Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

jaka może być inna nazwa tyłka?

Polecane posty

To chyba foto geja z Love Parade, } Nie przyglądałem.. się, po za tym chodziło mi o strój a nie o zawartość. :P

Gość Badacz zjawisk paranormalnych
Z opisu wygląda to jak szynka wiązana sznurkiem , ale jaki strój to powoduje to aż się boje pomyśleć, coś w rodzaju siatki z dużymi oczkami.

Gość ja to myślę
inna nazwa to 'sempiterna'

Lusesita. Stań tyłem do biurka, oprzyj się o nie z tyłu rękami. Teaz powoli podnieś wysoko noge zgietą w kolanie (podnieś kolano na wysokość mostka), następnie wyprostuj wolno nogę do przodu jakbyś chciałe kogoś kopnąć - pchnąć nogą (podbiciem palców). Po wyprostowaniu nogi nie opuszczaj jej tylko trzymaj trochę powyzej pasa przez 30 sekund. Następnie opuść nogę w odwrotnej kolejności jak ją prostowałaś. Na ziemi odczekaj 2 sekundy i powrórz. zrób tak 5 razy. Teraz zrób podobnie ale stojąc bokiem do biurka i wyprostowując nogę w bok, powyżej pasa. Do tych ćwiczeń trzeba się trochę rozgrzać. To tylko maleńka namiastka która Ci uświadomi jakie są tećwiczenia. To nie żadna kobieca zabawa z taśmą, czy klękanie, albo wykroki. To jest prawdziwy tening żeźbiący sylwetkę. Stań ze złączonymi nogami, napinaj mięśnie pośladków z całej siły, tak jakby ktoś próbował ci włożyć palec do pupy, a ty byś się zaciskała. Tylko nie zaciskaj samych zwieraczy a napinaj pośladki. Możesz na początku usiąść na krześle, wyprostowac do przodu nogi opierając stopy o ziemię. Skrzyżuj nogi w kostkach, teraz napinaj tak mięśnie pośladków, aby unosić się na krzesełku (twardym taborecie) do góry - góra 2 s, dół 1 s. Jak zrobisz te 3 ćwiczenia to mozemy pogadać. Pamiętaj, to tylko próbka z dużego repertuaru. te ćwiczenia są robione dopiero po stretchingu na zakończenie.

Gość Luśka kup luźniejsze majty
:D🖐️

Gość kahah11111111111
DUPOŚLAD

Gość bo na kafeterii
duupa: 1 - gówniany wyłaz 2 - wlot gówienny 3 - antypody ust

Ja to tam widze co najmniej z 8 dup :O :P Antypody ust, ten tekst mnie rozwalil :D

Gość mozart
Luśka chyba opuściłąś się w zajęciach fitness:P

Gość Czarna236453
rzyć

Gość starykot
wlot gówienny?? to tobie tamtędy wlatuje?? chyba jednak wylot :)