Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

jaka może być inna nazwa tyłka?

Polecane posty

Gość pierdoła666
życi

Gość orajuuu
Dziwic się młodziezy gimnazjalnej czy licelanej,ze pisze topiki na durne tematy jak osoba przed 40 co rusz wymysla idiotyczne posty :-)Chyba aby zaistniec . Oj Luska,wydaje mis ie,ze Twoja corka jest od Ciebie madrzejsza:-)

Gość orajuuu
Luska,Ty nawet nie umiesz napisac poprawnie,ze w biodrach utyłas i piszesz o jakichs 4 posladkach. Kobieto idź ty do psychologa,bo masz problemy ze soba.

Gość XYZAAAAAAAAGGGGTTTTVFF
plik wsadowy ;D

Czyli chcesz poprawić kształt pupy? To akurat jest łatwe (wymaga trochę wysiłku). Jednak efektow nie osiągniesz w miesiąć. Po pół roku będziesz widzieć efekty. po dwóch latach będziesz miała zgrabny tyłek. Wchodzisz w to, czy tylko chcesz pogadać?

No dobra Lusesita, widzę, że robisz sobie zarty i nie chcesz poważnie pogadać. Więc nie poświęcami Ci więcej czasu i nie zdradzę sposobu jak mieć świetny tyłek. Ja mam tyłek jak kamień idealny, doskonale umięśniony z małymi dołeczkami. Kobiety za nim szaleją. Ponieważ trenuję od ponad 20 lat więc o świetnym tyłku wiem wszystko. Dobranoc 🖐️

Gość Badacz zjawisk paranormalnych
Skośna kreska ? :classic_cool: nie wiedziałem że kobiety mają takie cuda w okolicy uda :)

Dzięki zdjęciu powyżej już wiem od czego ta skośna kreska :) :classic_cool:

Lusesita de Milagros Dolores Bimbałku pragnę zauważyć iż budowa tyłka żeńskiego różni się od budowy tyłka męskiego Skoro tak uważasz? Anatomię mam w małym palcu.

Faceci mają owłosione dupy :O A wracając do Luśki to albo ona nosi takie spodnie albo uprawia dzikie orgie S/M.