Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 20, 2009 to jest tak: pośrodku kreska pionowa po bokach pośladki potem kreski skośne po dwóch stronach a za nimi... pośladki :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Luty 20, 2009 To chyba foto geja z Love Parade, } Nie przyglądałem.. się, po za tym chodziło mi o strój a nie o zawartość. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 20, 2009 :D jak powstawał tamten topik to miałam tyłek z dwóch części to może ze starości tak mi się narobiło? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Badacz zjawisk paranormalnych Napisano Luty 20, 2009 Z opisu wygląda to jak szynka wiązana sznurkiem , ale jaki strój to powoduje to aż się boje pomyśleć, coś w rodzaju siatki z dużymi oczkami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja to myślę Napisano Luty 20, 2009 inna nazwa to 'sempiterna' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 20, 2009 a nie sapiternia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Bimbałek* 0 Napisano Luty 20, 2009 Lusesita. Stań tyłem do biurka, oprzyj się o nie z tyłu rękami. Teaz powoli podnieś wysoko noge zgietą w kolanie (podnieś kolano na wysokość mostka), następnie wyprostuj wolno nogę do przodu jakbyś chciałe kogoś kopnąć - pchnąć nogą (podbiciem palców). Po wyprostowaniu nogi nie opuszczaj jej tylko trzymaj trochę powyzej pasa przez 30 sekund. Następnie opuść nogę w odwrotnej kolejności jak ją prostowałaś. Na ziemi odczekaj 2 sekundy i powrórz. zrób tak 5 razy. Teraz zrób podobnie ale stojąc bokiem do biurka i wyprostowując nogę w bok, powyżej pasa. Do tych ćwiczeń trzeba się trochę rozgrzać. To tylko maleńka namiastka która Ci uświadomi jakie są tećwiczenia. To nie żadna kobieca zabawa z taśmą, czy klękanie, albo wykroki. To jest prawdziwy tening żeźbiący sylwetkę. Stań ze złączonymi nogami, napinaj mięśnie pośladków z całej siły, tak jakby ktoś próbował ci włożyć palec do pupy, a ty byś się zaciskała. Tylko nie zaciskaj samych zwieraczy a napinaj pośladki. Możesz na początku usiąść na krześle, wyprostowac do przodu nogi opierając stopy o ziemię. Skrzyżuj nogi w kostkach, teraz napinaj tak mięśnie pośladków, aby unosić się na krzesełku (twardym taborecie) do góry - góra 2 s, dół 1 s. Jak zrobisz te 3 ćwiczenia to mozemy pogadać. Pamiętaj, to tylko próbka z dużego repertuaru. te ćwiczenia są robione dopiero po stretchingu na zakończenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Luśka kup luźniejsze majty Napisano Luty 20, 2009 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 20, 2009 nie noszę ciasnych majtek :O napinam pośladki chodząc, stojąc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enamorada 0 Napisano Luty 20, 2009 Moze tylek ci sie rozpada na czesci. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 20, 2009 właśnie! :( i to jest trafna diagnoza enamorado... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enamorada 0 Napisano Luty 20, 2009 Nie wiem co poradzic w takim wypadku :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 20, 2009 nie ma dla mnie ratunku :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enamorada 0 Napisano Luty 20, 2009 no nic, zamiast 2 seksownych posladkow bedziesz miala 4 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kahah11111111111 Napisano Luty 20, 2009 DUPOŚLAD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lusesita de Milagros Dupos Napisano Luty 20, 2009 no dobra pokaże wam jak to wygląda :o http://static.playmobile.pl/blog/41995/244867.4.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bo na kafeterii Napisano Luty 20, 2009 duupa: 1 - gówniany wyłaz 2 - wlot gówienny 3 - antypody ust Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enamorada 0 Napisano Luty 20, 2009 Ja to tam widze co najmniej z 8 dup :O :P Antypody ust, ten tekst mnie rozwalil :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mozart Napisano Luty 20, 2009 Luśka chyba opuściłąś się w zajęciach fitness:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czarna236453 Napisano Luty 20, 2009 rzyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość starykot Napisano Czerwiec 12, 2013 wlot gówienny?? to tobie tamtędy wlatuje?? chyba jednak wylot :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach