Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zadowalacz dzikusek

Kobiety z malymi cyckami sa fajne nie pisac bzdur !

Polecane posty

akurat odpowiedz o Napoleonie rozbawiła mnie do łez :D:D:D i była niesamowicie błyskotliwa az trzy razy spojrzałam czy to napewno Ty :D:D Ideał powinien miec duże poczucie humoru :D

doskonale wiem ze mylą ile to istot tutaj omylnie odbiera mnie :classic_cool:

a Ty małego ptaszka dopełniasz złosliwoscia :classic_cool:

kalinowa panienka "Nuda... Nic się nie dzieje proszę pana. Nic" Za oknem nuda i nic nie kusi, nic się nie dzieje bo dziać sie nie musi... :classic_cool:

Gość krakusXX
ja to jeszcze jedno dodam. Małe czy duże dobrze jest jak babka jest przekonana że są piękne i się nimi chwali a nie ukrywa i ma kompleksy. A z małymi często babki mają kompleksy. Ja wychwalam małe cycusie swojej pani i dlatego jest z nich dumna a ja razem z nią. Takie akuratne 75B nadaje się i do kreacji z dekoltem i zgrabnie wygląda w swobodnych stylach bez stanika.

Gość krakusXX
I jeszcze - po wielu zabiegach i namawianich zdjęła stanik na plaży - najpierw do opalania a potem w wodzie i tak już wyszła. Tak potem była podniecona i nakręcona że było jak chyba nigdy dotąd.

krakus, stan zakochania w cycuszkach swojej pani jest wielce pozytywny i mile widziany:) a swoja drogą jest tu ktoś kto kocha swoją kobietę a nie lubi jej piersi? Wątpięęę:)

kalinowa panienka "la_fin_du_monde, się słyszało się wie głos alkoholika z półwiekowym stażem, a jaki seksowny" :classic_cool: 🖐️ no może poza tym seksownym, mnie on nie podnieca :D

nie da rady- patologicznie wierna i obsesyjnie zakochana:) myślę że taki ideał nie będzie miał problemu z upolowaniem jakiejś innej, niewinnej łani:) z cycuszkami wedle upodobania🖐️