Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulinaaaaaaaaa

Erotyczna atmosfera w PRACY

Polecane posty

Gość Łukiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Paula, nieładnie mnie tak obsmarowywać na forum :classic_cool:

Gość Paulinaaaaaaaaa
akurat dzis zalozylam olowkowa spodnice/sukienke taka zapinaną aż pod biustem i biała koszule, niestety musimy miec czarno biale stroje ale za to nadrabiam szpilkami

Gość Paulinaaaaaaaaa
łuki nie stresuj mnie umarlaqbym gdyby przeczytal co tu o nim wypisuje.. ogier..ja też siedzy przy komputerze i zerka co chwile

Gość Paulinaaaaaaaaa
wlasnie nie mam nic narazie do roboty, a szkoda

Gość Paulinaaaaaaaaa
ogier tez jestes w pracy?

Gość Paulinaaaaaaaaa
krakow

Gość Paulinaaaaaaaaa
zaczynam sie wstydzic swoich mysli niech ktos mnie zawali papierami przynajmniej zajme czyms mysli i rece :D

no paulina i jak tam libido bo widze ze tu za ogiera zabierasz :)

ale zaraz skoro jestes atrakcyjna nie glupia to czemu faceta nie masz ??

Gość Paulinaaaaaaaaa
gizmo mam jakis gorszy dzien dzlaczego on nosi garnitur, dlaczego??!! kocham facetow w garniturach....

Gość Paulinaaaaaaaaa
nie mam od dwoch miesiecy i wariuje! no cóż tak bywa, nie wyszlo nam

Gość Paulinaaaaaaaaa
znasz cos takiego jak klin klinem? zmarnowalam troche czasu z panem x i od dluzszego czasu nam sie nie ukladalo wiec to wszystko trwa dluzej niz 2 msc. poza tym co jest zlego w tym ze mam ochote na seks? co NIE oznacza ze zrobie to z pierwszym lepszym napotkanym facetem, bo gdybym chciala dawno bym tak zrobila

Gość Paulinaaaaaaaaa
wiecznie zdziwiona, a gdyby praciowal z kobietami to co?widac masz niskie mniemanie o sobie i nie czujesz sie pewna swego w tym zwiazku

ja nie rozumiem faceta slepy czy jak moze jednak za slabo ten tyleczek wypinasz :P

Gość Paulinaaaaaaaaa
dziewczyna ale o co ci chodzi? takich jak ja tzn. jakich? swiadomych swojej atrakcyjnosci i wiedzacych czego chcą? przeciez nie chodze na dyskoteki i nie szukam faceta na raz...a pan Ł. po prostu na mnie dziala i podoba mi sie i wyraznie na mnie leeci a to mnie kręci, co nie znaczy ze podejde do jego biurka i zrzuce z siebie ciuchy..

Gość Paulinaaaaaaaaa
gizmo ja zawsze stwarzam jakis dziwny dystans..i chcialabym i boje sie ;)

nie trzeba z siebie zrzucac ciuchow ja kiedys mialem taka sytuacje tez sie miezylismy itd w koncu pogadalismy i jak bylismy razem w delegacji to poszlo bylo niesamowicie ale umowilismy sie sex tylko(i bylismy razem az do momentu jak ona znalazla sobie faceta ) nie wiem czemu mamy dobre relacje dalej miedzy soba chociaz nie robimy razem juz od dawna :) dobra kumpela i tyle

Gość farfa
zdecyduj się czego chcesz - tylko seksu czy chcesz go poderwać. Jak pierwsze to kuś go, wypinaj pupę i błyskaj dekoltem. W końcu skorzysta z okazji i zerżnie cię. Jak chcesz go poderwać to nie zachowuj się jak dz*wka tylko szukaj dobrych tematów do rozmowy - nie służbowych, dąż do spotkania poza pracą, jakieś okazjonalne podwożenie, kawa w podziękowaniu, zainteresowanie jego hobby itp.

Gość Paulinaaaaaaaaa
Jego chcę..tylko nie wiem jeszcze czy do lóżka czy jako kogos wiecej ale zwiazkow ma lekko mówiąc - chwilowo dość.

Gość Paulinaaaaaaaaa
*mam

Gość Paulinaaaaaaaaa
Chociaz ta chemia między nami jest bardzo podniecajaca i seks moglby wszystko zepsuc. Ta gra między nami sama w sobie jest przyjemna i mam ochotę go kusic, uwodzić i nie dopuszczac do niczego wiecej przynajmniej narazie ...ech moja silna wola oby mnie nie zawiodla.

Gość Paulinaaaaaaaaa
niepotrzebnie, ja jestem szczesliwa, :) a ty swojego faceta przykuj do kaloryfera bo inaczej nie bedziesz spokojna

a tam kaloryfer jak bedzie chial i tak pojdzie bokiem ale w sumie paulina moze niech zostanie w swiecie twoich fantazji bo po lozku moze okazac sie zbednym elementem biura :)