z dniem kiedy pojawi sie nowy serwis

Gość mikjla
ja mam dużo fotek (no, nie 70 ale około 20) natomiast widzę w tym sens mieszkam za granicą, zostawiłam w Polsce przyjaciół co chwilę wrzucam jakąś fotkę (która jest widoczna tylko dla znajomych) i moi znajomi mogą obejrzeć sobie co u mnie itp natomiast ja też się cieszę jak znajomi, których dawno nie widziałam wstawią jakieś zdjęcie czy to z wakacji czy jakiejś imprezy nie widzę w tym nic złego myślę, że czepianie się osób ze względu na takie rzeczy jak ilość zdjęć w profilu na nk świadczy tylko i wyłącznie o osobie czepiającej się

Gość tancerka*
taak, a co powiecie na kobietę, która ma 444 zdjęcia?? xDD własnie taką znalazłam.(jest ok 60?) Wszystko tam ma: począwszy od jej twarzy skończywszy na czerwonych kanapach :D masakra

Gość do mikjla
słuchaj mowa jest o dziewczynie która codziennie dodaje identyczne zdjęcie swojego ryja jak dnia poprzedniego. Czy uważasz ze można zapomniec cos co widziało sie wczoraj? jesli ona tak uważa lub Ty to nie błyszczycie inteligencją

jesli naprawdę zostawiłas w polsce przyjaciól to przeciez macie kontakt....chociazby wysyłając na poczte zdjecia, czy gg...wtedy wiadomo, że trafia do tej osoby....i ze własnie ona ma ochote Ciebie ogladac... w innym przypadku pewnie odbierana jestes jak ktos kto sie"panoszy", ze wyjechala za granicę, i ciagle dodaje zdjęcia, choc 20 to jeszcze nie tak zle...

Gość tancerka*
aaa, o i ma prawie 2,5 tysiąca znajomych;D fiśnięta babka

no co ? albo jej sie nudzi i to takie meeeega nudy są, albo jest poprostu próżna. Jeśli śledzisz wygląd jej buźki to zauważysz czy ma skłonność do pryszczy :) a w ogóle to jakaś małolata pewnie jest.

Każdy ,kto na nk ma więcej niż 20 zdjęć to burak. Są wyjątki od normy,jak we wszystkim,jednak najczęściej tak jest:( 70 zostawiam bez komentarza...