Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość worek złota

macie juz imiona dla swoich dzieci wybrane? te co rodza wiosna lato

Polecane posty

Gość worek złota

Czy macie wybrane imiona dla dzieci? Ciagle mi sie zmienia decyzja. potzreba mi krótkiego ładnego imienia. Emilia zbyt cięzko sie wymawia- odrzuciałam. Emanuela- zbyt rudne i brzydkie zdrobnienie ma- ale podobało mi się- odrzuciłam. natalki, julki,oliwki, zuzie - odrzyciłam z powodów oczywistych. połowa nastolatek tak nazwywa swoje dzieci Marlena- ładnie- ale cos twarde martyna- ładne ale tez długie i twarde Odrzucam amelki, wiktorie, weroniki, dominiki to tez oklepane imiona. Odrzucam ewe, idę, igę, jagodę, malwine, róże i inne rosliny typu hiacynty,kaliny....

Gość no to
jak bedziesz tak odrzucala to nic Ci nie zostanie heheheh:p

Gość worek złota
juz mi nic nie zostało. bo odrzucam powoli ole, ale , anie,izy,sylwie, asie. Nic nie zostaje mi.

Gość no to
ja mam Samuel i Patrycja :)

ja Cię rozumiem, mam termin na 12 marca i dla dziewczynke zawsze chciałam nazywac emilka bo tak sie nazywała moja najlepsza przyjaciółka z przedszkola a moja ulubiona książka to była Emilka ze Srebrnego Nowiu, ale teraz taki wysyp Emilek i Amelek, że cieszę się naprawdę że będę miec synka. Jakos wiecej tu fajnych imion do wyboru. Jeszcze sie nie zdecydowałam ale na pewno nie bedzie to Kacper, Kuba czy Oliwer bo tych juz jest stanowczko za duzo:)

Gość angels
A może Emilia? bardzo piękne i rzadkie imię....

Gość worek złota
o milena bardzo ładne, miękkie i rzadkie. dzieki za pomysł. naprawde fajne ma zdrobnienia, milka, milcia, lenka. Dla chłopaka nie mam wogóle. Kuby, franki, jaski, andrzeje, mateusze, macki, zenki i inne antki odpadaja. Odpadaja wacki, sławoje, wiktory, michały, witoldy, kacpry i nie zostaje nic.

rzadkie? ciekawe gdzie. wśród dziewczynek urodzonych ostatnio w kregu moich znajomych są trzy emilie!

Gość a mi sie podoba
dla chłopca Florian lub Emilain a do dziewczynki Emilia lub Amelia

Gość po 3 paczkach
Milena - obrzydliwe imie:O

Gość worek złota
emilke bardzo chciałam do momentu kiedy nie dostałam mdłości. odrazu mi z emilki przeszło. Nie mogłam normalnie emiLIA wypowiedzieć. ta końcówka- ILIA zbyt jest zakręcona .potrzbowałam zmiany na cos łatwego i miekkiego.

dla córki wybrałabym z tych 3 na chwilę obecną: Marysia, Emilia, Natalia dla synka: Filip, ale mąż się uparł na Franka

Gość worek złota
milena nie jest obrzydliwe. Obrzydliwe moze byc Bozena, maryla, ale nie milena. Florek- nie tylko nie Florek. kamil, marek ewentualnie przejdzie. proste jasne, klarowne , normalne.

Gość Melek
a mi sişe bardzo podoba imie Daniela ,Maja oraz Gabriela,Daria tez jest ladne:)

Gość worek złota
ja marysie, zosie, kasie odpuściłam. czekam tylko na cud kiedy bedzie janina na topie bo mi sie podoba, ale niestety kojarzy sie z babciami. Janina ma ładne zdrobnienia.jasia prawie jak kasia czy Asia prawda? Nina, Ninka, janusia

Gość a mi sie podoba
co wy na takie imiona

Gość worek złota
daniela mi sie z danielem kojarzy, daria z męskim darek-tez odrzuciałam

Gość glupoty***********
Kobieta walnij sie w glowe nic nie pasje to nie tamto nie jakas chora jestes

po 3 paczkach--ciekawe pierwszyraz się spotkałam zeby ktoś twierdził ze Milena to obrzydliwe imię ;) jest ich mało i naprawdę ma super zdrobnienia wiem bo ja mam tak na imię :P

Gość sierpniowa mamaaaa
Jeszcze nie mam wybranego imienia. Dla dziewczynki wahamy się pomiędzy Magdaleną a Jagodą i mamy problem, bo mąż upiera się na Jagodę, a ja na Magdalenę i żadne nie chce ustąpić. Z chłopcem podobny problem bo ja chcę Mirona, a mąż Oliwiera, ale Miron raczej zaczyna mu się podobać. Podejrzewam, że to jednak będzie chłopiec.

Gość glupoty***********
jest jakies imie co nieODRZUCILAS ?? ?????????????

Gość worek złota
Janina.Od dzis propagujmy janinkę. Jadwiga tez ma w sobie urok ale jest twarda niczym Marlena. Milena- Marlena janina-jadwiga.(jadzia, jadwisia)

Gość sialalalaaa
moje ulubione to dla dziewczynki: Adrianna, Alicja, Marcjanna Hanna, Nina!!! Lena Zuzia :) dla chłopca: Kajetan, Konstanty, Dariusz!! Gabriel Piotr:)

Gość a mi sie podoba
a Emilian

Gość 2*szczęście
A moje będą Pola i Blanka

Gość a możeeeeee
Małgorzata, Marianna, Eunika dla chłopca Mateusz Tymoteusz

Mi się zawsze podobało Judyta :) Nie jest oklepane :) A z takich popularnych to zdecydowanie Ania bo ma dużo zdrobnień i pasuje do kobiety w każdym wieku No i Karina mi się podoba ale tak nie nazwę bo sama jestem Kamila i tak nie bardzo :P