Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaDziewczynka

mowic pracodawcy ze studiuje zaocznie czy ukryc to?

Polecane posty

wysylam cvi anwet na rozmowe nikt mnie nie zaprasza zaczynam sadzic ze to przez to ze w weekendy studiuje brat mi radzi abym to ukryla co wy o tym sadzicie?

Gość jooojjj
no w sumie po co mówić - ale wtedy zapomnij że cię zwolni na zajęcia albo coś no i żeby ci się niewypsknęło - ja się zgadzam że niechcą studenta zaocznego - tyle że ja kończe w maju.. ale ciężko niechodzić na zajęcia wiem to z perspektywy 2 uczelni i 5 lat studiów

Gość ksiegowa
po co ukywać? Robisz licencjata czy sum? Jesli jestes po maturze i pracodawca zobaczy ze dalej nic nie robisz w kierunku kształcenia się to masz małe szanse na zatrudnienie. Problem jest tylko taki ze czesto i gesto pracodawcy wykorzystuja ze ktos jest studentem i proponują umowe zlecenie bo nie musza płacić składek zus wiec moga na tobie zaoszczedzic - wiec to nawet jest jakiś plus ze uczysz sie zaocznie i chcesz zdobyc w tym czasie doswiadczenie. Ja rowniez studiowałam i pracowałam jednocześnie.

Gość ale pracodawcy też wolą zatrud
iać studentów bo wtedy dają umowe zlecenie i jakichś składek nie płacą

Gość smutasekkkkkkk
te skladki to do zcasu do 26 r.z pozniej juz nie ja mam 26 lat studiuje na sum zaocznie i tez przez to nie mam pracy juz na wstepie sie pytaja studiuje pani? to dziekujemy:( takie realia obecnie w polsce wyksztacone osoby maja przejebane i nikt tego nie docenia szara polska rzeczywistosc:(

Gość smutasekkkkkkk
a pozniej akzdy sie dziwi ze tyle madrych wyksztalconych osob wyjezdza w polsce jak ma sie 25 lat to juz sie jest za starym na rozpoczecie pracy... za granica wyglada to calkiem inaczej....daleko nam jeszcze do zachodu

Gość ddfvgr
wiesz co, jak masz 26 lat to faktycznie mozesz miec przesrane, jak zdolasz ukryc fakt studiowania to nie mow, tylko ze jak nedziesz musiala pracwac w czas zajec to cie nie zwolnia niestety, no jak ktos wyzej napisal uwazaj by sie cos nie wymsknelo :P