Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukasz27

Czy to jest zdrada

Polecane posty

Gość lukasz27

Witam wszystkich chciałbym poznać waszą opinię,ale może od początku.Byłem z kobietą trzy lata,niedawno się rozstaliśmy.Zrozumiałem że nie potrafię bez niej żyć i chciałem do niej wrócić ale przed tym dowiedziałem się ze przespała się z jakimś kolesiem.Rozmawialiśmy o tym ona twierdzi że to nie była zdrada i gdybym to ja zrobił ona umiała by się z tym pogodzić.Ja nie potrafię czy dla was to była zdrada i czy potrafilibyście o tym zapomnieć i wrócić do takiej osoby.

Gość padło pytanie
skoro nie byliscie razem to nie była zdrada...

skoro nie byliście w tym czasie ze sobą, to nie jest to zdrada. A to, że jest Ci przykro to zupełnie inna sprawa

wiadomo ze trudno zapomniec, ale to nie byla zdrada, nie byliscie wtedy ze soba....jak ja kochasz i chcesz z nia byc to chyba nie pozostaje Ci nic innego jak tylko zapomniec o tej sytuacji...

trudno mi powiedzieć co bym zrobił, napewno bym jej juz tak nie ufał jakby mówiła "Kocham Cie"

Gość zrozpaczonamyszka22
nie bylo zadnej zdrady-...w koncu nie byliscie razem w tym czasie

Gość ale kiedy
ale kiedy sie przespala? w trakcie bycia razem czy po?

Gość lukasz27
ok nie byliśmy razem ale czy to normalne ze kobieta z ktora bylem 3 lata robi to po miesicu z kims innym.

Gość lukasz27
Nie byliśmy już razem

Gość lukasz27
Co mam zrobić po takim czymś można dalej budować związek.

dla mnie skomplikowane fakt to nie zdrada ale z drugiej strony masz racje po 3 latach zwiazku przespac sie zkims innym po miesiace eee cos tu jest nie tak :O

Gość padło pytanie
chciala sie odegrać, zapomniec o tobie..

Gość lukasz27
Sam już nie wiem co robić kocham ją ale ciągle to we mnie siedzi niedługo chyba oszaleję.

Gość lukasz27
Czy będąc na moim miejscu wrócilibyście?

do vampire: \"napewno bym jej juz tak nie ufał jakby mówiła kocham cie\" - dlaczego? przeciez decydujac sie na zwiazek z jakakolwiek kobieta, ktora przed toba kogos miala, jestes swiadom faktu, ze komus te slowa powiedziala. a czym sie rozni dziewczyna autora od innych?

to nie była zdrada - rozstaliscie sie kto chciał rozstania ? i kto zainicjowal powrot ?

Gość lukasz27
Rozstanie zainicjowała ona ale na moje życzenie a powrotu chciałem ja

piszesz na okretke i ciezko wysnuc prawidlowe wnioski ale wydaje sie, ze masz chlopie delikatnie mowiac zryty beret, pasujesz do modelu tutejszych prawiczkow i generalnie wspolczuje twojej dziewczynie, o ile to oczywiscie nie jest prowo jasne, ze nie bylo zadnej zdrady, a ona miala siedziec i czekac az laskawie sie rozmyslisz i postanowisz wrocic? pozdrawiam kumatego:-)

Gość loko choco
to nie była zdrada, bo nie byliście razem. jak w ogóle możesz tak myśleć? poza tym ja ją rozumiem, jak jesteś z kimś 3 lata i sie rozstajecie (na twoje życzenie) to w niej musiało buzować mnóstwo negatywnych emocji, smutek, rozpacz. pragnąc zapomnieć o Tobie (bo skąd miała wiedzieć że Ci się odmieni i będziesz chciał wrócić), starała się zapełnić jakąś tą pustkę i przespała się z kimś innym. to często się zdarza. a co by było, gdybyś nie chciał wrócić? miałaby sobie odmawiać seksu do konca życia czekając na ciebie? kiedy Ty w tym czasie miziałbyś się z innymi - przecież nie jesteście już razem. miała prawo robić to, co chciała. związek się skończył. jeśli chcesz zacząć teraz na nowo, nie masz podstaw by obawiać się o jej wierność.

Gość lukasz27
Nie czekała nieskończenie wiele był to raptem niecały miesiąc

Gość jadwiga.von.urung
No tak, wg Twojej teorii ludzie po rozstaniu się nie powinni mieć kontaktów seksualnych z innymi, bo a nóż wrócą do siebie, no i wyjdzie że zdradzali.

Gość loko choco
ale nie rozumiesz? na co miała czekać? czy powiedziałeś że za miesiąc wrócisz? NIE! to był koniec! czy potrafisz zrozumieć, ze jak mówisz koniec to jest koniec?

Gość lukasz27
Do jadwiga.von.urung rozumiem że ty byś mogła być dalej z taką osobą

Gość envie***
długo nie długo to pojęcie względne! Wybacz to ile miała odczekać?? Aż Ty na pewno się upewnisz że jej nie chcesz?? Nie byliście razem nie możesz jej za to potępiać..Ja gdybys ty się z kimś przespał to było by wsio oki...

Gość loko choco
oglnie chodyi o to, e nie Tobie ocenia, co ona robia, podczas gdy nie byliście razem. to nie Twoja sprawa.

Gość AskaAaaa
SKORO NIE BYLIŚCIE ZE SOBĄ TO TO NIE BYŁA ZDRADA.

Gość loko choco
jeśli nie chcesz być z nią to nie bądź, ale nie masz prawa jej tego wypominać, bo problem jest w tobie a nie w niej.