Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 20, 2009 taka bardziej naukowa na przykład? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sippelsweg 0 Napisano Luty 20, 2009 odwłok:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 20, 2009 ale ludzki tyłek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pierdoła666 Napisano Luty 20, 2009 życi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sippelsweg 0 Napisano Luty 20, 2009 http://pl.wikipedia.org/wiki/Pupa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
normalny44 0 Napisano Luty 20, 2009 sralnia??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 20, 2009 okolica pośladkowa :D ładna ta pupa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
normalny44 0 Napisano Luty 20, 2009 ladaco....ty debilu.....kloaka.....????to wychodek jest:)))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enamorada 0 Napisano Luty 20, 2009 posladki, pupa, dupa, siedzenie, cztery litery, zadek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 20, 2009 bezskutecznie szukam tyłka składającego się z tak jakby czterech pośladków :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość orajuuu Napisano Luty 20, 2009 Dziwic się młodziezy gimnazjalnej czy licelanej,ze pisze topiki na durne tematy jak osoba przed 40 co rusz wymysla idiotyczne posty :-)Chyba aby zaistniec . Oj Luska,wydaje mis ie,ze Twoja corka jest od Ciebie madrzejsza:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 20, 2009 mam taki problem: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3999507 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enamorada 0 Napisano Luty 20, 2009 Jak to z czterech posladkow? Pokaz zdjecie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kto dziś o tym pamięta ... Napisano Luty 20, 2009 skonsultuj sie z http://f.kafeteria.pl/profil.php?autor=468943 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 20, 2009 właśnie szukam ja mam pośladek przedzielony kreską jakby skośną :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość orajuuu Napisano Luty 20, 2009 Luska,Ty nawet nie umiesz napisac poprawnie,ze w biodrach utyłas i piszesz o jakichs 4 posladkach. Kobieto idź ty do psychologa,bo masz problemy ze soba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość XYZAAAAAAAAGGGGTTTTVFF Napisano Luty 20, 2009 plik wsadowy ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Bimbałek* 0 Napisano Luty 20, 2009 Czyli chcesz poprawić kształt pupy? To akurat jest łatwe (wymaga trochę wysiłku). Jednak efektow nie osiągniesz w miesiąć. Po pół roku będziesz widzieć efekty. po dwóch latach będziesz miała zgrabny tyłek. Wchodzisz w to, czy tylko chcesz pogadać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 20, 2009 ja mam zaledwie cztery... :D:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 20, 2009 taaa... i tak symetrycznie po prawej i po lewej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 20, 2009 to nie jest śmieszne! :O to jest tragiczne tak jak dodatkowa para cycków np. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Bimbałek* 0 Napisano Luty 20, 2009 No dobra Lusesita, widzę, że robisz sobie zarty i nie chcesz poważnie pogadać. Więc nie poświęcami Ci więcej czasu i nie zdradzę sposobu jak mieć świetny tyłek. Ja mam tyłek jak kamień idealny, doskonale umięśniony z małymi dołeczkami. Kobiety za nim szaleją. Ponieważ trenuję od ponad 20 lat więc o świetnym tyłku wiem wszystko. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 20, 2009 Bimbałku :D pragnę zauważyć iż budowa tyłka żeńskiego różni się od budowy tyłka męskiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Badacz zjawisk paranormalnych Napisano Luty 20, 2009 Skośna kreska ? nie wiedziałem że kobiety mają takie cuda w okolicy uda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 20, 2009 raczej nad udem, udami :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Luty 20, 2009 http://www.hudin.com/img/box/971.jpg Ciekawe kiedy do na zawita ta moda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Badacz zjawisk paranormalnych Napisano Luty 20, 2009 Dzięki zdjęciu powyżej już wiem od czego ta skośna kreska :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Bimbałek* 0 Napisano Luty 20, 2009 Lusesita de Milagros Dolores Bimbałku pragnę zauważyć iż budowa tyłka żeńskiego różni się od budowy tyłka męskiego Skoro tak uważasz? Anatomię mam w małym palcu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Bimbałek* 0 Napisano Luty 20, 2009 Myrevin http://www.hudin.com/img/box/971.jpg Ciekawe kiedy do na zawita ta moda. To chyba foto geja z Love Parade, a nie kobiety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Badacz zjawisk paranormalnych Napisano Luty 20, 2009 Faceci mają owłosione dupy :O A wracając do Luśki to albo ona nosi takie spodnie albo uprawia dzikie orgie S/M. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach