Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość terazalbonigdy

Jak dużo schudnąć w dwa miesiące...

Polecane posty

Gość terazalbonigdy

Witam wszystkich. Wczoraj dowiedziałam się ze moja kuzynka za dwa miesiące bierze ślub i mam buć swiadkową :o Stwierdziłam że pasuje mi schudnąć żeby jakoś wyglądać na tej uroczystości... Jaka dieta jest skuteczna? Albo co robić żeby schudnąć... od razu mówie że głodówka i codzienne wypady na siłownie lub basen odpadają bo w maju matura a co za tym idzie nauki straaasznie dużo więc nie mam szans żeby wyrwać się z domu... :( Z góry dziękuję za wszystkie rady:)

Gość yokoshiko
okolo 8 kilo pasuje? to dieta 1000 kcal i cwiczyc codziennie godzine lub jak dasz rade poltora i da sie cwiczyc w domu.a matura nie jest taka straszna bez nauki tez sie ja zda:P

Gość terazalbonigdy
hmmm czy pasuej toniewiem;p ale lepszy rydz niż nic;p a co do matury zdjae biologie i chemie rozszerzona wiec musze duzo czasu na powtórki poswiecic itp... :p wiec z czasem różnie... a jakie ćwiczenia najlepsze?:> mam tylko jakiś zestaw cwiczen na wyszczuplenie nóg;p który kiedys stosowałaam... ale oprucz tego co?:>

Gość yokoshiko
tez biole zdawalam i zdalam bez uczenia sie.a na brzuch szostka weidera, abs 8 minut,na ramiona pompki,rozne zestawy sa na wdziek.info

Gość terazalbonigdy
a czy ta szóstka nie rozbudowuje przypadkiem mięśni?:>

Gość yokoshiko
jak sie ma tluszcz to i tak nie widac a ladnie ksztaltuje.

Gość terazalbonigdy
no w sumie co racja to racja... :P a wiec od jutra zaczynam... oby sie udało... a jakies herbatki czy też tabletki?:>

Gość yokoshiko
zadne tabletki to tylko zdrowie rozwala.herbata zielona i 2 litry wody moze byc z cytryna.

Gość mam w życiu cel
kochana a nie lepiej schudnać powoli i stale?? :) Bo jak bedziesz szybko chudła to w wesele przytyjesz na bank z 1,5 :) wiesz alkohol,ciasta i inne smakołyki :) a tak to powili sobie schudniesz w tee dwa miesiace ok. 10 kg :) jesli bedziesz sie odżywiac zdrowo i ćwiczyc [ok.1 godzin dziennie ] to napewno beda piekne efekty :) A jesli bedziesz na samej diecie przez 2 miesiace to napewno schudniesz tee 5 kg,. :)

Gość terazalbonigdy
ok dzieki wielkie;) zobaczymy jak mi pojdzie;p;)

Gość mam w życiu cel
napewno dobrze :) ja jestem na swietnej diecie. :) Nie czuje głodu i jest git ! :)

Gość terazalbonigdy
mam w życiu cel- hmmm myslisz ze samo zdrowe odchudzanie i cwiczenia coś dadzą?:> ja jestem strasznie zdesperowana... bo nei moge już na siebie patrzeć... i co masz na myśli mówiąc jeść zdrowo?:> w sumie ja ani jakoś szczególnie dużo nie jadam słodyczy... po ostatniej diecie z tamtej wywalczonej wagi nic nie zostało za to mam teraz nawyk picia tylko wody mineralnej i herbaty lub kawyy bez cukru... fast foody tez omijam szerokim łukiem chyba że raz wmiesiacu chłopak zaprosi mnie na pizze... ale nie wiem co robić żeby rzeczywiscie schudnaac:(

Gość mam w życiu cel
Napewno wystarczy. :) ja jestem na diecie już 3 dzień i sie czuje rewelacyjnie :) jem zdrowo i robie brzuszki i jeżdże na rowerku stacjonarym. :) jeść zdrowo czyli : napewno jest grjfruty po kazdym posiłku wiekszym [obiad, kolacja ] 15 mniut po... przeczyszczaja organizm i spalaja tkanke tluszczowa, jedz papryke raz dziennie, chleb ciemny pszenny lekki WASA [jest mało kaloryczny a zarazem sycący ] , jedz płatki owsiane na mleko rano dadzą Ci dużo siły na dzień i nie bedziesz aż tak głodna, jedz ACTIVIE [oczyszcza organizm i również dobrze działa jeśli stosujesz diete :) ] na obiad jedz kurczaka gotowanego z surowką [ogorek,pomidor,papryka,rzodkiewka,cebula, oliwia z oliwek ] I teraz sobie wybierz pory jedzenia o ktorych Ci pasuje i sobie posegreguj :) i pij min. 1 l wody :)

Gość terazalbonigdy
ok sprubuję robić tak jak sugerujesz;)

Gość mam w życiu cel
napewno sie uda :) [piszą niektórzy że na diecie nie wolno jeść warzyw i owoców ale to same brednie ! Przecież owoców sie powinno jeść b.dużo gdyż są ważne dla ogranizmu... tak samo jak owoce czy mleko czy mięso. :) ] Rób jeszcze pajacyki i przysiady :) Jeszcze możesz jeść jajka tylko razem z grejpfrutem :) Wtedy jajka grejpfrut spali i jest git :)

Gość terazalbonigdy
No to ja ide po grejfruty, jakis ciemny chlebek... hmmm a mogą być otręby pszenne?:> :P uwielbiam je ^^

Gość mam w życiu cel
Otreby jeszcze lepsze od platkow owsianych :) maja mniej kcal... ale ja akurat nie przepadam dlatego wybrałam płatki owsiane

Gość a jakie cwiczenia znasz
na wyszczuplenie nog ?? :)

Gość mam w życiu cel
Ja osobiście polecam rowerek :) Wzmacnia nogi i ładnie modeluje :)

Gość terazalbonigdy
ja miałam jakąś emmm metode ćwiczeń Fredricka Hahna - The Slow Burn Fitness Revolution w sumie dawała efekty ale mi sie odechciało z lenistwa;p moje kolezanki stosuja ja do tej pory... ja chyba znowu zaczne;D mam wkoncu cala zeszczuplec do tego slubu:D

Gość mam w życiu cel
a o co w tych ćwiczeniach chodzi ? Bo pierwszy raz słysze Ale jak działa to trzeba prubować:)

Gość terazalbonigdy
to bardzo proste ćwiczenia... bodajże 4... ćwiczy się 2 razy w tygodniu... każde ćwiczenie trwa 100 sekund (dlatego dobrze mieć timer) ćwiczenia oparte są na wolnych bo 10 sekundowych ruchach... gdzieś mam nawet link do tych ćwiczeń.... jak znajdę to wyślę .. ;) zaraz poszukam:)

Gość mam w życiu cel
Dzieki bardzo., :) Byłabym wdzieczna

Gość terazalbonigdy
Dobra mam:P postanowiłam wkleić ten zestaw ćwiczeń;) Przed każdym ćwiczeniem nastaw timer na 100 sekund. Powtarzaj je aż timer nie zadzwoni;) 1. Przysiady Stań na przeciwko węższej strony drzwi, chwyć obydwiema rękami klamkę z obu stron. Nogi ustaw na szerokość bioder, wyprostuj się i ugnij delikatnie kolana. Stopy ustawione równolegle. Teraz licząc do 10, delikatnie obniżaj pozycję ciała, aż kolana i uda znajdą się w kącie 90 stopni, następnie, licząc ponownie do 10 podnoś ciało do pozycji wyjściowej. 2.Podnoszenie nóg leżąc bokiem Połóż się na boku, ciało ma być wyprostowane, głowa ma leżeć na prawej ręce. Złącz stopy razem i unieś całe ciało, lewą rękę połóż przed sobą, pomoże Ci ona w utrzymaniu równowagi. Licząć do 10 podnieś swoją nogę do 80 stopni nad ziemię, licząc znowu do 10 wolno ją opuszczaj, ćwiczenie powtarzaj do końca. Później zmień stronę. 3.Wyrzucanie nogi w tył Stan prosto oprzyj się o ścianę lub o oparcie krzesła. Złącz stopy razem, stań na palcach, ugnij jedną nogę w kolanie i po mału, licząc do 10 kieruj ją w stronę pośladków, wracaj również licząc do 10, powtarzaj ćwiczenie, aż czas się skończy, następnie zmień stronę. 4.Stawanie na placach Stań przy ścianie, tak aby twoje pośladki, plecy i ręce do niej przylegały. Licząc do 10 powoli unoś pięty, zatrzymaj ruch w górze na chwilę, po czym ponownie licząc do 10 powoli opadaj. Uwaga nie dotykaj piętami podłogi, aż do końca serii.

Gość mam w życiu cel
Aha. :) Dzieki Jutro sprubuje.

Gość bitkaaaa
ktoras probowała tą diete?? I JAK efekty? JA mam zamiar zacząć od dzis..

Gość korcia67
A jeżeli chodzi o te ćwiczenia The Slow Burn Fitness Fredericka Hahna to powiecie mi coś więcej na ten temat?? Np. czy chudną nogi a nie rozbudowują się, czy jest to zestaw ćwiczeń skutecznych i po jakim czasie widać efekty jak ćwiczy się np 3 razy w tygodniu. Więcej informacji również poproszę ;)