Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulinaaaaaaaaa

Erotyczna atmosfera w PRACY

Polecane posty

Gość farfa
a paulince tylko pozazdrościć, skoro zamilkła to zapewne skutecznie zwabiła majtkami i zalicza rżniątko od tyłu ...

No wlasnie dostalam troche papierow ;) Chyba pojde zapytac kolege jak wypelnic jakas rubryke i pprzypadkowo zostawie rozpiete kilka guzikow koszuli..a jak bede wracac to wszystko upadnie mi na podloge...ojj ale ze mnie niezdara ;)

dobre paulina hehe :) a paulinka jakie masz majteczki moze wystarczy dobrze w stringach sie wypiac to tez dziala:)

a jak zaregujesz jak cie reke w majtki nagle wlozy :) ciekawym co zrobisz albo cie za tylek zlapie

Gość farfa
upsss, ha ha jeszcze nie rżniątko, ale skoro są chęci to co się odwlecze to nie uciecze

hmmm i tak moze byc :) a ty jestes starsza czy mlodsza od niego ?

Gość farfa
Po prawdzie tak na chybcika w pracy to lipa i byle jak. A jakiś wyjeździk firmowy, szkolenie, hotel, rozluźniające winko, sauna czy co tam jeszcze. Lepiej trochę poczekać, nabrać smaka, zadbać o odpowiednie warunki to i rżniątko będzie solidniejsze smakowitsze. W pracy wabiki ...

168 , szczupla jestem i zgrabna, ladna chyba tez, on do mnie zbiera jakos tak niezdecydowanie

to szczuj go dalej zobacz czy mu namiot rosnie w spodniach bedzie wiadomo czy leci :) szkoda ze to Krakow bo chyba bym go wyreczyl :P

I jak ja mam sprawdzic czy ma namiot?;) Chociaz taki namiocik w spodniach od garnituru mrrrau ;)

no jak jak to juz inwecji tworczej nie masz :) no chyba ze jestes facetem podjacym sie za kobiete

Gość o jaaa
fajnie... widzę załozycielko topiku że ktoś tu na Ciebie leci:D:D:D. Jesteś w świetnej sytuacji bo teraz możesz się naprawde dobrze bawic. Uwodz go, najlepiej spojrzeniem:) Zawsze może przeciez rzucic dziewczynę;)

No mam inwencję twórczą ale moje pomysly mnie przerazają...ale moge np. niechcący otrzec sie pupką o jego ekhm rozporek i sprawdzic co sie tam dzieje :D

A mi się zdaje że obojgu wam się to podoba. Niby nic a jednak coś. Niby on patrzy. A myślisz że on tego nie widzi jak ty patrzysz. A odwracasz wzrok jak ok skieruje wzrok na ciebie. To się nazywa po prostu flirt. A czy to będzie coś więc to zależy od ciebie czego pragniesz i czego oczekujesz.... sama do końca nie wiesz i zdecydować się nie możesz. Czasami może zostawić to tak jak jest... przyjemnie miło....

Fakt podoba mi sie ta sutuacja coraz bardziej i mam ochote na krok do przodu a jednoczesnie chcialabym zachowac to co jest teraz :)

wyslij moj email z tekstem patrzysz na mnie :) lub cos jak podoba ci sie moj tylek :) hehe to moze zadzialac

Gość farfa
z drugiej strony szybki i zdecydowany numerek też ma swój smaczek. Jak masz ochotę a on zabiera się niezdecydowanie ale jest widocznie zainteresowany to okazanie inicjatywy wypada na ciebie. Wysonduj go i ośmiel jakimiś nawijkami - np nie mogę się doczekać lata kiedy ubiera się swobodniej, i można plażować. I z zaskoczenia - co sądzisz o toplesie na plaży ? Elegancja elegancją a na facetów też działa proste zdjęcie butów. Pzy wchodzeniu na krzesło lub dla relaksu. Swobodna poza z nogami w samych rajstopach lub pończochach jest bardzo seksowna.

Gość Samiec 35
no super amosfera w pracy sam siedzę z dwoma babkami ale takiej atmosfery nie ma a z miła checią człowiek sie trochę podkręił erotycznie

samiec no nie wiem, co za duzo to nie zdrowo ;) ja sie musze skupic na pracy a mysle o czyms zupelnie innym