Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidzesiebieeee

Mam dwadzieścia lat i trądzik pojawia sie nadal.........posłuchajcie

Polecane posty

Gość nienawidzesiebieeee

Mam duże problemy z trądzikiem kiedys był tylko na plecach i czole teraz Tylko na całej twarzy jest paskudny i jest go mnustwo..:/ jest czas kiedy jest tylko pare krostek z ktorymy da sie życ ale co jakis czas nasila sie okropnie przed okresem m.in. ale jest na calej twarzy.Pomóżcie mibłagam Was ja juz nie mam siły wszystko stowoałam........;/;(:(

Pij wierzbownice, zażywaj olej z nasion wiesiołka, siemię lniane. Poczytaj o tym w internecie. Wpisz także: naturalne leczenie trądziku, poczytaj i wybierz coś dla siebie. Efekty nie będą szybko, ale będą. Musisz być cierpliwa i systematyczna.

Nie wierz reklamom, sprawdzaj wszystko w necie.Ludzie stosują różne naturalne metody, często niedrogie, które okazują się znacznie skuteczniejsze od drogich specyfików.W dzisiejszym świecie należy sprawdzać w necie opinie o wszystkich lekach i dopiero próbować zażywać.Im więcej pozytywnych opinii o danym leku tym lepiej.

a) dermatolog!!! b) może izotek? silny lek, ale wiele osobom pomógł c) dieta !!! d) hydrolat oczarowy +olej konopny maseczka z drozdzy mycie twarzy platkami owsiannymi lub szarym mydlem (badz aptecznym bez chemii takim;) twarz wycieraj jedynie recznikiem papierowym i nie dotyka twarzy rekoma! Może chociaz troche pomoze, lacze sie z toba w bolu bo mam 20 lat i ten sam problem... Tzn zaleczony nawet tradzik (raz na jakis czas cos wyskoczy + zaskorniaki i wagry ble)

Gość ohlaluna21
tylko zel do mycia twarzy dermacos (w aptekach) oraz zielona herbata do picia i dieta bogata w zielone warzywa i owoce niedotykac palcami twarzy , nie wyciskac , nie skubac itd a jezeli twarz jest przesuszona to polecam od czasu do czasu zwykły krem bambino

Gość ohlaluna21
jzeli wszytkie przez nas sposoby nie pomoga i nawt gdy niepomorze dermatolog to proponuje tabletki antykoncepcyjne , oczywiscie po uprzednim zbadaniu poziomu hormonów u ginekologa , moja kolezanka nie mogła zadnym sposobem wyleczys pryszczy , nawet przestała wychodzic z domu ... nic jej niepomagało , żadne specyfiki drogie toniki kremy antybiotyki , dopiero pomogły jej tabletki antykoncepcyjne novyonette ALE każda ma inny organizm

z tymi tabsami to tak srednio ja bralam z pol roku moze dluzej nie wiem.. i co? do konca buzia nie byla ladna po odstawieniu to samo (przeczytalam wiele tematow, wypowiedzi na ten temat i nie jestem jedyna osoba, ktorej nie pomoglo, ba niektorym wracalo ze zdwojaona sila). Poza tym tabletki anty... nieukrywajmy moga byc problemy.... Nie ma co na sile wciskac w siebie hormony:) Takie moje zdanie;p

Gość ohlaluna21
Antii , w sumie masz racje , dlatego napisałam ze każda ma inny organizm , jednej moga pomóc tabletki a drugiej nie , a jeszcze innej moga nasilic , dlatego najwazniejsze jest wybadanie powodu problemu tradzikowego a potem leczenie bez wizyty u dermatologa się nieobejdzie , , mój brat miał bardzo okropny trdzik w wieku 20 do 23 lat , poszedł do derma i dostał droga masc , niepamietam nazwy i potem smarował buzię kremami z serii "la roshe posay" i ma ładna buzię , jak na faceta (a teraz ma 25 lat prawie ) jak na faceta to ma bardzo ładna zadbaną czystą i świeża twarz bez zadnego syfka , ma wspaniałą cere i czuje sie pewniejszy bo to widac :) a wczesniej trądzik był okropny , ale dobrze ze zeszło mu to

A ja nie polecam ani antyków ani izoteku. Ten drugi uszkadza płód, gdy dziewczyna go zażywa i zajdzie w ciążę, a i na przyszłość może wyrządzić wiele szkód.lekarze coraz częściej przepisują ten lek i nawet nie poinformują pacjenta, jakie szkody wyrządza.Może uszkodzić nasienie u chłopców i wątrobę.I to tyle w tym temacie.

Witam. Polecam Tobie salon, gdzie laserowo usuwaja tradzik. 022 497 87 41 501 362 609 Pozdrawiam.

Witam. Polecam Tobie salon, gdzie laserowo usuwaja tradzik. 022 497 87 41 501 362 609 Pozdrawiam.