Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemzabardzodelikatna

Chcę trochę podtresować chłopaka

Polecane posty

.. bo zrobił się bardzo arogancki, chamski i w ogole. Jak to zrobić, by trzymać chłopaka na tzw. dystans, by ciagle obawiał się mojej straty?

no właśnie chciałabym tak zrobić, ale wtedy się boję, że może to oddaliłoby nas od siebie gdybym tak nagle skupiłabym się bardziej na sobie niż na nim? Może to głupie obawy, ale od razu takie myśli mi przychodzą do głowy.

Naprawdę nie warto się na niego dąsać i strzelać fochy. Sama tak zrobiłam w poniedziałek i teraz tego żałuję...

tresować.. może źle to ujęłam... lepiej `wychować`. Bo z czułego, delikatnego, wyrozumiałego faceta zrobił się chamski, arogancki, zbyt pewny siebie gnojek, który sam ciągle przyznaje ` ty i tak mnie dziewczyno nie zostawisz`. Trzeba to zmienić

>> tresować.. może źle to ujęłam... lepiej `wychować`. On powinien cie wychować - przyjebać w morde aż by cie wykreciło, to może piórka w które obrosłaś by ci opadły :o

skoro niby bliskosc czyli twoja gotowosc i dyspozycyjnosc - przyniosły ci arogancje chamstwo i wogóle- to zajmij sie swoim zyciem, swoja pasja nie miej czasu.byc moze oddalenie przyniesie jakis pozytyw :D a jesli nie to siwat jest pełen facetow :D

chłopcze, on sam mówi, że mnie tzw. `wychowuje` i `tresuje` dlatego już go tak nie broń. Jak on chce mnie tresować ja dla niego milsza nie będę. Wiem, że w środku jest kochającym, czułym facetem, a kryje to pod tą swoją maską, jak jakiś zakompleksiony typ, który raniąc innych czuje się lepszy.

analny oprawco co jest z toba nie tak? w życiu nie przeczytałam od ciebie normalnego postu.

analny- udzielasz sie na kafe- ale zgubiles gdzies kulture wypowiedzi ..... moze idz jej poszukac albo zapisz sie na jakis kurs - to sie jej nauczysz razi mnie twoje chamstwo

"tresować.. może źle to ujęłam... lepiej `wychować`. " oczywiscie ze chcesz dobrze zrobic. faceci to w sumie proste stworzenie - ma tylko jedną dźwignię ;)

kwiatek czesc- gdzie byłes jak cie nie było ? :D

_Kwiatek --- co chcesz przez to powiedziec.. analny oprawca --- współczuję jej.

pssst cholera :P chcialem ja wkręcić a wy psujecie mi materiał :o

wiesz analny- lubie to forum takie rady jak twoje to wyssalam z mlekiem trzeba było w morde dac wikaremu a nie teraz tu bys lał na forum wszystko co sie rusza

Się czepiacie słówka, a dziewczyna chce być tylko lepiej przez faceta traktowana. To, że się boisz, że od Ciebie odejdzie, znaczy tylko, że Ci na nim zależy. Uważam jak któraś z przedmówczyń - nie kombinuj.