Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulinaaaaaaaaa

Erotyczna atmosfera w PRACY

Polecane posty

moze podasz meila? a masz zgrabne nóżki i pupkę?

Gość chopin70
Paaaaaulinaa jestes moja bratnia dusza mam to samo , hmmm prawie :))) bo jak mam taka fajną kicie w biurze obok , klilka tygodnie sie jakos "ocieralismy" przypadkiem a teraz to poprostu uczta zmysłów!!! niesamowicie duza dawka emocji i namietność POLECAM!!!!

Gość kaczulinna
Paulina sie schladza przed poniedzialkiem, bo w poniedzialek znow z tym facetem będą kipieć :classic_cool:

Witajcie kochani! ;) Bylam dzis na masazu, kosmetyczke odpuscilam, ale jakie błota i inne maski sobie na twarz i biust(proffilaktycznie) poloze ;) Juz dawno nie czekalam tak niecierpliwie na podziedziale, po co ta niedziela w ogole, komu to potrzebne ;)

Gość kaczulinna
podziedziale .... :o:P

Gość akademiczka....
u mnie w pracy tez sie tak zaczelo. potem romans, sex czule spotkania,obiecanki. potem niedomowienia, uniki, oczekiwanie na jakis znak, rozczarowanie, milczenie. juz nie pracujemy razem a ja ciagle o nim mysle. nie wiem czemu tak sie zakonczylo bo nadal on mysli o mnie cieplo a ja juz nie mam odwagi narzucac mu sie. to dzialo sie rowno rok temu. latem sie rozwiewalo ale mialam nadzieje ze powroci ale niestety nie nie moglam nic mu zaoferowac po za sexem a on chcial cos wiecej. paulino - zastanow sie co oczekujesz po tej znajomosc.

Witajcie. Dzień zaczął sie bardzo milo, na dzień doby usłyszałam \"Cześć Piekna\" ;)Oj nie pozwole mu sie dzis skupić na pracy...:D

Gość Qutas po sampas
opowiadaj, co masz na sobie i jak zamierzasz sie do niego zabrac, czekamy. bardzo to podniecające:)

Gość akademiczka...
tylko nie przesadz bo go sploszysz i jak wtedy bedziesz sie czula w pracy przez nastepne dni. moze lepiej niech sie podnieca, podnieca, to boli w nadmiarze. ale jestem zlosliwa. to pewnie pozostalo mi po moim podobnym romansie.

Niestety obowiązują nas stroje dość oficjalne, mam szara, ale dopasowaną sukienkę, ale tak całkiem grzecznie nie jest bo ma z tyłu mega rozcięcie, i niczego sobie dekolt. Ach i oczywiście stały element mojej garderoby - szpilki, nie zakładam ich tylko na siłownię ;) Ale mam dzis mnóstwo papierków, pomocy :(

Akadamiczka, w takim razie ja chyba tez jestem złośliwa, ale kręci mnie ta sytuacja barrrrdzo. Bo chodzi o to zeby gonić króliczka, czyż nie?;)

Uważaj na zszywki w dokumentach.

W zasadzie chodzi konsumpcję a nie gonienie. Ściślej mówiąc chodzi o to, żeby On skonsumował Ciebie.

Powiedz mu o tym. Jeżeli się nie domyśli, bęzie mu przykro, że mógł a nie skorzystał.

Paulina już coś zrobiłaś?

Gość dr _zdbski
plan jest prosty!!! zaloz troche krotsza kiecke, taka nad kolana z wycieciem dosc duzym po boku, zaloz seksowne szpileczki i ponczoszki... podejdz do niego z papierami i cos tam sie popytaj, po chwili przejdz na lekki temat, moze co robil w wekend, albo to ze jestes nie wyspana, albo ze ostatnio masz dziwne dni, nich wyglada to tak naturalnie jak kumpel z kumpela, niech widzi ze temat ciekawy,ze chcesz chwilke przerwy zrobic nie pracowac... Na poczatku ez te papiery w reke i oprzyj sie o biurko pupa, tak jak bys stala z tym ze oparta o biurko, a po chwili rzuc pod nosem ze nie wygodnie i usiadz na jego biurko lekko, tak ze tym wycieciem bedzie w jego strone i zobaczy podwiazki.... jelsi zrobi mine, bedzie sie tam patrzec, spojrz w jego oczy gleboko... i spytaj si ewprost, czy chce zobaczyc reszta?

Gość paulinko
Wygladasz bosko, ten styl to jest to, co tygrysy lubia najbardziej :-P Rozumiem, ze pod spodem pończochy? Więc wystarczy się schylic... Uwielbiam te "mega rozciecia". A propos, jaka jest dlugosc sukienki? I te szpilki.... Ach, rozmarzylem się. Ja bym ulegl na 100%.

Gość farfa
tak na ostro ale z możliwością obrócenia wszystkiego w żart i przypadek możesz wsunąć prezerwatywę między papiery dawane mu do podpisu lub załatwienia. Jak znajdzie taki prezent a ty zachęcisz go wypinając się i pokazując choć odrobinę więcej niż zwykle to nie będzie już gadania tylko j*banie. Prezerwatywa będzie przy okazji praktyczna bo w warunkach biurowych mieć pupę i uda umazane jego sokami to kłopotliwe.