Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie jedna zła

spotkanie z facetem z netu

Polecane posty

Gość wszystko spoko
Dla mnie to proste, gosc w delegacji, zona w domu, poruchac chce w warszawce. Nie ma lepszej bajery niz na skrzywdzonego romantyka poszukujacego milosci ;D

zjadłam balon i pofrunełam do góry , lewituje teraz pod sufitem :-o

podszywaczom mówimy stanowcze nie!!! mam 22lata i bogate doświadczenie, a ty kretynie czy kretynko nie podszywaj sie wieśniaku

Gość taki jeden doswiadczony
mam 48 lat, spotykalem sie z neta 6 razy w ciagu ostatnich 2 lat, za kazdym razem randki byly udane, spotykam sie tylko z dziewczynami ponizej 30 lat, raxzejw yksztalconymi i samotnymi, sam mam rodzine o czym je zgory uprzeddzam, za kazdytm razem na piererszej randce dochodzi do pocalunkow i dotykania a na drugiej bzykalismy sie, czasem te zwiazki sa kilkurazowe a czasem kilkumiesieczne, generalnie mowiac ludzie nastawieni pozytywnie szybko znajduja wspolny jezyk natomiast niedorajdy zyciowe zabija stres, moja rada jest taka zeby do tych spotkan podhcodzic na luzie , nie tworzyc planow, pozdrawiam

Gość mila blondynka
marek warszawa 28 moze pogadamy na gg

Gość Marek_Warszawa28
Bardzo chetnie , ale nie mam gg. Moze podasz mi maila, to do ciebie napisze

Gość szczerze to
facet niekoniecznie musi się okazać jakimś gwałcicielem czy mordercom, także coś z tego może wyjść, nie spróbujesz to sie nie przekonasz, życze powodzenia

Gość Marek jestes super
kocham cie :)

ta ja tez pisałam ostatni ztakim kolesiem...gadał ze jest samotnym ojcem ze ma synka 2 lata...no ale spoko miło sie gadało...a eszce mówił ze ma to dziecko zjaks laska nie z polski...filipinka czy cos..pytał sie czy dam mu nr to zadzwoni...albo moze wpadniei sie spotkamy no ale hehe jak dobrze ze jest nk......i znalazłam go tam hehe owszem ma syna ale jeszce zone:P polke blondynke nastepnym razem jak z nim pogadam to go zgasze:Pheheh nie moge sie doczekac!!

Gość wesolaaga4
Ja spotykałam sie z facetami z gadugadu i jakos bez rewelacji! Az wkońcu jeden koles z miejscowosci obok zagadał do mnie:) spotkalismy sie pare razy:) a teraz jest moim mężem:) fajne uczucie :)

Gość karol któremu też się chce
taka sobie jedna zła podszywaczom mówimy stanowcze nie!!! mam 22lata i bogate doświadczenie, a ty kretynie czy kretynko nie podszywaj sie wieśniaku a czym objawia się to bogate doświadczenie ?

Gość Szlochana
Marku, masz seksowne nogi!

Kurwa mać, ale się dałam oszukać. :(

Gość napalony tygrysek
Ja na twoim miejscu do domu bym nie zapraszał faceta którego jeszcze tak naprawdę nie znasz. W takich sytuacjach najlepiej jest spotkać się na neutralnym gruncie tj. kilka dni urlopu, wyjazd w jakieś fajne miejsce, nocleg w hotelu, koszta na pół i zawsze kiedy gość okaże się zwykłym dupkiem można zwinąć manele i jechać do domu. A w przypatku gdyby był ok czego ci życzę z całego serducha przeżyjesz prawdopodobnie najwspanialszą pierwszą randkę w swoim życiu.

Gość lkkhkh
ZNOWU TE DRZEWA. K U R W A - WYPIERDALAJ!!!!!!!!!!!!!

Gość Aaron Goldbaum
no koleś jak każdy, kombinuje jak moze żeby zruchać coś

Gość Laurka__________________93
Jolka Z. zazdroscisz jej, że woli ruchać się ładna szparą niż takim wielorybem jak ty?? XD Jeebać zakompleksionych spaślaków!!! XD :classic_cool:

Gość AnnaANNA1
POKAZCIE PENISY!

wszystko wyżej to podszywy, ludzie jacy wy beznadziejni jesteście, weekend udał się cudownie do tej pory jestem pod wrażeniem :D nie okazał się żadnym gwałcicielem ani mordercom, żyje mam się świetnie, Chyba się zakochałam :D

no to gratuluję z całego serduszka :)!! warto było zaryzykować.. czyli jak widać nie każdy człowiek poznany w internecie to od razu samo zło ;):P

Gość AnnaANNA1
ja tez sie spotkalam, bylo cudownie, wytrzepal mnie jak szmate ale wlasnie lubie zdecydowanych ;)

Gość jdlkhfikejifurewpoidrewpo
ja tutaj się już wypowiadałam, że się umówiłam na week z chłopakiem, którego widziałam raz :P od tamtego wyjazdu, tj od 21 lutego 2009 jest moim chłopakiem!! Warto ryzykowac - ja zaryzykowałam i teraz jestem baaardzo szczęśliwa. Wiem, że to krótko ale póki co jest nam ze sobą super. Misiek jest kochany :*